UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 2 no 11
Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: ValdisK (84.245.217.---)
Datums: 17/12/2004 20:06

To Rx

Ja Jūs tik daudz esat pētījis āderes ko Jūs domājat par siltajām ūdens cirkulācijas grīdām zem guļvietas? Ir dzirdēti divējādi viedokļi: viens, ka tomēr ūdens cirkulējot rada strāvojumu nelabo, otrs, ka nekāda vaina neesot.

Valdis

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (80.81.49.---)
Datums: 17/12/2004 20:46

Domāju sekojošo: Tā kā ir pētījumi un interesantas lietas par ūdens plūsmas ietekmi uz pašu ūdeni, un arī uz tā lauku, tad principā ūdens plūsma rada savu lauku. Ja ūdens tiek ātri griezts virpulī, tad efekts ir daudzos aspektos, bet ne tagad ....Tā kā apkurā ūdens cirkulē lēni, tad no tā slikta nebūs nekā... Vienīgi , kā tagad ienāca prātā, pats sūknis, rotējot, gan rada lauku! (Varētu arī to saukt par torsionu lauku, jo tam ir attiecīgas pazīmes.) Bet tas nav pētīts.Ja esat lasījis manus komentus šeit visus, tad pie teiktā jāsaka ka ūdens ādere nav ūdens plūsmas radīts lauks, bet lauka radīta ietekme uz zemi un gaisu, kur ūdens plūsmai ir papildus atvieglojumi (Tas vairāk slapina, uzsūcas, starp iežiem, tapēc arī akai labāka vieta.) Kur lauks ir stiprs un ieži irdeni, var arī avots rasties. Kā laikam esat dzirdējuši- bieži ar dziednieciskām īpašibām. Kapēc! Arī tāpēc, ka tas kļust mīkstāks lauka ietekmē, un mainās tā kristāliskais režģis.Par ūdens cauruļu starojumu , tā sastāvu un ietekmi varu teikt, ka ejot pa ielu, noteikt šķērsojamo ūdens cauruļu vietas, to platumu, nav problēmu. Ja tajās nav ūdens, noteikšana ir apgrūtināta. Tātad no plūstoša ūdens nāk kaut kāds lauks...Bet ne mums to regulēt, ne mēs no tā varam izvairīties.Bet intuitīvi gan mēs to jūtam- patīk tekoš ūdens- kā peldēšanās, mazgāšanās, pat skatīšanās uz to, it sevišķi ja tas ir kustībā. Un beidzot, pārdomām: Ir pētījumi, ka, ja ātri griež (rotē) ūdeni , tas ir maisa, tad ūdens maina savas īpašibas, paliek mīksts.Ārī mēs maisam kafiju un tt. un liekas ka tā ir garšīgāka... Un tam ir pamatojums- rotējot ūdens maina cietību uz mīksto pusi un vairāk šķidina , šinī gadījumā kafiju...!!!

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Ēriks (81.198.219.---)
Datums: 14/02/2005 13:25

Visbeidzot gribētos kliedēt tās mutācijas par āderēm un to ietekmi uz cilvēku!
Ir vairāk kā 140 ūdens āderu veidi, neviens no tiem nav kaitigs cilvēkam. Katram rīkstniekam rāda savas(viņa) āderes, tas noder, ja jārok aka, bet ja gribiet labu dzīvošanu, tad ir jāzina smalkākas lietas, kā izvietojamas telpas pēc to funkcijām attiecībā pēc debess pusēm un pamatelementu (zeme, gaiss, ūdens, uguns) ietekmes uz tām. Feņ Šui ir vēdisma gudrību atreferējums dzeltenajai rasei, tāpēc viss no tā nav derīgs baltajai, tai ir sava Vastu Shastra(vēdiskā) zinātne par lietu un priekšmetu pozic.dabā un to ietekmi uz cilvēkiem. Šīs gudrības var iegūt caur Šivas centru Brīvības 103(sētas puse), lekcijas pavasaros ZA.
P.S. Variet mēģināt meklēt tos, kuri tās ir noklausījušies, iznāks lētāk!

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: v_t (195.13.178.---)
Datums: 14/02/2005 14:45

pie šīs tēmas gribētu pateikt šādu domu - ja es āderi nejūtu, tad man viņa nekaitē. respektīvi, ir pietiekoši "bieza āda" lai būtu pasargāts no tās iedarbības.
jutīgākiem cilvēkiem, tiem pašiem rikstniekiem, jādomā par to kur un kā gulēt, kur uzturēties.
vai mazums cilvēku, kas dabū iesnas no mazākā caurvēja, cits to nemaz nejūt.


Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (80.81.49.---)
Datums: 14/02/2005 21:20

Nav taisniba par tām 140 ūdens āderēm. Tā ir vārdu spēle. Katram rīkstniekam nav savas āderes, bet tās, ko viņš spēj atpazīt. Atpazīšana atkarīga no āderista pieredzes un iekšējām domām, domas plašuma. Zinībām ar rasi nav nekāda sakara. Ja runājam par cilvēku, tad mēs visi esam vienādi. Ja domājat ka āderes jūs neiespaido, tad maldāties. To ka jūs tās iespaido, uzzinās jūsu piederīgie, ja vēlēsies to...Dabas likumi nav apejami.Ja runa ir par feņšui principiem mūsu dzīves telpas iekārtošanā, tad tā arī ir svarīga lieta, bet nepareiza, vai arī bez zināšanām iekārtota dzīves telpa tik lielu skādi kā āderes, neienes! Protams, Feņšui der pētīt un ievērot, tādejādi harmonējot telpas un dzīvības savstarpējo saderību, ko mūsu zemapziņa mums tiešā veidā neziņo. Tādās telpās jūtam diskomfortu, nomāktību, nevaram būt patiesi laimīgi. Ja runājam par ekstrasensa jutību uz āderēm un cita- "zirga" nejūtību, tad iedarbība visiem ir viena un tā pati- kā radiācijai. Ekstrasens sajūt zemapziņas saucienus atstāt šīs vietas, cits to nejūt. Bet ja neticat, saldu dusu. Nav visiem tas saprotams. Tāpēc jau mēs esam tik dažādi, un katram savs ceļš ejams.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Wida (80.232.228.---)
Datums: 23/02/2005 08:52

RX, atsūti savu meilu, lūdzu. Kad nokusīs sniegs man arī teritoriju jāapseko.

widaga@#$%&one.lv

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: miedziņš (81.198.129.---)
Datums: 23/02/2005 23:03

Iz dzīves.Meiģināju iztēloties, kā var āderes starojums ietekmēt mani, kamēr guļu.Jo vislabāk izgulējos kad biju aizbraucis ciemos.Izlasīju Dziednieku grāmatā par Aivaru Kiršpilu kurš novērš starojumu ar akmens palīdzību.Ādere protams paliek bet starojumu pagriež uz zemes dzīlēm.Vispār intresants cilvēks.
Vai palīdzēja? Nezinu,bet prāts mierīgs,ka kautko esmu darījis lietas labā.Kaut teorija par āderes starojumu man ir pieņemama.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Amen (81.198.237.---)
Datums: 30/11/2006 03:55

1) rūna ka tā rīkstnieciba ir zinātnieciski pamatota kur??? daudzi runā, bet pamatot nevar.
2) Ja aderes varētu apzināt tad kāpeic tās nav iekļautas topogrāfijas plānos.
3) Kāpeic Dzīvē gadās ka apsekojot vienu un to pašu gruntsgabalu dažadi rīktnieki nosaka katrs savas āderes
4) kapeic nav institūcija kas sertificē rīkstniekus, tādejadi atdalot no šarlatāniem
5) ja rīktniecība ir nopietna lieta kāpeic ir tik maz informācijas (neskaitot klačas)

Amen
P.S. gribu būvēt māju esmu neizpratnē


Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (159.148.5.---)
Datums: 30/11/2006 21:02

1.Kad būs "Torsionu" lauku mērīšanas iekārtu, tad arī tās tiks zinātniski pamatotās. 2.Tā kā ādere ir "lauks" tad topogrāfijā tā nav. Šis laiks var mainīties un nav pierādījumu par tā mūžīgo atrašanās vietas patstāvību. Kā zināms, tās ("āderu" līdzīgos laukus) var radīt arī mākslīgi.3. Apsekojot āderists nosaka sev pazīstamos laukus. Ja šis āderists ir talantīgs, tad viņš var arī noskaņoties uz dažāda veida āderēm, starojumiem, ko citi nesajūt. Vai tās būs būtiskas veselībai, paliek atklāts jautājums. Viena no pazīmēm ka ādere tiešām ir, ir starojuma radītās izmaiņas uz āderes, ja to spēj saskatīt- parādīt klientam. (noliekti koki, plaisas sienās, nedabīgi sazaļojusi zāle un citas izmaiņas.). 4.Lavijā tiek šāda sertificēšanās gatavota, liekas unikāla...5.Informācijas ir gana, tikai vajag lasīt, interesēties par to. Atcerieties, ka tā ir ļoti saistīta ar dziedniecību, filozofiju,reliģijām, dzīves uztveri. Cilvēkam jābut garīgi gatavam to uztveršanai!Tā kā "gars" vienmēr mācās, tad tam ir mūžīga attīstība.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Antins (---.ev.lv)
Datums: 30/11/2006 21:56

