UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 9 no 11
Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 01:23

Arī par ozoliem. Ja man mājās ir pāris ozoli - 100% zem tiem būs ādere. Tas nekas ka stādīti. Britiem ir ozolu birzis - milzīgas. Tur viss būs auzās - ies pēc diametriem. Liels akmens - ādere. Cilvēku samesta draza, celmi - tur nebūs nekas - neies tak tur meklēt un kājas locīt.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 01:28

Un neaizmirstam arī šādu efektu - tam bija zinātnisks nosaukums kaut kas ar motoriem - cilvēks redz kaut ko un viņam bišķi rokas un kājas raustās. :) Kaut kas līdzīgs tam kas vīriešiem notiek blenžot uz skaistu un trūcīgi apģērbtu sievieti.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 07:53

Vēl par Didža aku. Didzis apgalvo, ka tā viņam ir pateicoties āderei. Es to saprotu tā, ir 4 neveiksmīgi urbumi ar attālumu 4 metri vienādā dziļumā. Atnāk rīkstnieks un šajā pat distancē ieliek savu punktu, kurā ar tādu pat dziļumu ir ūdens. Kā bija?

Citi piemēri no dzīves, kas parāda, ka ūdens mīt un transportējas noteiktos slāņos lielās teritorijās. Dolomīta karjers. Ar laiku tajā sāk krāties ūdens un to ar lieliem sūkņiem nosūc. Apkārtējās mājās 5 km radiusā visās akās ūdens pazūd.

Intensīvā lopkopība. Kaimiņiem viensētās visiem pazūd akās ūdens. Viens no viņiem taisa dziļurbumu, ūdens ir.

Bagarē aizaugušu upi, pēc darbiem lielā apkārtnē ierastais akas līmenis ir zemāks par 2 metri.

Notiek meliorācija purvainai pļavai, kur agrāk auga grīšļi, kosa, dzegužkurpes utml. Tagad par purvaino vidi liecina tikai specifiska augsnes kārta. Kosa, grīšļa nav ir kultūraugi un kā invazīvā nezāle ir magone, pērkone un rudzupuķe.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 08:20

Tāpat Mārupes stāsts, kurš te tika minēts, ka visi kaimiņi sēž uz vienas āderes "upes" ar savām akām un kāds īpatnis pagāja pāris soļus nost un viņam sausums. Cik katram dziļi tas urbums ir, visiem ir vienādas spices, kuras lika viena firma? Un vai šis stāsts vispār atbilst realitātei.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Mx (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 10:03

Nebūs zinātnisks traktāts, bet tas ko esmu lasījis, dzirdējis (viena tante teica) dziļie urbēji saka tā, ka ūdens ir jebkur, tikai atšķiras dziļums. Urbēji īpaši nestreso par āderēm, jo >40m dziļumā tas nav aktuāli. Tā ka, ja vajag ūdeni tieši "šeit", tad nav problema arī "šeit" dabūt, tikai tie var būt 40m vai 140m, tas jau kā sanāks. Aku racēji savukārt izmanto āderes, jo akas parasti nav dziļākas par 20m, un āderes, acīmredzot, ir zemes garozas augšējo slāņu neviendabība, kas rezultējas kā blīvuma izmaiņas un ūdens iet par mazājo pretestības ceļu. Man pat ir teorija (nav pierādījumu), ka āderu tīkls varētu būt radies "ļoti sen", kad āderu līmenis bija zemes virskārta vai pat jūras/okeāna dibens- bija izmaiņas, klimats kļuva karsts, zeme izkalta un saplaisāja, tikai plaisas bija daudz dziļākas un lielākā attālumā viena no otras (arī mūsdienās šur tur izžūstot upēm vai jūrām rodas tādas plaisas). laika gaitā zemes slānis nosedza šīs plaisas un uzauga aptuveni par 10-20m. To jau arī parāda ģeoloģija, ka tuvu pirmajam ūdenslānim (~10m, jeb tur kur mīt āderes) ir sastopami dažādi gliemežvāki dūņas utt.. Tātad ūdens "koncentrējas" šajās plaisās (jo savādaks zemes blīvums vai sastāvs), tāpēc ir būtiski tur trāpīt rokot āku. Ja mauc ar urbi un dziļāk, tad skaidrs, ka šo slāni (slāņa biezums ap 2-5 metriem) ignorē un nonāk līdz "vecākam" ūdenim. Nu kaut kā tā. Attiecīgi cilvēks ar saasinātām maņām spēj sajust āderes, jo cauri šim tīklojumam, kuru ir ieņēmis ūdens, vieglāk iet cauri elektromagnētiskais starojums (vai arī tikai magnētiskais). Tas, ka šo starojumu ir grūti nomērīt ar zinātniski atzītām metodēm, varētu būt tas, ka tiek mērīti pavisam citi parametri, piem. elmagn. lauka izmaiņas vai stiprums, bet iespējams, ka ir vēl kādi citi paraetri, kuriem netiek pievērsta uzmanība, vai mēs nemaz šos parametrus nezinam, jo ne viss ir izpētīts- īpaši attiecība uz magnētismu. Es neesmu pētījis un speciāli meklējis, bet piem. vai ir kāds pētījums par el.mag. starojuma vai magnētisma polarizāciju zemes garozā (slāņos)? Izteicu savu redzējumu, bet pierādījumu nav :).

