UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Privātmāju būvniecība :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 7 no 11
Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 11:12

Rx šeit par tosioniem un kontekstu no vietas, kur torsioni radās -
[humanism.al.ru]

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Didzisp (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 11:26

Ar antenām ņemos gana ilgi un sen jau zināms, ka vienā mājas galā teleīzijas signāls var būt daudz stiprāks kā otrā. Neesmu gan pētijis, vai tas dēļ tualetes poda vai āderes. Ar autiņu braucot arī radio vienā vietā šņākuļo, bet pabrauc paris metrus uz priekšu un skan labi. Tur gan vairāk pie vainas varētu būt interference un parasti tas notiek uz uztveršanas robežas, kad signāls vājš. Ar to antenu likšanu nostrādā sen pārbaudīta darbība- atrod labāko vietu un tur arī uzstāda, bet kapēc tā, neviens nepēta. Āderu ietekmi uz moderno elektroniku, gan es apšaubu. Jauns televizors tāpat nosprāgs pēc 3-5 gadiem, jo ražotājs jau to tā paredzējis un pofig, ir zem ta ādre vai nav. Ražotājiem ta darbu vajag- bizness tak. Viss mūsdienu pasaulē tagad sajucis, bet grīslis gan uz āderes aug un nekas nemainās.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 11:37

jebkurš metāla gabals vai cita veida biezs materiāls radīs "traucējumus" uztveršanai. Tie paši mākoņi ar pērkona iespējamību (konkrēti uzlādēti) var vispār bloķēt satelītsignālu.

arī vējš ienes savas korekcijas.

Daudzviet LV sabūvēja militāros radarus, tad nu tantukiem uzreiz panesās lokālā fobija uz tiem :D
redz "radācija" visus āderes punktus izjauca.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 11:54

Jā, lasiet vien ka viss tas ir "Viltus zinātne" Par šādas "filtra" organizācijas mērķiem ļoti daudz rakstīts...
Lasiet par nezināmo, kam atbildes nav, nevis nolieguma, pasūtījuma domas un darbības.
Te viens no nezināmās pasaules materiāliem: [e-puzzle.ru]
Jeb grāmata: Николаев Г.В. – Тайны электромагнетизма и свободная энергия. Новые концепции физического мира

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 12:01

ja ir minēts "свободная энергия", to materiālus jāskipo uzreiz. to pateiks jebkurš eksakto zinātņu izglītots cilvēks.

par domu spēku gan nav nekāda fantastika - izmanto to pašu lokālo el.magn. mērījumu pret paterniem, kurus dabū novērojot.

Tikai tam visam nav nekāda sakara ar nesošām sienām.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 12:44

Nu, nu....Te ir tas, kas nav iespējams . Varat nopirkt arī. Te : [aatlant.com]

un nopirkt...[trade.adgex.com.au]
Ir arī videomateriāli.
Ir viegli palasīt mazliet un secināt "lielo gudrību". Vajag arī domāt, un analizēt. Un to var darīt ar priekšzināšanām, atjautību, darbu, laika ziedošanu.
Un: Agūstiet paši āderu starojuma noteikšanu un tad sakiet, ka āderes neietekmē sienas....Bet Jums jau vieglāk sedēt pie datora un spriedelēt. Tā nu sanacis, ka liekas, ka cilvēks ar datoru nu ir superzinātnieks, gudrinieks...Vai tāpēc sāk iesakņoties pārliecība, ka tagad skolā un augstskolās "neko" nemāca...Man ir daudzi piemēri, kad studenti saka, ka "Tur" nav ko darīt....Visu varu pats apgūt. Jā. Var. Tikai jagrib un jādara. Un to jau izpilda retais.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 13:07

Ja tu Rx esi vientiesis tad ej un tērē savu naudu, kad nopirksi un palietosi, tad arī reklamē. Man principā ir vienalga, ja pasaulē ir muļķi un vientieši, tad tie savu naudu tāpat iztērēs kaut kādā stulbumā - viens nodzers, cits aizies uz krāpnieku kursiem, vēl kāds nopirks kaut kādu luksusa preci u.tml., jo muļķis pat baznīcā dabūs pērienu. Sociāli atbildīgi būtu līdzcilvēkiem šādiem cilvēkiem palīdzēt, bet nu saprāta robežās - ja cilvēks nesaprot tad nu ko padarīsi - pasauli tāpat neizglābt.