man liekas,viss tas tiirs sharlataanisms. taapat kaa visi tie ziilnieki, magi,paregji un citi klauni,kas aktiivi pa visaadiem "maajas viesiem" reklameejas.
palasiiju arii terraa, kaa vaacijaa,liekas, esot noticis experiments ar riikstniekiem par tekosha uudens vietas noteikshanu - ap 100 riikstniekiem esot bijis savaakts - rezultaats - nulle.
bet nu kautkaa jau pie maiziites ar desu un sieru jaatiek, ja ne ar darbu,tad ar vientieshu apmulkoshanu :D
a ar "torsionu laukiem" - cik noprotu fizikaa nekaadu tosrsionu un to lauku nav. tas viss naak no RAEN - rossiiskaja Akademija Estestvennix Nauk - sharlataanu kantora,kursh tirgo iekaartas ar lietderiibas koef birs 100%,utt. pretstataa RAN - Rosijskaja Akademija Nauk, kura nodarbojas ar zinaatni...

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 30/11/2006 22:27

=>Antins
Katrā nozarē neiztikt bez šarlatāniem ;) Taču daļējus rīkstnieku paņēmienus sen izmanto, gan elektriķi, gan sakarnieki, gan ūdensvada meistari. Bez liekām problēmām ar 90 grādos saliektu stiepli var atrast komunikāciju vietu un virzienu zem zemes. Vienkārši neizkoptas rīkstnieku spējas. Nu rāda man arī. Bet nav tik izkoptas jušanas, lai atšķirtu, vai tur kabelis, ūdensvads vai ādere.
Vari pamēģināt pats. Lai palielinātos jūtība, paņem plakano dārzeņu rīvi. Turi stieples veida rokturi dūrē tā lai rīve varētu diezgan brīvi kustēties. Turi to "konstrukciju" krūšu augstumā, diezgan tuvu krūtīm un lēnām virzies uz vietu, kur Tev skaidri zināms ierakts ūdensvads, vai elektrības kabelis. Gan jau izmaiņas pats pamanīsi. Vēl labāk turēt paralēli rīves abās rokās.
Ja Tev kaut ko rāda, pamēģini pastaigāt pie akām. Varbūt varēsi piehaltūrēt pa šarlatānu :D vai dibināt institūtu :)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Antins (---.ev.lv)
Datums: 30/11/2006 22:40

nu lab,padomaa pats. buuvee pasaulee debesskraapjus, pie mums taga to pashu dienvidu tiltu. tas pat hansas saules akmens. kaa domaa, riikstnieki tur tika / tiek iesaistiiti? un nekas neplaisaa,ja normaali uztaisiits,un kopaa negaazas. a elektrovadu atrasshanai sen jau ir radiits piikstoshs pribors, lai sienu urbjot elektroinstalaacijaa neieurbtos. koroch,es palieku pie taa,ka tas viss i bullshits.labi to apliecina paareejie murgi - shii starojuma blokeeshana / novirziishana ar linu lupatu, akmeni,utt. ahuunais starojums, naak no nezkaadaam zemes dziileem,caur kaudzei akmenju,un te nu peeksnji vish ierauga _speciaali noliktu akmeni_ un savu starojumu novirza...slima sunja murgs. a uudens miikstinaashana maisot kapiju kruuzee? izskataas peec 2 klashu izgliitiibas un deju kursiem....
kaa pareizi vienaa filmaa teice: Jesli chelovek idiot - to eto nadolgo...