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 10:20

Par to, "ka kautkas " tajā visā ir, par ko te gara , nosacīti agresīvi noskaņota diskusija: Piemērs ir no manas pieredzes: Jaunolaine. Labā pusē no Rigas puses. Tur pirms apmēram, 35 gadiem sākās jaunu privātmāju celtniecība. Paziņa pierunāja paskatīt, kas un kā...Man bija interesanti, jo pieredze ir laba lieta. Cilvēkam nav zaudējumu, tikai kautkādas varbūtības iedomāts palielinajums. Situācija ļoti interesanta un nosacīti bezcerīga: Cilvēks ar skalošanas metodi bija ieskalojis vienu spici. Sācis sūkt (ar rokas pumpi) ir, bet maz. Iedomājās, ka var plūsmu palielinat ieskalojot papildus otru, attalumā ap 1m. Savienoja kopā virs zemes ar cauruli. Ir vairāk ūdens, bet ..maz. Nu ko: ieskaloja trešo un atkal, vairāk ir, bet...maz. Tā nu es nonācu pie šīs situācijas. Nomērīju ( savā izpratnē to saucu par mērīsanu) un noteicu, ka visi urbumi veikti tuvu ūdens krustam, kas atrodās ap 1m!!!! no esošajiem.Nu ko...saimnieks teica, ka, ja jau trīs izurbis, izurbs arī ceturto. Pagāja laiks. Prasu paziņam...kā tam vīram? ...Viņš saka, ok. IR. Bet neko konkreti, un tā arī paliku pusszinis. Sanāca tā, ka bija vajadzība tai pusē atgriezties, un palūdzu aizvest pie tā kunga, jo pat neatcerējos kur tas bija konkrēti. Un kāds bija rezultāts: Pa manis ierādīto spices vietu ūdens tiek ar Kama sūkni tā ņemts, ka dārzu laista un vēl tas tika padots uz māju kā ūdens pievads. Māja uzcelta... Trīs liekie līdz ar zemi nozāģēti! Ticiet vai nē. Es arī neticētu. Zinātne ( akadēmiskajā izpratnē) šajā jautajumā klusē, jo kas mēģina skaidrot...ir "viltus zinātnieks"???!!!!

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Mx (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 12:09

Āderu noteikšana dabā ir OK, skaidrs, ka kkāds "starojums" tur ir, un ir cilvēki, kas to sajūt. Bet attalinātā noteikšana uz foto vai kartes. "Vot" tas ir "kruta", kkam tādam pat man ir grūti noticēt.:)
Kāda pieredze ar attālinato rīkstniecību?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 12:58

Attālinata rīkstniecība: Jā. Tā arī strādā. Pirmkart jabut 100% piesaiste tieši tam objektam, ko vēlās apsekot. Tas var būt zīmējums, plāns, iedāmi uzzīmets, vai pat uzzīmēts objekts, tā izmēri var būt samazināti, palielināti. Galvenais, apzināties, ka tas, kas tiek apsekots ir tieši tas, ko apsekot no attāluma. Jeb: Informatīvā sasaistei jābūt 100%. Un tad tāpat kā reālos apstākļos, "mēra". Tās -mērīsanas darbības mehānismi ir "viltuss zinātnieku" izskaidroti, tātad neizskaidroti... Precizitāte? Tikai nosacīta. Pēc būtības tuvināta, kas liek jau vairāk petīt uz vietas, ja nepieciešams. Kā tas viss strādā? Nezinu. Jāatzīmē, ka attālinātā rīkstniecība ir tas pats, kā attālinātā cilvēka veselības diagnostika un iedarbība uz to. Par šiem efektiem japalasa Kozireva pētījumi, ja grib kaut ko vairāk izprast par tā būtību.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 13:03