Problēma izglītībā. Rx runā par augstskolu, bet ir acīmredzams, ka nav spējis izprast akadēmiskās pētniecības pamatprincipus nu tad tā ir kā ir. Kā tu varēji uzrakstīt diplomdarbu, tad jāprasa? Atsauces taču bija jāveido, jeb jums ļāva atsauces grābt no ābecēm, romāniem un atpūtas žurnāliem? Atsaucēm jānāk no atzītiem zinātniskajiem žurnāliem, daļai no grāmatām utml. - esmu jau mazliet piemirsis sorry. Savukārt Rx par savu garīgo zināšanu bāzi ņem brīvi rakstītus tekstus kam nav pilnīgi nekāda sakara ar zinātniskajām atsaucēm. Neviens no tiem Rxa šarlatāniem ne tuvu nav bijis zinātnisko publikāciju apritē. Kāpēc, Rx prāt tāpēc, ka tās ir sazvērestnieku filtra organizācijas kam nepatīk revolūcija zinātnē, bet patiesībā tāpēc, ka tādus s...dus tur vienkārši nepublicē. Tāpēc arī daļēji zinātnieku rangu nosaka starptautiskās publikācijas, to citējamība - jo tieši tur, žurnālos notiek tā kritika, kas ļauj attīstīties kvalitātei un notiek kaut kāda pilnveidošanās.

Savukārt rakstu, kuru Rx iedevu un kur skaidri un gaiši parādīti kādi ir patiesie mērķi šiem "zinātniekiem" - bizness, no valsts naudas, no iedzīvotājiem. Viņiem tādas starptautiskās publikācijas ir pie vienas vietas, viņiem vajag naudu. Arī tavu Rx. Un viņi bez pārmetumiem to paņemtu.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Mx (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 14:02

Vilnis_Radio, lai kā Tev patiktu klasiskā zinātne, akadēmiskās tradīcijas (kam arī esmu gājis cauri un cienu)- atzītie zinātnieki ne vienmēr ir godprātīgi attiecība uz jaunām lietām un neizpētītām tehnoloģijām. Apzināti vai nē, bet bremzē progresu "jo tā vienkārši nevar būt". Klasisks piemērs par auksto kodolsintēzi (ko tagad gudrākie skolnieki veic mājas apstākļos), viens atzīts zinātnieks jau 80tajos veica pētījumus, ieguva pozitīvus rezultātus, bet tad akadēmiskā kopiena viņu noraka, rezultatus izsmēja (velāk atklājās, ka apzināti), padzina.. tagad viņam ir, ja nemaldos, ap 80 gadiem un viņam prasa, kāda ir sajūta, ka jums tomēr bija taisnība. Nu un ko cilvēks var pateikt, lielu paldies akadēmiskajiem kolēģiem, jo viņa dzīve tika reāli izpostīta, nerunājot par to, ko cilvēce būtu guvusi no šī nozīmīgā atklājuma. Iespējams mūsu dzīve jau tagad būtu savādāka.. Citiem vārdiem, nav tā, ka ir tikai melns un balts, patiesība ir tur āra. :)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: zhuks (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 14:02

Viss jau ir labi no abām viedokļu pusēm skatoties, tikai kā tad ir situācijā, kad vairāki savā starpā neatkarīgi cilvēki svešā apvidū nosaka vienādi āderu atrašanās vietas?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 14:35

Mx - Tas, ka akadēmiskajā saimē ir savas intrigas arī tas ir saprotami un pastāv cīņa par finansējumu konkurējošiem pētījumu virzieniem, taču tā ir liela kopiena un spēles noteikumi ir saprotami un vienādi visiem. Nav antīkie laiki, kad izstumj no karaliskās organizācijas un čau. Tagad var pētījumus veikt jebkurā pasaules institūtā un arī to starpā eksistē konkurence, kas neļauj izveidoties monopolveidīgām struktūrām.
Aukstā kodolsintēze man šķiet joprojām atrodas hipotētiskā stāvoklī, kad nav vēl skaidrs vai tur kaut kas ir vai arī nekā nav. Diez vai skolnieki tādu veic mājās, ja institūtos vēl nav rezultāti.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 14:41

aha, aukstā k.sintēze patērē vairāk nekā ražo.
tas pat par Rx piedāvāto free-energy lukturīti, kas jau izpētīts ka turot tikai dažas minūtes un lādējās ilgi. izmanto parastu accu-spole shēmu par 99$. to pašu var izdarīt fluroscenta lampu novietojot zem augstprieguma līnijas.

