UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 5 no 11
Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Dizis (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 15:54

Faktiski sanāk tā, ka āderu esamība nav objektīvi pierādāma, to parametri nav objektīvi izmērāmi, kā piemēram elektromagnētiskajam laukam, radiācijai, gravitācijai.
Tas, ka sūnas aug uz āderēm, rīkste lēkā ādernieka rokās, pelējums un plaisas māju sienās - tie nav objektīvi pierādījumi.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 16:21

Ja vēlas, var arī mērīt daļu no "āderu" starojuma. Te mērinstruments, neatkarīgs no cilvēka objektivitates un subjektivitātes, domām, zināšānām...:
[www.iga1.ru]

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 17:06

fufelis, mēra fāžu nobīdes starp el.magn. līnijām nenosakāmās mērvienībās, kurām nav nekāds zinātnisks pētījums/pamatojums "ideālos apstākļos".

Paņem AM radio, pavicini ar roku, dabūsi to pašu detektoru.

Tā kā cilvēks staigā pa zemes virsmu un šķerso šīs nobīdes miljonus/miljardus reizes dienā + dabiskais zemes un saules radiācijas fons, nav jēgas uztraukties par āderi - topika ietvaros apts galvenais pareizi ielikt fundamentu ar armējumu.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Zodčijs (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 17:07

90 tajos Jelgavas centrā projektēšanas stadijā - plānotas būvniecības sakarā - atrokot bija jāprecizē kāda gāzes vada atrašanās vieta - kas papīros bija neprecīza....

Pienāca kāds blakus notiekošos Telecoma rakšanas darbus vadošs neliela auguma vīriņš un ar kaut kādu stieplīti parādīja tās trubas vietu....uztvēra arī kaut kādu elektrokabeļu trasi, kas bija izbūvēta ne pēc projekta paredzētajā vietā....

Nu lai saukā to par pseidozinātni - bet piemēram īstus ekstrasensus par šarlatāniem vairs nesaukā... un to pakalpojumus daudzās valstīs izmanto oficiālas tiesībsargājošās struktūras (kriminālpolicija utm.)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 17:29

tas, ka var kaut ko detektēt, neviens nestrīdās. strīds ir par ietekmi uz sienām/pelējumu un t.t fenšuja izvirtībām.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 19:24

Argh Wrote:
-------------------------------------------------------
> tas, ka var kaut ko detektēt, neviens
> nestrīdās. strīds ir par ietekmi uz
> sienām/pelējumu un t.t fenšuja izvirtībām.

Ja jau strīds, tad ir argumenti abās strīdnieku pusēs. Pamatoti argumenti. Pamatoti ar piemēriem, pieredzi, lieteratūras avotiem, ....... ne tikai "viena tante teica". Lai nu kā, var pamatot kaut ko....bet acīm redzami, ka "augu valsts" maina savu dzīvīgumu šādu lauku ietekmē, Neaug ābeles, vai aug kroplas, koki specifiskiveido savu vainagu, .....novērojami joslveida augu augšanas intensitātes samazinājumi- vai palielinājumi ( atkarībā no augu valsts prasībām pret vidi). Pelējums ir dzīvs. Mitrums ir tā dzīvīguma viens no iemesliem. Sasalšanas dziļums atkarīgs no augsnes mitruma. Lūk Jums pamatu sprēgāšana, sūnas uz sienām, mitrums konstrukcijās. Nestrīdos...........jo nav vērts nervus bojāt. Kam nav lemts, tam nav.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Zodčijs (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 01:48

1) Nav īsti saprotams par ko jaunieši (Argh ieskaitot) par varītēm cenšas - kaut kādu nez kādu taisnību pierādīt - laikam ļoti... ļoti nogribējušies diskutēt....(vai tik mīļotā sieviete nav gaidībās - ja tā, tad visu cieņu)...

2) atkal atradās kāds piemērs - neražoja un nīkuļoja sarkanā plūme konkrētā vietā un to protams nocirta .
Tad pēc vairākiem gadiem kaimiņš (rīkstnieks - amatieris) nostaigāja mūsu teritoriju ar mērķi atrast vietu ūdens akai - un atrada bijušās plūmes vietā "uguns āderi" - paskaidrodams, ka uz ūdens āderēm rīkstīte griežas uz vienu pusi, bet uz šo otrādi...

