building.lv skaitļos

Lietotāji online28
Aktīvie uzņēmumi1740
Nozares raksti32892
Mēbeļu tirdzniecība : building.lv

Mēbeļu tirdzniecība

SIA TOMOMI 2004. gada pirmais pusgads bijis veiksmīgs

Pateicoties tam, ka ir realizēti vairāki lieli projekti, uzņēmuma apgrozījums, salīdzinot ar pagājušā gada šo pašu periodu, audzis par 127%, informēja Dace Mazkalniņa.

"Valdemāra centram", pirmajam A klases biroju un biznesa centram Latvijā, mainījusies vadība

Par jauno "Valdemāra centra" izpildirektori kļuvusi Ilga Puriņa, savukārt par mārketinga un tirdzniecības direktori Ilze Kustavus.

Latvijas mēbeļu ražotāji dodas uz Lielbritāniju

Šodien uz Lielbritāniju dodas Latvijas mēbeļu ražotāju tirdzniecības misija, kuras vizīti un darbu organizē Latvijas Attīstības aģentūra (LAA). Šajā misijā piedalīsies uzņēmumi SIA "Elīza - K", SIA "Tuko T", SIA "Lima - K", SIA "Eibe", SIA "Lestrans&...

Informēs par Latvijas mēbeļu ražotāju konkurētspēju

Šodien Latvijas Attīstības aģentūrā (LAA) notiks informatīvs pasākums, kurā ziņos par rezultātiem aģentūras veiktajā pētījumā par Latvijas mēbeļu ražotāju konkurētspējas un mēbeļu ražošanas attīstības perspektīvu.
Kr. Barona ielā 104 nesen tika atvērts firmas "E-Sistēmas" specializētais apkures, ūdensapgādes un santehnikas veikals

Kr. Barona ielā 104 nesen tika atvērts firmas "E-Sistēmas" specializētais apkures, ūdensapgādes un santehnikas veikals

Līdz šim firmu "E-Sistēmas" Latvijas tirgū atpazinām kā ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures, elektroapgādes, ventilācijas, BMS sistēmu darbuzņēmējus, tagad piepildījušies plāni par tirdzniecības vietu izveidi. Šobrīd firmai ir jau divi specializētie veikali- Barona ielā 105 un Grīna bulvārī 1.

Namdari pulcējas starptautiskā konferencē "Guļbūve Latvijā 2003"

Lai gūtu pieredzi guļbūvju un koka būvju ražošanas segmentā, gan piedaloties tehniskajos un informatīvajos semināros, gan apmeklējot izbraukuma objektus, šodien un rīt, 4.oktobrī, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā tiek organizēta starptautiska konference "Guļbūve Latvijā 2003".

MĒBELES 2003 un AMATNIECĪBA 2003

No 2.-5.oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā vienlaikus notiek 8.starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde-gadatirgus MĒBELES 2003 un 5.amatniecības izstrādājumu izstāde-gadatirgus AMATNIECĪBA 2003.

6. starptautiskajā mēbeļu izstādē "Skonto" hallē pārstāvētas 25 dažādas valstis

Rīgā no 18. līdz 21. septembrim norisinājās 6. Starptautiskā izstāde "MĒBELES. INTERJERS. DIZAINS."

Informēs par sesto starptautisko mēbeļu izstādi

Šodien plkst.13 viesnīcas "Reval Hotel Latvija" konferenču zālē notiks preses konference, kurā tiks sniegta sīkāka informācija par gaidāmo sesto starptautisko mēbeļu izstādi "Mēbeles. Interjers. Dizains".

Mēbeļu ražotājs "Coppa" strīdas ar "Latvenergo"

Mēbeļu ražošanas un tirdzniecības firma "Coppa Ltd." Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB) iesniegusi sūdzību par VAS "Latvenergo" rīkoto konkursu par mēbeļu piegādi rekonstruējamajai administratīvajai ēkai Rīgā, šodien raksta laikraksts "Dienas Bizness" (DB).
Reģionālā būvmateriālu tirdzniecības centra Gāles Nams Siguldā apgrozījums tuvojas miljonam

Reģionālā būvmateriālu tirdzniecības centra Gāles Nams Siguldā apgrozījums tuvojas miljonam

Reģionālais būvmateriālu tirdzniecības centrs (RBTC) Gāles Nams Siguldā jau 2003. gadā plāno sasniegt 1 miljonu latu lielu apgrozījumu. Veikals pastāv tikai vienu gadu un jau 2002. gadā veikala apgrozījums sasniedza aptuveni 800 tūkstošus latu. Gāles Nama īpašnieks ir a/s Siguldas Būvmeistars.
Intervija ar Juri Bogdanovu- SIA "Kates izlietnes" direktoru

Intervija ar Juri Bogdanovu- SIA "Kates izlietnes" direktoru

Vācieši ir sarēķinājuši, ka 60% darba laika virtuvē sieviete pavada pie izlietnes. Izlietnei tāpēc jābūt gana ērtai, funkcionālai un labai.

Rātsnama mēbeļu iegādes cenas varētu tikt samazinātas par Ls 100 000 līdz Ls 200 000

Teorētiski iepriekš paredzētā cena par mēbeļu iegādi Rīgas Rātsnama vajadzībām sarunās ar Rātsnama mēbeļu iegādes konkursa uzvarētājiem varētu tikt samazināta par 100 000 līdz 200 000 latu.