building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Sabiedriskās ražošanas ēkas : building.lv

Sabiedriskās ražošanas ēkas

"UPB" holdinga uzņēmumi būvē nozīmīgus objektus Skandināvijā

"UPB" holdinga uzņēmumi piedalās vairāku nozīmīgu objektu būvniecībā Skandināvijā, aģentūru LETA informēja AS "UPB" viceprezidente Ilze Freimane.

Otrajā lasījumā atbalsta grozījumus Būvniecības likumā

Saeima otrajā lasījumā atbalstīja Būvniecības likuma grozījumus, kas paredz, ka pašvaldībai ne retāk kā reizi mēnesī ar publikāciju vietējā laikrakstā būtu jāinformē sabiedrība par saņemtajām būvniecības iecerēm un saistībā ar tām pieņemtajiem pašvaldību lēmumiem.

CSK Steel SIA paplašinās ražošanas telpas

Pieprasījums pēc metāla konstrukcijām Latvijā un arī ārpus tās ir audzis, tādēļ "CSK Steel" SIA vadība nolēmusi paplašināt ražošanas platību

Rīgas pilsētas Būvvaldē janvārī saskaņoti 311 būvprojekti

Rīgas pilsētas Būvvaldē janvārī ir saskaņoti un akceptēti 311 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu

Stājas spēkā Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāns

Stājies spēkā Rīgas vēsturiskā centra (RVC) un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojums, kas izdots kā pašvaldības saistošie noteikumi, liecina laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" publicētā informācija.

Lems par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna apstiprināšanu

Rīgas dome šodien plāno lemt par Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijas plānojuma apstiprināšanu.

Latvijas Būvnieku asociācijas prezidentam piešķir Ekonomikas ministrijas Atzinības rakstu

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš (JL) šodien pasniedzis Ekonomikas ministrijas Atzinības rakstu Latvijas Būvnieku asociācijas prezidentam un Būvniecības padomes loceklim Viktoram Puriņam par nozīmīgu personīgo ieguldījumu būvniecības nozares attīstībā.

Par būvniecību Rīgas pilsētā 2005. gadā

2005.gadā Rīgas pilsētas Būvvaldē kopumā ir saskaņoti un akceptēti 5264 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu. Savukārt, Rīgas pilsētas Būvinspekcija ir izsniegusi 2762 būvatļaujas un pieņēmusi ekspluatācijā 1745 objektus.
Pasūtījumu izpilde 2 nedēļu laikā

Pasūtījumu izpilde 2 nedēļu laikā

Intervija ar Baltijas Betons valdes locekli Andri Patmalnieku

Saeimas komisijas lems par grozījumiem Būvniecības likumā

Saeima šodien nodeva izskatīšanai komisijām Būvniecības likuma grozījumus, kas paredz, ka pašvaldībai ne retāk kā reizi mēnesī ar publikāciju vietējā laikrakstā būtu jāinformē sabiedrība par saņemtajām būvniecības iecerēm un saistībā ar tām pieņemtajiem pašvaldību lēmumiem
"Siguldas Būvmeistars  balstās uz 3 vaļiem

"Siguldas Būvmeistars balstās uz 3 vaļiem

Intervija ar AS "Siguldas Būvmeistars" valdes priekšsēdētāju Jāni Libkovski.

Vērtēs jaunās pasta nodaļas bijušā veikala "Sakta" telpās plānojuma koncepciju

Gatavojoties pasta nodaļas atvēršanai bijušā veikala "Sakta" telpās, Latvijas Pasta ģenerāldirektors Gints Škodovs šodien tiksies ar satiksmes ministru Aināru Šleseru (LPP), lai izvērtētu jaunās pasta nodaļas plānojuma koncepciju.

Par labākajiem koka namiem atzītas mājas Liepājā, Dobelē un Valmierā

Beidzoties konkursam par labākajiem koka namiem, atzītas celtnes Liepājā, Dobelē un Valmierā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma "La Sadolin" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kaņepone.

A/S Siguldas Būvmeistars būvēs notekūdeņu attīrīšanas ietaises Ventspilī

A/S Siguldas Būvmeistars un a/s Venceb parakstīja līgumu par Ventspils pilsētas notekūdeņu attīrīšanas ietaišu celtniecību. Projektu pasūtījusi Ventspils pilsētas ūdenssaimniecība BO SIA Ūdeka.

Mēbeļu ražotājs "Coppa" strīdas ar "Latvenergo"

Mēbeļu ražošanas un tirdzniecības firma "Coppa Ltd." Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB) iesniegusi sūdzību par VAS "Latvenergo" rīkoto konkursu par mēbeļu piegādi rekonstruējamajai administratīvajai ēkai Rīgā, šodien raksta laikraksts "Dienas Bizness" (DB).
Šopavasar nepieredzēti liels pieprasījums pret saules aizsardzības sistēmām

Šopavasar nepieredzēti liels pieprasījums pret saules aizsardzības sistēmām

Šogad, sākoties siltajai sezonai, saules aizsardzības sistēmu ražošanas un tirdzniecības uzņēmums SIA ALAN Ltd. konstatējis nepieredzēti lielu pieprasījumu pēc individuāli konstruētām marķīzēm, žalūzijām un aizkariem.