No dziedinātājiem Latvijā izdota grāmata: Janis Lielais: "Dziedināšana un meklēšana".
Tur šis jautājums aprakstīts, J.Lielais tieši savā praksē to lieto.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: v_t (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 13:18

par to, ka attālinātā dziedniecība darbojas, esmu pārliecinājies pats. cilvēkam pēkšņi paliek labāk, simptomi pazūd kā aizmēzti ar slotu. atkrīt vajadzīga pēc medicīniskas procedūras.
konkrētajā gadījumā placebo efekts atkrīt, jo dziedināmais par dziedināšanas faktu uzzināja tikai vēlāk.
kāpēc lai attālinātu nevarētu noteikt āderes?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 15:40

ok, ir gripas slimnieks, gribu lai izārstē un pēc stundas ir vesels.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: v_t (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 17:11

ļoti labs joks! nu, ļooti!
varbūt vīrusus arī var sist pa gabalu, bet tas var izskatīties pēc zvirbuļu šaušanas ar lielgabalu. labāk savam gripas slimniekam iebaro ķiplokus un liec lai dzer ūdenu. pēc nedēļas būs vesels.

bet tad kad tavam gripas slimniekam piemetīsies stresa izraisīta sirds aritmija, parunāsim par attālināto dziedināšanu.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 19:30

Es nesaprotu kāpēc tik ļoti šaurs interešu loks?
Tāds pilnīgāks komplekts būtu šāds - levitācija, piramidoloģija, ajūrvēda un akupunktūra, visaptveroša homeopātija, reiki, pasaules gala gaidīšana, astroloģija, numeroloģija, alķīmija, reinkarnēšanās, augšāmcelšanās no mirušajiem, sarunas ar gariem, sarunas ar paralēlās pasaules iedzīvotājiem, kontakti ar ārpuszemes dažādu rasu pārstāvjiem (no kuriem daži jau šeit dzīvo), regulāra ceļošana laikā utt.
Einšteins reiz atbildēja uz jautājumu par bezgalību. Viņš teica, ka nav pārliecināts ka visums ir bezgalīgs, taču viena lieta gan esot bezgalīga, par to viņš bija drošs. ;)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 10/09/2015 19:42

Pavisam piemirsu - vistiešāk uz mūsu foruma tematiku attiecas māju celšana ar domu vai tamlīdzīgu spēku. Kā jūs domājat kā uzbūvēja piramīdas vai Lieckalniņš Amerikā koraļļu pili!? Trenējamies pie būvbedres un pēc sezonas ziņojam viens otram par progresu - mums pieder spēks, tikai jāatver domāšana jaunos apvāršņos. Es jau esmu nolēmis ar dziedāšanu mēģināt - tāda it kā esot bijusi Lieckalniņa metode.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: v_t (85.10.211.---)
Datums: 11/09/2015 09:31

pārspīlējumi diskusijā mēdz būt noderīgi, lai pastiprinātu problēmas uztveri. pārcenšoties ar pārspīlējumiem iekrīt demagoģijā.
diskusija jau nav nemaz tik tālu no tēmas novirzījusies, jo runa pēc būtības ir par jušanu, par āderu jušanu.
kāds tās nejūt un saka, ka to nav un basta. cits tās konstatē ar dažādu vienkāršu rīku palīdzību, vēl kādam nevajag nekādu palīgrīku.
manā gadījumā ekstrasenss ar sev vien zināmu čuju, bez papildu līdzekļiem apstiprināja kādas kundzītes rezultātu, kas dažus gadus iepriekš, pirms mājas būvniecības ar drāts leņķīšiem izstaigāja būvlaukumu.
ekstrasenss vēl tik noprecizēja vietu, kur nevajadzētu gulēt, un kopš tā laika naktīs normāli izguļos.

kas attiecas uz lieckalniņu, tad par viņu mēs neko nezinām. galvenokārt no filmas, kurā tās veidotāji salika ko gribēja, vai visdrīzāk to, kas labāk pārdodas un krutāk izklausās. tāpēc spriest vai viņš bluķus cilāja ar dziedāšanu, vai pa nakti ar ceļamkrānu, droši zināt nevaram.
sarkasms būtu vietā, ja Vilnim būtu konkrēts info par ceļamkrānu vai citām vērā ņemamām uzpariktēm, bet pagaidām tā ir neatminēta mīkla.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 11/09/2015 09:55

par to gulēšanu/negulēšanu ir tāds pats fufels. ja organisms ir piekusis, tas izrubīsies jebkurā vietā.
Vai nu pa maz/pa daudz kaut ko apēd vai izdzer, par vēlu un t.t. tie ir tie faktori.