Piedāvājums Rx - nopirkt 1000000 lukturīšus un ražot enerģiju (~1.5MW stacija sanāk), pārdodot to latvenergo, attiecīgi pelnot miljonus "nenokā" :)

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 18:31

Ha ha...manis piedāvātā free-energy....Saprotat ko rakstāt. Es neko nepiedāvāju, es informēju par to, ka viss notiek! Starp citu, Jums ir aplams priekšstats par Free-energy lietām. Free energy nenozīmē, ka nekas netiek ņemts, bet...par velti, jeb, salīdzinot ar ieguvumu, nenozīmīgi paņemts. Tā piemēram, reāli atomelektrostacija tīro radioaktīvo vielu izmanto gramus gadā!. "Free energy" termins tiek pielietots lētās enerģijas iegūšanai. Bet par to, ka Krievijas komisija "to" visu ieskaita "viltus zinātnes" kategorijā, kuru tā atbalsta šeit rakstītāji, neko nelasot par šo tēmu, tikai akli palasot tautai rakstītus secinājumus, propogandas rakstus ( tieši tā kā krievi lasa krievijas ziņas un tām tic bezgala...).
Ir arī cilvēki, kas speciāli veltījuši savu laiku, enerģiju, lai mazliet dziļāk apskatītu šo pretnostādni. Te:
[wame.su]
Palasiet un tad spriediet. ( Atkal zinu...nelasīsist...). Un te ir publikāciju saraksts dažādos zinātnes žurnālos ( oi...muļķi, šarlatāni....kā te domā..): [www.prometeus.nsc.ru]
Un secinājums: Te notiek tieši tas pats, kas sabiedrībā...Ar domām var manipulēt. Kāda tauta, tāda valdība, paliek spēkā!

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 18:43

Protams, ka nelasīšu es tos murgus. Ieteiktu aiziet uz mūsu Gaismas pili un palūgt lai tevi ielaiž iekšā starptautiskajās zinātnes datubāzēs, nu dažādas tur Ebsco man šķiet bija paliela un vēl vesels strēķis un tur pameklē blēža Akimova - torsionu uzmetiena darbus. Man šķiet, ka personāls tur ir atsaucīgs un palīdzēs tev pārvarēt valodu barjeras.
Literatūras sarakstu no pseidožurnāliem un mārketinga grāmatām neņemam vērā. Mums arī ir žurnāls citādā pasaule, noslēpumi un fakti un vēl visādi neirolingvistu izdevumi utt. Krievijā pseidoliteratūras apjoms ir vienkārši nesamērīgi lielāks - tur pateicīgāka augsne klientūras sagatavošanā.
Starp citu tavam Akimovam ir paliela "aizmugure" - Šoigu un Rogozins izpalīdz ar pasūtījumiem. Domāju, ka Akimovs varētu būt pat visnotaļ turīgs apspiestais un izstumtais zinātnieks. Pieļauju, ka mūsu Buiķis var tikai raudāt, ka viņam ir jātup Saeimā un jāsamierinās ar kapeikām un mikroskopisku slavu šaurās aprindās un publikācijām Mājas Vieša ezotērikas atvērumā.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 18:58

Rx, par cik Nj;utoniem palielinās spiedes/stiepes spēks nesošais sienai, ja āderu krustpunkts šķerso šos sienu tieši pa vidu.

Un neaizmirsti aprēķinu studijā. es tīri tā, visā nopietnībā.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 20:43

Visā nopietnībā tieši uz materiālu kristāliskās struktūras ( dielektriķa) deformācijām balstīti šādu lauku merījumi. Bet piemērus nedošu, jo nav kam.....Un naudas ieinteresētības piesaukšana talantīgu zinātnieku darbības novērtējumam ir zemiska. Labi, ka talantīgie zinātnieki- ģēniji saprata, ka ne viss viņu atklātais ir jāatdod cilvēcei...Tie kas iedeva...pat nožēloja. Ne jau naudas dēļ, bet cilvēku negodīgās rīcības ar to. Tāpēc jau no seniem laikiem pieņemts, ka daļā atklājumu jāslepeno, jāiznīcina, jo var nest neatgriezenisku ļaunumu pielietojot to. Un tāpec labi vien ir, ka tiek kultivēts "viltus zinātnes" visvarenais noliegumu spiediens. Un ne bez rezultāta. Piemēri jau te kā sēnes aug....Nauda, nauda, un velreiz nauda katrai domai un analīzei. Skumīgi. Cilvēku visas dzīves zināšanu un eksperimentu pieredzi nosauc par "murgu"....Dažs labs nav cienīgs pat kurpju šņori šiem pētniekiem sasiet...kur nu vēl kritizēt.Paldies par izlasīšanu.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 08/09/2015 21:50

jautājums nav atbildēts, kā lai es tagad rēķinu slodzi?

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 09/09/2015 01:23

Domāju, ka nav jāstāsta par paisuma un bēguma viļņiem - daudzi no mums ir novērojuši tos un to sekas. Vairums noteikti ir arī pāris vārdos dzirdējuši, kas šos viļņus izraisa (reālā teorija gan ir mazliet plašāka nekā to pasniedz pamatskolā). Bet reti kurš ir dzirdējis, lasījis vai aizdomājies, ka "paisums un bēgums" attiecas ne tikai uz ūdeni, bet arī uz atmosfēru, zemes garozu un pat veselām galaktikām.

