UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 4 no 11
Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: nkn (80.232.229.---)
Datums: 06/05/2011 13:08

Kā ir ar izmaksām āderu noteikšanai objektam?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: ;) (94.103.57.---)
Datums: 09/05/2011 19:11

Nu gan ir muldēšana.
Ir divu veidu āderes. Energētiskās un ūdens. Par ūdens āderēm var redzēt no kokiem, kad noliekušies prom. Kaut gan atkal - dažreiz koks pats mēdz augt uz Dienvidu pusi. Bet vienalga. Jāizvairās ir no tikai ūdens āderēm, jo nāk vēsums, drēgunums, mitrums krājas u.tml. Ja guļamzona atrodas otrajā stāvā vai ir pagrabs, tad pilnīgi vienalga ir tā ādere apakšā vai nav.
Enerģētiskās āderes, jeb magnētiskā lauka pēdas ir 2-3x vairāk kā konkrētā gabalā ūdens āderes, kuras rīkstnieki veiksmīgi izmanto naudas kāšanai. Bet klanos viņu priekšā par mānticīgo kāšanu. Nebūtu man sirdsapziņas, es ar to darītu.
Enerģētiskā ādere neietekmē cilvēka veselību nekādā veidā. Mēs visi pavadām šo enerģisko lauku ietekmē savus 30-40% no dzīves. No zemes magnētiskā lauka nav iespējams izvairīties. Ritkīgs mārketinga triks un nekas vairāk.
Bet ūdens āderes ir ļoti jāuzpasē un itsevišķi to krustpunktus. Ja cilvēkiem parasti tomēr ir kaut kāds mitruma un vēsuma norobežojošais slānis - siltumizolācija u.tml, tad par mājdzīvniekiem nekad netiek padomāts. Un tad saimnieki nesaprot kāpēc kāds no lopiem ir novārdzis. Šo novārgšanu ļoti labi varēja novērot komunistma laikā kompleksos, kur lopi gulēja uz plika betona. Krustpunktos vienmēr bija kāds slims lops.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 09/05/2011 20:22

Nu tagad tiešām ir muldēšana............

Re:
Autors: al-drs (212.70.173.---)
Datums: 25/10/2011 19:11

Šeit manuprāt sakarīgs raksts:
Mājvietas ģeoloģiskā izpēte
Inga Eveliete, «Latvijas Avīze»
Otrdiena, 24. oktobris (2006)
Mājas būvniecība ir ļoti nopietna lieta. Lai pārliecinātos, cik veselīga un stabila tā būs, ieteicama arī gruntsgabala ģeoloģiskā izpēte.

[www.apollo.lv]

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 12:41

Didzisp Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ja miegs ir labs un ar ar veselību problēmu nav,
> tad guļot uz āderes vispirms parādīsie
> veselības problēmas un pēc tam miegs arī
> pačibēs! Skaidrs, ka tas nenotiks momentāli,
> bet notiks noteikti un nav svarīgi vai cilvēks
> ir rīkstnieks, vai mazāk jūtīgs pret āderēm.
> Āderu ietekme ir kautkas līdzīks radiācijai.
> Aderi ir grūti sajust, bet tā savu ietekmi
> atstāj. Es vienkārši neredzu jēgu varonīgi
> gulēt uz āderes. Černobiļā jau arī daudzi ar
> lāpstu varonīgi cīnījās ar radiāciju, bet
> tagad visiem veselība beigta. Par cīņu ar
> radiāciju vismaz ordeņus deva, bet par
> gulēšanu uz āderes pat to nedabūsi. Ap mums
> dabā ir daudzas neizskaidrojamas lietas un ar
> tām cilvēki daudzu tūkstošu gadu laikā ir
> iemācījušies sadzīvot. Mūsu senči zināja,
> ka nedrīkst pērkona laikā stāvēt atklātā
> laukā, lai gan viņi neko nezināja par
> elektrību. Tagad katram skolniekam ir skaidrs,
> kas notiek pērkona laikā. Droši vien, pēc
> vairākiem gadiem katrs skolnieks spēs visu
> pastāstīt par āderēm, bet pagaidām labāk
> izvairīties no tām.

Labi teikts, it īpaši par to pērkonu (zibeni) :)

Sencis pirms kāda laika dzīvoklī parādīja, ka viņam, ejot gar TV, L veida vadi grozās. Pamēģināju - figu, nekas nenotiek. Mēģināju vēl un vēl - nu 1-2 reizes it kā sajutu kaut kādu pretestību, bet norakstīju uz placebo efektu.