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Dizis (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 08:50

Es plānoju mājas būvniecību, un vēlos tikai atrast patiesību, jo esmu nesaprašanā, vai pieaicināt rīkstnieku, un ja jā, tad kādu, kā atšķirt šarlatānu no "īsta meistara". Ko darīt, ja viens rāda te, otrs tur? Vienam 140 āderesm otram 5. Viens ar akmeni neitralizē, otrs saka, ka tās ir muļķības. Ja šis jautājums nebūtu pseidozinātne un ezotērika, tad būtu iespēja šīs āderes kartēt, un tas jau būtu izdarīts.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 11:17

Rx - tu atkal esi izracis kaut kādu "izgudrotāju" no krievijas. Ar neapbruņotu aci redzams, ka tas viss ir vai nu pilnīgs lūznis vai arī uzmetiens. Tādas lapas un preces ir pēc 2 sekunžu apskates jāver ciet. Nu nedrīkst tik naivi ložņāt pa internetu!

Ja tu gribi nopirkt aparātu ar kuru tik tiešām kaut ko var atrast, tad jāmeklē detektori - vai nu metāla, vai zemes struktūras. Rūpnieciskie ar visiem sertifikātiem un garantijām iznāk serijās un tur nav šaubu, ka tas varēs noderēt - jautājums par modeli un specifikāciju. Apskati tās lapas un salīdzini ar šito ķeblī sēdošo izgudrotāju ar this un that aparātu.

Punktu ieliek vārud salikums piramidoterapija, kura arī ir kaut kādā sakarā ar to feikaparātu.

Internetā ir derīga informācija, spams, laika nosišana, ornogrāfija un uzmetieni. Šī lapa 100% ir uzmetienu kategorijā. Ir jātrenējas atšķirt visas kategorijas lai nav tā kā manam kolēģim, kuram kaut kādi jampampiņi centās izspiest naudu par kaut kādu aizpildītu anketu. Vai arī vienkārši bezjēdzīgi tērēt savu dārgo dzīves laiku pilnīgā bezjēdzībā uzskatot, kas būs izmantojams. Reāli tās lapas ir zagļi.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Andris_ (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 11:24

Šarlatānisms vai nē, drošs paliek drošs, savu māju zemītē iegrozīju pēc "āderēm". Vai āderes noteiktas pareizi - nezinu :)

1) tiku pieaicinājis vienu āderu zinātāju - tas man norādīja "pēc sajūtām", kur māju likt...
2) tā, ka pieturā tantes runā, ka esot jāpieaicina vairāki ādernieki... jāpārliecinās bija. Negribēju vairs nevienu zintnieku uz savas zemītes laist - paņēmu L stienīšus un uz priekšu. Pieredze protams man nekāda - staigāju un vēroju stienīšus - "pēc sajūtām" nospraudu mietiņus, kur sākas un kur beidzas "ādere". Sazīmēju uz karti un rezultāts šāds:
- manis nospraustie āderu virzieni sakrita ar zintnieku, tik atšķirība tāda, ka mans tīklojums ir 2x biežāks, t.i., puse no manis noteiktajām āderēm sakrita ar zintnieku, otra puse - režģis pa starpu. Var tikai spekulēt, ko tas īsti nozīmē - vai nu esmu jūtīgāks, vai tie ir kautkādi citi starojumi no zemes.
- zintnieks bija norādījis, kur ir platās (lielās) āderes - tās man sakrita.
- zintnieks bija norādījis, kur ir āderu "mežs", t.i., dīķim vieta - tas man arī sakrita.

Kā atšķirt uguns āderi no ūdens āderes - nav ne jausmas - pēc stienīšu virzieniem neko nemācēju noteikt.

Kautkur salasījos, ka ir materiāli, kas "neitralizē" āderes, piemēram korķa grīda - arī nezinu vai tā ir taisnība. Varbūt kāds zinošāks var pakomentēt.