Labi, štrunts ar atmosfēru un galaktikām. Nesošo sienu gadījumā mūs interesē zemes garoza.
Quote

Earth tide or body tide is the displacement of the solid Earth's surface caused by the gravity of the Moon and Sun.
Ja pareizi esmu sapratis, tad faktiski zemes garoza "staigā" par vairākiem desmitiem cm šurpu-turpu katru dienu (vairāki desmiti cm - amplitūda līdz pat 384.83mm).

Kā man kāda ģeoloģe pastāstīja, zemes garoza nav viendabīga. Tajā ir retinājumi (dēvēti arī par "mikroplaisām") un sablīvējumi. Loģiski domājot, šie retinājumi un sablīvējumi *nevar neietekmēt* to, kā (cik daudz) cilājas zemes garoza konkrētā punktā "paisuma un bēguma" ietekmē.

Nu tas tā… Viela pārdomām… No mazliet cita skatu punkta…

No āderu viedokļa - vietās, kur ir tie retinājumi, esot arī tās āderes. Un arī ūdens plūst pa šiem retinājumiem - ūdens jau nav muļķis, tas izvēlēsies vieglāko ceļu, kā tur pazemē plūst.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Argh (85.10.211.---)
Datums: 09/09/2015 08:41

aha un tie 40cm izmaiņas ir uz zemes diametru ap 0.0003%.
Vienīgais kam uz sauszemes rūp tās izmaiņass ir CERN un vulkānu pētnieki, kur mēra nobīdes milimetros un mikrometros.

dzlezsbetona pamatiem un sienām tā deformācija bija-nebija. Nē nu ir variants, kad zemes garozā pazūd zeme pārsimtmetru diametrā (liela bedre), bet LV diez vai ir tādas vietas.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 09/09/2015 09:14

Rx, naivumam nav robežu. :)

Vīrus, kuri paši sev piešķīruši doktora grādus viņš sauc par talantīgiem zinātniekiem. :)) Rx tu spēj iedomāties cik daudz savas atjautības, laika un enerģijas esi iztērējis lasot un analizējot pilnīgu sviestu? :) Redzi, tā lūk notiek, kad bez izsargāšanās bradā pa krievu forumiem.

Re: āderes un to ietekme uz nesošām sienām
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 09/09/2015 09:46

Argh Wrote:
-------------------------------------------------------
> aha un tie 40cm izmaiņas ir uz zemes diametru ap
> 0.0003%.

Argh, nav jau svarīgi, cik % no zemes diametra ir tās kustības. Jautājums ir, vai viens zemes punkts pakustās par identisku daudzumu kā tas, kurš ir 1, 2 vai 10 metrus tālāk. Kā baumo, tad tā gluži neesot - starpība esot izmērāma un esot saistīta "ar āderēm". Ja ir kaut kāda starpība, vai tas tiešām nekādā veidā neiespaido būvi? Vai tiešām tas, ka māja katru dienu pa vairākām reizēm tiek "locīta", nerezultējas plaisās?


Argh Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nē nu ir variants, kad zemes garozā
> pazūd zeme pārsimtmetru diametrā (liela bedre),
> bet LV diez vai ir tādas vietas.

Būtu labāk vispirms painteresējies, kas LV notiek ;) Ir tāds jēdziens kā "karsts" - ūdenī šķīstošu iežu ģeoloģisko procesu kopums zemes garozā un tā izpausmes formas. Un ir tāds jēdziens kā "kritenes" - tie ir tie zemes iegruvumi. Latvijā starp pazīstamākajām ir Skaistkalnes karsta kritenes, ir arī Ezernieku karsta kritenes. Ir lielākas, ir mazākas (diametram nav jābūt pārsimts metriem, var būt arī padsmit metri). Citas veidojušās senākā pagātnē, sen ar mežu aizaugušas vai par ezeru pārvērtušās (Silezers, Bagdenu ezers, Strempes ezers u.c.), citas - pavisam jaunas. Piemēram, Skaistkalnē pirms kādiem simts gadiem iebruka "Šķūņa kritene", savukārt šajā gadsimtā - "Mucas kritene" un "Strauta kritene".

Pašreizējā: 7 no 11


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********    ******   ********  ********   **    ** 
 **     **  **    **     **     **     **  ***   ** 
 **     **  **           **     **     **  ****  ** 
 ********   **           **     ********   ** ** ** 
 **     **  **           **     **         **  **** 
 **     **  **    **     **     **         **   *** 
 ********    ******      **     **         **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727