Nesen atbrauca ciemos, spēra dažus soļus ar tādiem pašiem vadiem - arī grozās. Man - tas pats, kas pirms tam dzīvoklī, no daudzām jo daudzām reizēm tādu kā pretestību sajutu, bet nesapratu - placebo vai nē.

Pēc tam atbrauca cilvēks, kas ar tām āderēm darbojas jau gadus 20. Pastaigāja, pavērtēja - sak', radiālās āderes, grūti tā uzreiz kaut ko ieteikt. Sarunājām, ka kaut kad atbrauks nokartēt. Tad paņēmu tos pašus L veida vadus un pastaigāju… Un ir! Grozās tā ka maz neliekas! Tiesa, šoreiz tos vadus turēju pavisam citādāk nekā "visi pārējie". Tātad - vajadzēja vien atrast "savu veidu", kā uz tiem "instrumentiem" novadīt savas "sajūtas". Nu jā, cik pēc tam tā vispārīgi lasīts vairākās vietās - ne jau tās rīkstes un vadi nosaka āderes, bet gan pats cilvēks. Rokā turētie priekšmeti tikai parāda neapzināti veiktās kustības, tādējādi ļaujot šīs kustības kaut kā vizuāli pamanīt.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 14:02

Tā saukto "āderu lauks" tagad tiek piesaistīts pie dažnedažādiem starojumiem. Ne tikai zemes starojumam, kad meklē ūdeni... Jo, ar klūdziļu, L stiepli, svārstu....noteiktais lauks ir "nezināms fenomens". Tā piemēram , katram ķermenim ir kaut kas tamlīdzīgs apkārt. Katra krūzīte, kastrolis, ir ar savdabīgu starojumu. Piramīdas formas tiek speciāli pētītas. Eksperimenti un fakti ir ļoti daudz....Vārdu sakot: Visapkārt ir " āderu lauki". Varētu teikt pat "informatīvie" lauki. Tie ir, bet ko izsaka, to īpašības, izcelsme, fizika....ir Lielais Jautājums. Pierezējis āderu noteicējs var "iedot informāciju" citam cilvēkam, lai arī viņš sāktu varāk just! Jo pieredzējušāks, jo vairāk tipu tas saskata un ir spējīgs selektīvi noteikt, pētīt, aprakstīt. Ja iejutīsities "savā ādā" un analizēsiet sajūtas, tad nekāda, neviena klūdziņa, L stieple, svārsts nebūs vajadzīgs..........!

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 14:20

Viens no slavenākajiem dabīgā starojuma pētniekiem bija V.Grebeņņikovs.
Ieskats viņa darbos te: [via-midgard.info]

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 14:29

Saprotu, ka visas tās izjūtas var izkopt, informācija ir pieejama, vajag tikai gribēt un darīt. Pašam ir arī zināma interese par to visu. Taču interese ir par ļoti daudzām jomām un tēmām, visam laika nepietiek. Šobrīd gluži vienkārši nevaru atļauties izkopt un iedziļināties āderu lietās - nav ne spēka, ne laika, ko tam veltīt.

Konkrēti āderu sakarā man šobrīd ir svarīgi saprast, kā izvietot esošo mājas projektu tā, lai plānotās trīs guļvietas būtu "labajās zonās". Ja ļoti paveiksies, tad tā, lai arī skurstenis (kamīnam) un sienas būtu "pareizajās vietās". Viegli nebūs…



Labots 1 reizes. Pēdējo reizi labots 18/08/2015 14:29, labojis binary.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 15:24