Vēl kautkur lasīju, ka ir šarlatāni, āderu novirzītāji - nu ja pieņem, ka tā vissa štelle ir patiesība, tad tā āderu novirzīšana sanāk iejaukšanās dabā, t.i., zemes enerģijas sačakarēšana.

Es šīm visām lietām ticu tikai pa pusei ar domu "drošs paliek drošs" - nepiekrītu ne tiem, kas saka, ka māja obligāti jāievirza pēc āderēm, ne arī tiem, kas saka, ka tas ir pilnīgs fufels.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: ints45 (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 11:28

To ka akas rok āderu krustpunktos vai uz āderes tak nevar noliegt. Vienā mazpilsētā privātmāju kvartālā visas akas kaimiņiem izraktas uz vienas āderes. Jaunajam kaimiņam kurš būvēja jauno māju blakus, protams, arī nolika akas vietu uz tās. Viņam tā vieta nepatika un aku izraka gudrinieka paša izvēlētā vietā dažus metrus nostāk. Tagad viņam vienam sausa aka

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 11:48

Par āderēm. Ja kāds var paskaidrot, kas konkrēti tas ir? Ja tā ir ģeoloģiska struktūra, tad ģeoloģija to jautājumu ņemtu vērā, bet to nedara. Tie kuri nodarbojas ar ģeoloģijas jautājumiem, piemēram, pēta kā virzās gruntsūdeņi vai pazemes ūdeņi savā darbā izmanto urbumus, reģionu kartējumus, nosaka slāņu struktūru un izdara kaut kādus aprēķinus. Nu kaut vai piemēram piesārņojuma izplatības ātrumu un virzienu. Tam ir saprātīgs pamatojumus un tas atbilst vairāk vai mazāk arī praktiskajās situācijās.

Aku rokot arī visu nosaka tie paši zemes slāņi. Ir vietas, kur aku var izrakt jebkurā vietā, ir vietas kur slāņi mainās un ir dziļie urbumi, kur ūdens ir un būs vienmēr un jebkur Latvijā. Nu nevar būt tā, ka teritorijā, kur ir vienāda slāņu struktūra un dziļums "āderes" vietā būs ūdens un blakus nebūs. Tā vienkārši nenotiek. Profesionālie aku urbēji arī izmanto kaut kādu provizorisku reģionu kartējumu, lai zinātu cik dziļi jāurbj katrā vietā. Viņi āderes neskata, bet pēta savu urbi, godīgi saņem naudu un ir arī kaut kāda garantija.

Plašākpieņemtais āderistu skaidrojums ir, ka ādere ir zemes garozas lūzumi utml. no kuriem nāk mistiski neizmērāmi izgarojumi. Lietas, kuras ir relatīvi dziļi zem zemes. Cits rīkstnieks ir gatavs meklēt 1.5m dziļumā ieraktu metāla cauruli un vēl viens var arī atrast kapus un apslēpto mantu. Nu tas taču ir riktīgs sviests!

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 11:51

Tāpat krāsnis un skursteņi un vilkme. Divi vienādi skursteņi un krāsns, viena uz "āderes" un otrā nē. Vilkme būs dažāda? Nebūs. Agrāk zirgu apglabāja zem pavarda...

