building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Sabiedriskās ražošanas ēkas : building.lv

Sabiedriskās ražošanas ēkas

Intervija ar firmas "EVA - Serviss" direktoru Normundu Grinbergu

Intervija ar firmas "EVA - Serviss" direktoru Normundu Grinbergu

Agrāk vārds "santehniķis" visiem asociējās ar vīru, kuram ir zils deguns, no kura nelabi ož un kurš staigā netīrā apģērbā. Jau desmito gadu cenšos mainīt priekšstatu par šo profesiju.
Intervija ar būvfirmas "RE & RE" komercdirektoru Aināru Pauniņu.

Intervija ar būvfirmas "RE & RE" komercdirektoru Aināru Pauniņu.

Mēs, kā vieni no lielākajiem būvniekiem, esam ieinteresēti, lai noteikumus visi ievēro vienādi. Pašlaik vairāk ievēro tikai lielās būvfirmas, ko ir vieglāk pamanīt, saķert un sodīt, no tām prasa perfektu darbību.

Ierosina noteikt apbūves blīvumu pilsētās un ciemos jūras aizsargjoslā

Saeimā izveidotā darba grupa ieteikusi Aizsargjoslu likumā noteikt, ka vietējās pašvaldības ar saistošajiem noteikumiem pilsētās un ciemos nosaka apbūves blīvumu un jaunveidojamā zemes īpašuma platību Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastes aizsargjoslā, paredzot kājāmgājējiem iespēju piekļūt pludmalei.
KVA sistēmas = KVAlitāte

KVA sistēmas = KVAlitāte

SIA "KVA sistēmas" 1997. gadā tika dibināta kā firma, kas nodarbosies ar kondicionēšanas, ventilācijas un apkures sistēmām. 2002. gada laikā firmas apgrozījums pārsniedzis 2,2 milj. Ls.

Krasta kāpu aizsargjoslā izņēmuma gadījumos būs atļauts veikt apbūvi

Krasta kāpu aizsargjoslā un pludmalē izņēmuma gadījumos būs atļauts celt jaunas dzīvojamās un saimniecības ēkas vietās, kur nav bijis iepriekšējas apbūves, kā arī celt jaunas ražošanas un sabiedriskās ēkas. To šodien nolēma Saeima, izskatot grozījumus Aizsargjoslu likumā, kurus Valsts prezidente atdeva parlamentam otrreizējai ...

Apzinās Rīgas vēsturisko industriālo apbūvi

Rīgas domes Vides komiteja šodien atbalstīja Rīgas un Norčepingas kopprojektu "Industriālā mantojuma saglabāšana", kura mērķis ir apzināt vēsturisko industriālo apbūvi Rīgā, veikt tās uzskaiti, plānot un nodrošināt šīs apbūves izmantošanu.