Mazliet pamācīšu..:Tādos gadījumos ir viena domāšanas pieeja, kurai jātic: Domas ir informācijas pieprasījuma sastāvdaļa. Tā teikt, jāizzsaka domās pilnīgi skaidrs jautājums, uz kura varetu atbildēt: Jā, Nē. Nekādi starp ...
Domās izsakiet sev jautājumu- uzstādījumu, ko meklēsit. Piemēram, "veselībai kaitīgs starojums".
Pēc jautājuma "izteikšanas" centieties tālāk tikai vērot notiekošo, neanalizēt, nepārdzīvot par rādījumiem, ejiet "kā robots", tikai vērojiet: ir-nav.. Varat domas papildināt ar: Rādīt "Precīzs sākums", "beigas āderei". ( Pirmā puse-vidus-otrā puse). Jeb, tikko rāda "pirmā puse, ejiet tālāk, uzdodiiet uzreiz jaunu jautājumu, vidus, tikko tas arī ir, tālāk- otrā pusse, tikko tas ir, tālāk...Fiksācija ka ir, ir L noliekšanās. Fiksējiet vietu ( pašam jaredz, kur ko rada...), un "nometiet uz sākuma stāvokli, "jaunam mērījumam".Tā Jūs jau tiksiet tuvāk "nezinamajam" starojumam". Var rokas kaut kādus priekšmetus paņemt, lai ik pa laikam, kad kaut kas konkrēti parādās, atzīmēt vietu. Noliek zemā. Atkārtojot "merījumu" mazliet var būt nobīdes, bet tikai neuztraucieties, meklējiet, meklējiet, kamēr visa aina sanāk vienā kopējā veselā. Var iet no dažādām pusēm, lai "iekšēja motorika" gūst iemeslu pa jaunam strādāt, nevis rādīt jau atzīmāto vietu. Ik pa laikam dodiet iekšēju jautājumu: Pirmā puse, Vidus- ja vēlaties, otra puse. Puse- aderes sākums, vidus, beigas, ejot sķērsām. Ejot pa āderi....Arī var šo to "redzēt": Āderei var būt "plūšanas virziens" un tā var būt stāvoša. ja iedomājieties upi ar straumi, tad tā būs ar plūsmu. Ja iesiet pret straumi, L katrā solī pagriezīsies, ja pā straumi...paliks nekustīga. Ja stāvoša plūsma- bezplūsmas, tad ejot pa, pret, vienmēr L pagriezīsies...Viss elementāri. Jaatzīmē, ka tieši tā saucamajām "ūdens āderēm" ir plūsmas virziens, un tā var tās arī "pa lielam" atsķirt. Kāpēc "pa lielam"? Tāpēc, ka ir arī ne ūdens āderes, bet virziens tām ir...Daudz jāzin un jabūt pieredzei, kas un kā...meistarība nav elementāra.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 15:47

Pieeja "domas ir informācijas pieprasījuma sastāvdaļa" ir dzirdēta, bet līdz šim nebiju to izpratis un tāpēc nebiju spējis to pieņemt, izklausījās pēc šarlatānisma. Pamazām apdomājot, kas un kā, un ņemot vērā, ka visi rīkstnieku rīki tikai "parāda" organisma neapzinātas kustības, reakciju uz ārējiem faktoriem (starojumu?), šī pieeja sāk šķist pamatota. Tikai jāsaprot, ka ar domu (vārdiem) vien nepietiek - šo domu ir jānoformulē ķermenim, zemapziņai saprotamā veidā, valodā, formātā. Nu tā man vismaz šķiet.

Frāze "veselībai kaitīgs starojums" nav gana viennozīmīga. Lai šo frāzi padarītu viennozīmīgu, vajag pievienot vēl kaudzi precizējošu nosacījumu, par kuriem es varbūt nemaz nespēju iedomāties. Tāpat jāatceras, ka "kas par daudz, tas par skādi" un "laba daudz nevajag" - citiem vārdiem sakot, starojumu vajag, bet *pareizā* daudzumā - ne par daudz, ne par maz. Galu galā, vajag taču kaut kā raisīt arī domu lidojumu.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 17:20

Tā kā Jums nav nekādas priekšzināšanas- pieredze ( varbūt ir?) ar šo...tad Veselībai kaitīgās būs tās, kas kaitē...
Un pilnīgi vienalga, kas tās ir, kā saucās, kādas ir to īpašības. Neko vairāk nevajag. Ja L daudz - bieži rāda...tas ir, "pārāk jutīga", tad pielieciet domai klāt vārdu " stiprās". Un vājās pazudīs! Pazudīs Jūsu uztverei, ne jau kā tādas. Un: "Starojums" ir tik nedefinējams, ka pateikt, kas labs- slikts nav iespējams. ( ir piemēri, ka ar L to nosaka, un nosaka ne tikai starojumam, bet arī pārtikai, rīcībai, izvēlei un t.t.t.). L rīks ir universāls informācijas sniedzējs, ne tikai āderu jautājumā. Kā piemērs: Uz ūdens āderu krustpunkta atrodoties organisms pāriet intensīvā režīmā, tā varetu teikt "sadegšanas" režīmā. Kā zināt, organisma "degšana" ir enerģijas izdalīšanās, silšana, ātrs process, stress, mobilizācija, pastiprināts mundrums...Kas māk...tas to izmanto. Kas nezin, kas tas ir, ka vispār ir, tas "deg", kā rezultātā tiek sabojāts organisma pareizs ritms, kā rezultātā slimība..ss.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 19:39

Rx Wrote:
-------------------------------------------------------
> Tā kā Jums nav nekādas priekšzināšanas-
> pieredze ( varbūt ir?) ar šo...tad Veselībai
> kaitīgās būs tās, kas kaitē...
> Un pilnīgi vienalga, kas tās ir, kā saucās,
> kādas ir to īpašības. Neko vairāk nevajag.