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 12:01

Par dažādiem "mērījumiem": Principā nav uz mūsu zemes nevienas vietas, kur nebūtu jelkāds "starojums", ko pieņemts saukt par āderi. Tā vienkāršak definet par ko ir runa.. Ja runā par lavisko saprašanu, tad ir divu veidu: Uguns un ūdens. Tā vienkaršāk......Par to atšķirību jau iepriekš rakstīju.
Bet tā kā visādu starojumu ir milzums daudz, un tie pārklājās, ietilps viens otrā, jo savstarpēji "nekaujās- neiznīcinās". Tā piemēram, ja "mēra" āderes iekšienē- tas ir, uz āderes, un pieprasa smalkākus, jutīgākus "mērījumus" tad parādīsies tas, ka arī tajā ir smalkas zonas. Ja divas āderes krustojās...tad būs šaha galdiņa veidīgi taisnstūrīši. Tā sakot: Siets!. Un nav nekas nedabīgs, ka starp kāda uzrādītajām āderēm ir vēl citas. Ja pieiet skurpulozi, tad būtu jāzīmē ai, ai cik daudz dažādu starojumu zīmējumi vienā vietā! Ieskaitor dažādu arhitektonisko formu, mantu, priekšmetu "nezināmie starojumi" ( jau mineju kā piemēru Grebeņņikova pētījumus, pioeredzi...). Katra krūzīte, katliņš, grāmata....staro! Bet cik tas viss iespaido mūs? Nav viennozīmīgas atbildes, vienīgi pētījumi par stiprākām to izpausmēm, kā piemēram piramīdu, ruporu, dažādu materiālu ģeometrisko formu starojumu, atstarojumiem un t.t.t.t.t. Tāpēc jau minēju pašu elementārāko pieeju šim jautājumnam, lai kišmiš nav rezultātā: Pieprasa pašas kritiskākās lietas: Veselībai kāitīgās. Mērījums dos atbildi . Un jau tas ir atskaites vērts. Ja meklē ūdeni...pieprasa ūdeni, un vienalga, kāpēc tas ir tur...no kādas āderes! Nobīdīšana ir savāda lieta: Bieži pat psiholoģiska, jo atnāk cits un ...viss savā vietā!. Par kautkādu neitralizāciju: Ir varianti, ka ir savādāk, itkā ar neitralizācijas efektu, bet vai tiešām ir....Daudzreiz pašsajūta un netiešo pazīmju maiņa ir redzama. Tātad ticams, ka arī strādā. Kā piemēram, bērniņš guļ noteiktā gultiņas stūrī...Uzliek aizsardzību, vai citu manipulāciju un re: guļ jau normāli kā būtu jaguļ! Ja pavēro savu uzvedību, tad arī tāds efekts novērojams.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 12:12

Vilnis_Radio Wrote:
-------------------------------------------------------
> Tāpat krāsnis un skursteņi un vilkme. Divi
> vienādi skursteņi un krāsns, viena uz "āderes"
> un otrā nē. Vilkme būs dažāda? Nebūs. Agrāk
> zirgu apglabāja zem pavarda...


Pamēriet, ja ir tik daudz laika tīram eksperimentam...
Bet no man zināmām lietām varu teikt sekojošo: Apsekojot senās mājas, guļbūves, rijas un t.t.t tiešām, skurstenis ir uz ūdens āderes krustpunkta! Kāpēc? Varu minēt divus iemeslus: Ja krustpunkts aizņemts ar skursteni, krāsni, tad nekādi gulēt un ilgstoši uz krustpunkta atrasties nav iespējams. Otrkārt: Krustpunktā starojums kautkādu iemeslu dēļ veicina ūdens slapināšanos, celšanos pa kapilāriem, varbūt pat mainās ūdens īpašības. Un skursteņa sienas, kas bija (ir) no ķieģeļiem, ir mitras, izgaro, tā kļūstot aukstākas par apkārtējo vidi. Tātad skursteņa iekšā gaiss ir vēsāks. Un jebkura siltā gaisa masa būs ar lielāku cēlējspēku ( blīvumu starpība) nekā apkārtējas vides temperatūrā... Tas tikai minējums.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 13:53

Nu Rx tie ir pilnīgi tukši vārdi par ēterisku sietu un starojumu un dažāda veida starojumiem, kuri ietekmē Fizikālos procesus (vilkme, spiediens, kapilārā kustība utml.) un nevar notvert ar mēraparātiem. Nu tā nevar būt, vienkārši nevar būt. Ja viņi izmaina fizikālo procesu, tad to ar fiziskiem aparātiem ir viegli izmērīt. Nu kaut vai staigā apkārt ar skursteņveidīgu cauruli, kurā iekšā mpa mērītājs un visu precīzi nokartē līdz milimeram - bet tas ir pa tukšo, jo Rx likumi strādā tikai apsekotajās guļbūvēs un tā patālāk no aparatūras, bet tuvāk pašiedvesmai.