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Didzisp (195.13.171.---)
Datums: 30/11/2006 22:50

Vienmēr jau atrodas kāds šarlatāns, kurš labas zināšanas sbojā un vēl uz tā "uzvārās". Āderēm ir ļoti liela nozīme gan ūdens ieguvē, gan dabīgā ventilācijā. Protams, ja uzrbj dziļurbumu un dabīgo ventilāciju aizstāj ar visādiem pūtējiem, tād tās lietas vairs nav tik svarīgas. Lai noteiktu āderes nevajag nemaz torsionu laukus. Vajag tikai šitādu verķi [metallsearch.chat.ru]

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.249.---)
Datums: 01/12/2006 00:58

Mans ieteikums cilvēkiem ir ļoti vienkāršs. Jānopērk ir apaļa gulta uz ritentiņiem. Tādā gultā cilvēks pats iegrozīsies tā, kā viņam vislabāk guļas, gan pret debesu pusēm, gan pret kosmisko enerģiju. Bet, ja kādu laiciņu guļot , katru rītu mostaties ar galvu pret savu debess pusi, tad jā, jūs guļat uz āderēm. Tad nekas cits neatliks, kā gultu pastumt pusmetru uz vienu vai otru pusi.
Bet par to ēku būšanu. Mājas konstrukcijas ir un paliek tikai mājas konstrukcijas bez reālas dzīvības un ticiet vai nē arī bez āderēm ir pietiekoši daudz citu iemeslu kapēc pamati plaisā, parādas pelējums u.tt.
Bet jautājuma izraisītājam, ēku uz kūdras nevar celt, un nevajag tēmā uzdot vairkus jautājumus vienlaicīgi, jo neviens nevar saprast, kas tevi interesē -pamati uz kūdras vai āderes.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 01/12/2006 03:22

Nav mans mērķis izglītot, bet ja atrodās kāds ar šādu vēlmi, lūdzu ievadiet google meklētājā-Хрональные испытания обломков Нло- un veriet A. Veinika l.p.p. saglabāto kopiju no Google. Tieša norāde uz materiālu ir ar ļoti garu adresi.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Iciks (---.btv.lv)
Datums: 18/12/2006 08:31

Vai āderes starojumu kaut kā ietekmē plātņveidu pamati, kuriem iekšā viscaur ir metālisks siets?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 18/12/2006 16:57

Siets noteikti slāpē vai maina virzienu starojumiem, pie kā cilvēki pieraduši paaudzēs - zemes pastāvīgajam magnētiskajam laukam (kurš griež kompasa adatu), Shumann zemfrekvences viļņiem, iespējams, vēl kautkam. Nevaru apgalvot, kur ir kaitīgi un kur veselīgi uzturēties, bet manās rokās stienīši griežas vismaz pusmetru no katras tādas pēdējos 50 gados celtas ārsienas, zem kuras pamatos ir dzelzs armatūra un gar kuru iet centrālapkures un pagrabos arī citas caurules.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: ā!? (81.198.21.---)
Datums: 01/03/2007 07:39

Didzisp!
Kā tad īsti āderes spēj ietekmēt dabīgo ventilāciju? Saistība ar krāšņu būvēšanu uz āderu krustpunktiem?

Rx!
Senči pret āderēm likuši arī papardes pagultē. Ko vēl? Un cik tas tiešām spēj mazināt āderu ietekmi?
Citi iesaka pagultē likt lielu vēkšpēdus apgrieztu spoguli. Ko par to domā?
Un sanāk, ka plātņveida pamati ar savu armatūru un dzelzsbetona pārsedzes sagandē visas zemes enerģijas?! Tad jau neveidojas diezko cilvēkam draudzīga dzīves vide?
Un kāda ir alternatīva niedru jumtiem pret uguns āderēm? (Tās, par laimi, ir retākas .)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Didzisp (81.198.155.---)
Datums: 01/03/2007 18:34