Vai skābeklis ir kaitīgs? Pēc 10 dziļām ieelpām pat vesels, trenēts organisms protestēs un liks manīt, ka jā, šis agresīvais elements IR kaitīgs. No otras puses - bez skābekļa organisms iet bojā pāris minūšu laikā.

Organismam mērenās devās ir nepieciešams arī stress, mobilizācija utt. Ja nekā tāda ikdienā nav, tad ar laiku organisms paliek par "dārzeni" - it kā ir, it kā kustās, bet tomēr īsti pilnvērtīgi nefunkcionē.

Nav viss tikai melns vai balts…

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 21:19

Skaidrs. Jūs neesat gatavs.......Jūsos ir stagnējošas domas kas valda pār Jums....Šajā procesā nekāda analīze nedrīkst būt. Tā var būt tikai ar mērķi tālāk izzināt un pārbaudīt ar metodēm, kam arī jātic. Jūsu piemērs ir tik disonejošs ar attieksmi, kādai tai būtu jābūt ka jāsaka: Paldies par izlasīšanu. Lai jums veicās.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 18/08/2015 22:00

Stagnējošas vai nē - strīdīgs jautājums. Iespējams, vienkārši neesam viens otru līdz galam sapratuši.
Paldies arī no manas puses. Lai nu kā, bez šīs nelielās diskusijas es vēl joprojām nebūtu ticējis (sapratis), ka tos rādījumus kaut kā ietekmē domas, prāta "garīgais stāvoklis" konkrētajā brīdī.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 03/09/2015 10:39

nu gan šarlatānisms.
pat ja tur domu spēks kaut cik ir pie vainas, tad ādere 100500% ir neprognozējama, attiecīgi tas viss transformējās totālā fufelī un bezjēdzībā.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Slons (85.10.211.---)
Datums: 03/09/2015 15:51

Ak, dievs! Nespēju noticēt savām acīm, ka XXI gadsimtā šāda tēma tiek nopietni aprunāta būvniecības portālā, nevis kādā specializētā feņšuja, NLO pētnieku un citu gaišreģu forumā (facepalm.jpg).

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 03/09/2015 19:43

Piesaucot dievu, domādams, ka cilvēks sātanam atdevies.....ir nezināšanas emocijas! (vai maz zinat, kas ir dievs...) Zinības ir ne tikai tās, ko visi saprot.......Un, tieši tā, būvniecības portālā! Jo: Cilvēks mājās, darbā atrodās tieši būvniecībā radītās telpās un vidē! Un, ja kāds domā, ka zin patiesību, ka visa tā nav.. ļoti maldās, noliedzot to........"Izlej ūdeni ar bērnu", parāda, savu tuvo skatienu nezināmajā, un arī kādam zināmajā.............
Ja gribat vairāk tieši šajā aspektā zināt, saprast, un tad komentēt , kopetenti komentēt....tad izlasiet šo, kaut vai vienu grāmatu, par šo tēmu, ko uzrakstījuši daudzi, kompetenti, zinoši cilvēki! Ja arī viņi visi ir šarlatāni, tad jā...nelasiet, un palieciet tur kur esat, jeb ejiet atpakaļ, jo tas kas stāv, atpaliek!
Te materiāls domāšanai visiem kam naids un agresija pret šo tēmu: [predmet.ru]

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Dizis (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 11:25

Interesanti, ka šīs ezotēriskās zināšanas ir austrumeiropas/Krievijas specifika, jo rietumos neesmu redzējis ar rīksti meklējam āderes

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 11:40

Dizis, rietumos rīkstniecību sauc par "dowsing". Pastāv uzskats, ka "modernā rīkstniecība" ir radusies Vācijā 15. gadsimtā, kad tādā veidā cilvēki mēģināja atrast metālus. Nu tas tā - pirmie soļi tēmas izpētē, ja vēlies pameklēt kaut ko rietumniecisku.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 04/09/2015 12:52

Rietumos rīkstniecību sauc par pseidozinātni (pseudoscience). :) Vienā plauktiņā ar astroloģiju un bermudu trijstūri un piramīdām.

Pašreizējā: 4 no 11


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **    **  **     **  ******** 
 **     **   **   **    **  **   ***   ***  **       
 **     **    ** **      ****    **** ****  **       
 *********     ***        **     ** *** **  ******   
 **     **    ** **       **     **     **  **       
 **     **   **   **      **     **     **  **       
 **     **  **     **     **     **     **  ******** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727