Ja āderes mainītu fizikālos procesus tik būtiski, tad būtu pilnīgs krahs visa veida laboratorijās, kur strādā ar augstu precizitāti. Noliek svariņus vienā kaktā un čau, noliek zāļu mikseri uz ādreītes un skat aktīvās ogles vietā ārā sāk birt pretvēža injekcijas. Vienkārši smieklīgi.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 14:35

Smieklīgi...Jā. Ir atļauja smieties! Tikai arī tagad Jūs maldāties: Ir veikti eksperimenti Bioliģijas institūtā ar vēža inficētām pelītēm...un ir atklāta sakarība: ādere un vēža infekcijas uzņēmība! Pats biju eksperimentu sākumā...
Palasiet par torsionu laukiem. Jā. "Fiziķi" pretojās to atzīšanai, bet attīstību neapstādināsi!
Vai esat dzirdējuši par vārda speku iedarbību uz ūdeni? ....Redzams ir, mērāms nav. Un tas , ka ģeologi nepēta arī aplami: jau vairāk kā 35 gadus to pēta Rišards Griškjans. Paši palasiet...
Ne vienmēr pierādīšanai vajag tādu atšķirību kā "melns un balts". Bet smiekli aktivizē vielmaiņu un ir veselīgi. Sevišķi veselīgi, ja to dara nevis klusībā, rakstot tekstu, bet skaļi, tā, ka "pasaule dzird".

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 14:49

Spams www, bet konferences kur piedalās daudzi "zinoši" speciālisti. Kam tad lai tic, ja arī doktori, zinkandidāti par to stāsta...Palasiet te: [second-physics.ru]

Par āderēm arī 305lpp. Bet varat nelasīt, jo vieglāk pasmieties, vai ne?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 15:20

Es savu laiku muļķībām (ar pretenzijām uz patiesību) netaisos tērēt un jo īpaši lapās ar galotni ru. Atšķiriet labāk šķirkli wikipedia org, kur par āderēm un konferencēm un aparātiem ir uzrakstīts domājams objektīvi, angļu versija.

Par galotni ru es varu pateikt sekojošo - kopumā tur neko jēdzīgu nevar atrast. Sērfojis es esmu gana daudz un dažādās tēmās. Ru lapās vienīgais ko var noderīgu atrast - ir par vecajiem padomju aparātiem - motoriem, darbgaldiem utml. Pārējais viss ir labāks rietumu lapās - tas attiecas gan par tehniku, tehnoloģijām gan visu pārējo. Ru ir krietni zem līmeņa. Toties tur čum un mudž no pseidozinātnes, pseidozinātniekiem no kuriem ir jāturas pa gabalu, lai nepiesārņotu vērtīgo smadzeņu resursu ar drazu.

Ja Rx nevar atbildēt kāpēc ādere uzlabo vilkmi, bet to nevar detektēt ar mpa vai plūsmas mērītāju, tad viss Rx rakstītais ir strukturētais ūdens. :)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 05/09/2015 15:32

Man nav jāatbild...bet jāsaka tas, ko mūsu senči kaut kādu iemeslu pēc vai dēļ darīja. Bez superpuper english aparātiem ( Ru aparāti taču mēra tikai puķinus...). Vēl jāsaka, ka, tas, ka Ru zinātnieki izmantojot pašradītus līdzekļus atklāj pat vairāk, kā sterilie Engl lietotāji ar superpuper elektroniku. Nelaime tā, ka Engl to veikli pārņem, saprot biznesa vērtību, Ru pārdodās Eng un tālāk jau prece nāk no Eng. Tas pats ir arī pie mums. Kā pierādījums Ivara Kalviņa pieredze ar Mildronāta jauno versiju...
Viens ir izgudrot, un pavisam cits: Izmantot. Smiekli, skaļi Jūsu pusē skan....

Pašreizējā: 5 no 11


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **      **   ******    **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **    **   **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **         **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **   ****  ********* 
  **   **    **   **   **  **  **  **    **   **     ** 
   ** **      ** **    **  **  **  **    **   **     ** 
    ***        ***      ***  ***    ******    **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727