Ja viss ir kārtība psihikā un darba dienas izplānošana - miegs būs +/- prognozējams un stabils jebkurā vietā. Ja sāc katru dienu sev bāzt domas iekšā, ka kājām uz dienvidiem nedrīkst gulēt (piemēram), tad vsjo... traģēdija - psih. problēmas.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/09/2015 10:34

Par fufeli : Dzīve parādīs, vai fufelis, vai nē. Jūs domajak, ka Jūsu prāts tads pasaules saimnieks....Noguris- guļu. Jazin, ka organisms dzīvo pēc saviem principiem un saskaņas ar dabu. Jūsu spriedumi ir nepamatoti.
Te minēja oponenti, ka viss "krieviskais" ir māni un feiks, spams šarlatānisms:
Tad doma- izraksts no gramatas,A. Baškevics: “Brīnumrīki tavās rokās”
:”Vācu onkologs G.fon Pols Bavārijā izpētījis 58 vēža saslimšanas gadījumus, kuri beidzās ar nāvi, un secina, ka it visu slimnieku gultas atradušās kaitīgā starojuma zonās, bet vācu zinātniece K.Bahlere, pētot kaitīgā starojuma ietekmi uz bērnu un pieaugušo veselību, apsekoja 11 tūkst. cilvēku no 14 pasaules valstīm un pārbaudīja 300 dzīvokļus un mājas.

Viņa secināja, ka šo cilvēku vidū visi 500 onkoloģisko saslimšanu gadījumi saistās ar slimnieku guļas vai darba un atpūtas vietu atrašanos kaitīgā starojuma iespaidā.

Pazīstamais vācu profesors E.Hertmans, cilvēks, kurš vairākus desmitus gadus nodarbojas ar ūdens āderu kaitīgā starojuma pētījumiem iztiecies:”Es neesmu redzējis nevienu vēža slimnieku, kas nebūtu gulējis uz āderes un neesmu redzējis nevienu gultu, kas atrastos no āderēm brīvā vietā, kurā guļot kāds būtu ar to saslimis.” Varat neticēt arī tam....Jūsu brīva izvēle.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/09/2015 10:41

Bet latviski par šo tēmu:
[gramataselektroniski.blog.com]

Ar zīmejumiem, literatūras sarakstu, daudzu gadu petniecības pieredzi.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 11/09/2015 11:02

Runā, ka kāds dažādu ginesa rekordu turētājs spēj ar zobenu pāršķelt 9mm plastmasas lodīti, kuras ātrums šaušanas brīdī ir 320 km/h. Skolā māca, ka laika periodā, kamēr tā lodīte sasniedz cilvēku, cilvēks labākajā gadījumā paspēj "sadzirdēt" to šāvienu, kur nu vēl izraut zobenu un pāršķelt to lodi…

Tāpat runā, ka kāds cits cilvēks spēj kontrolēt savu veģetatīvo nervu sistēmu un imūnsistēmu, par ko skolā māca, ka tas neesot iespējams. Konkrētais cilvēks ir sasniedzis Kilimandžāro virsotni divu dienu laikā - *šortos*. Šim cilvēkam arī pieder kāds ginesa rekords - viņš "ledus vannā" pavadījis 1h 52m 42s (vairākkārt nācies labot pašam savus rekordus, jo gluži vienkārši nav citu cilvēku, kas to spētu). Kā viņu tur sauca… Wim Hof?

Piemēru ir daudz, "vajag tikai rakt".

Ko par to saka modernā zinātne? "It's impossible, we have never seen anything like that".

Bet var jau, protams, to visu noliegt un apgalvot, ka ginesu rekordi, "supercilvēki" utt ir perfekti noorganizēts truls šovs, kas domāts pārdošanai.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: v_t (85.10.211.---)
Datums: 11/09/2015 11:14

tās dažas reizes, kad miegs iztraucēts no vakarā ēsta arbūza vai treknas maltītes, nav grūti atšķirt no permanenti traucēta miega, kad cilvēks it kā pilnīgi bez iemesla pa nakti griežas kā vilciņš.

man nav svarīgi kādu par kaut ko pārliecināt, jo tas principā nav iespējams kamēr cilvēkam pašam nenākas ar to saskarties vai saredzēt. varam šo diskusiju mierīgu sirdi atlikt uz vēlāku laiku un tad pačekot vai nav kādu jaunu atziņu.

Pašreizējā: 9 no 11


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  ********    ******   **      **  **        
 **        **     **  **    **  **  **  **  **    **  
 **        **     **  **        **  **  **  **    **  
 ******    **     **  **        **  **  **  **    **  
 **        **     **  **        **  **  **  ********* 
 **        **     **  **    **  **  **  **        **  
 ********  ********    ******    ***  ***         **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727