Godīgi pateikšu, ka nēsmu speciālists, kurš var noteikt 140 dažādus āderu tipus. Man gan tas liekas tā kā bišķi pārspīlēts. Varu tikai pateikt savu pieredzi ar āderēm. Kad pirku savu jaunbūvi, tad paaicināju savu labu paziņu, kuram āderu noteikšana iet no rokas, lai gan viņš ar to nenodarbojas profesionāli. Sanāca tā, ka nebija iespējams tikt jaunbūvē iekšā un āderes tika noteiktas vienkārši apstaigājot māju no ārpuses. Cauri mājai gāja viena ugunsādere un viena ūdensādere. Apzīmējumi nav mani, bet rīkstnieka, jo uz vienas āderes koka kāsītis cēlās uz augšu(ugunsādere), bet otras liecās uz leju(ūdensādere). Stāstu tikai to ko redzēju savām acīm. Secinājām, ka āderes mājas iekšpusē iet pa neapdzīvojamām telpām un māju var pirkt. Citām lietām vērība netikta pievērsta. Tad kad jau sāku māju eksplotēt, tad parādījās problēmas. Centrālapkures katls neparko negribeja iekurties. Dūmi drīzāk nāca atpakaļ, nekā gāja skurstenī. Tas gan bija vēl rudenī saulainā laikā un likās, ka vienkārši ārā ir siltāks nekā mājas iekšā. Tai pašā laikā parastu plīti, tikai pie otra skursteņa, varēja iekurināt pilnīgi bez problēmām. Sākumā es tam nepievērsu uzmanību, bet kad jau aukstā laikā vienalga centrālapkures katls bija grūti iekurināms un pēc kāda mēneš kurināšanas viss skurstenis prklājās ar brūnu darvu, tad sāku štukot, kas par lietu. Skursteņi bija pilnīgi vienādi, no vienādiem ķieģeļiem un vienādā augstumā. Cuku šķēsgriezums arī pilnīgi vienāds. Viens velk, bet otrs velk, tikai ļoti negribīgi. Saucu vairākus "speciālistus", jo toreiz pats visās apkures lietās nebiju iebraucis un viens večuks man paprasīja, kā ir ar āderēm. Tikai tad es atcerējos par āderu petijumiem pirms mājas pirkšanas. Saliekot visu kopā iznāca, ka centrālapkures skurstenis ir tieši uz ūdensāderes, bet pavards ar otru skursteni ir uz ugunsāderes. Tā nu tagad dzīvoju. Man ir malkas plīts, kuru mierīgi var iekurināt vasaras laikā pie plus trīsdesmit grādiem ārā(cilvēki, kuri ir mēģnājuši to darīt, zin cik tas ir grūti) un centrālapkures katls, kurš normāli darboties sāka tikai aprīkots ar automātiku un citām tehniskām gudrībām. Vasaras laikā atverot centrālapkures katla durtiņas var pilnīgi just, kā specifiskais skursteņa gaiss lēnām plūst ārā no krāsns, nevis tiek vilkts iekšā skurstenī. Tāda ir mana personīgā pieredze ar āderēm savā mājā. Senčiem jau nebija elektriskās un gāzes plītis un viņi vienmēr pavardu būvēja uz tā sauktās ugunsāderes. Tad vilkme ir vislabākā un pavardu var iekurt arī karstā vasaras dienā.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (159.148.5.---)
Datums: 01/03/2007 23:17

Par aizsardzību: daudzi ir mistikas piekritēji ar dažādu anteniņu, augu izmantošanu attiecīgi, telpā novietotu, zināmā saistībā ar esošo situāciju. Pirmajā skatījumā liekās ka tāds "placebo" efekts. Bet citi saka ka tomēr strādā. Pats esmu mērījis dažādas lietas, bet ja noskaņojās uz vienu jautājumu, tad nekādi priekšmeti "āderi" nelikvidē, bet izkropļo tās atrašānās vietu, sabojājot citu, tīro. Vienkārši sakot veic transformāciju, kas var būt pat sliktāka par sākuma stāvokli. Tās "lietiņas" lietojot jābūt tiešām lielam specam, lai pat suns un kaķis to apstiprinātu...Pats tomēr saku ka strādā sekojošas lietas: Salmu jumti, Papardes, lini, linu spaļi,Teorētiski vajadzētu strādāt arī avīzēm nepārtrauktā slānī zem gultas, plakaniski uz grīdas noliktām. Visam pamatā ir teorija par plāno plēvīšu atstarošanās un laušanas īpašībām. Āderu lauks katrā šajā plānajā plēvītē atstarojās un daļēji iziet cauri kur nākamajā atkal atstarojās un tā tālāk. Jo vairāk šādu šķēršļu, jo mazāk cauri tiek. Protams lauks tiek novirzīts uz leju, sāniem. Ja vēlaties par to pārliecināties, izgatavojiet sekojošu "aizsargu". Linu kulšanas spaļus uzber uz, ar ļimi noziestu preskartonu un piespiež lai pielīmējās pēc iespējas biezākā slānītī. Preskartonu ņemiet lielāku vai vienādu ar gultas izmēru, to piestipriniet pie gultas apakšas. Tad guļiet un sapratīsiet kādas izmaiņas notikušas. Interesanti dzirdēt emocijas (nopietnas nevis ākstīšanās).Bet Jūsu tiesības- ticēt-ne...

Pašreizējā: 2 no 11


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **         **        **     **  **     ** 
 **     **  **    **   **        **     **  **     ** 
 **     **  **    **   **        **     **  **     ** 
 **     **  **    **   **        **     **  **     ** 
 **     **  *********  **         **   **   **     ** 
 **     **        **   **          ** **    **     ** 
 ********         **   ********     ***      *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727