building.lv skaitļos

Lietotāji online38
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Ēku celtniecība : building.lv

Ēku celtniecība

Būvē četras daudzdzīvokļu mājas pie Viesturdārza

SIA "Merks" būvē četras daudzdzīvokļu mājas pie Viesturdārza Rīgā.
"Siguldas Būvmeistars  balstās uz 3 vaļiem

"Siguldas Būvmeistars balstās uz 3 vaļiem

Intervija ar AS "Siguldas Būvmeistars" valdes priekšsēdētāju Jāni Libkovski.

Informēs par "Skonto" halles pārbūves darbu gaitu

SIA "Stadions" šodien plkst.12 "Skonto" hallē rīko preses konferenci, kurā informēs par "Skonto" halles pārbūves gaitu 2006.gada pasaules hokeja čempionāta vajadzībām, aģentūru LETA informēja SIA "Stadions" sabiedrisko attiecību konsultants Artis Nīgals.

Sāksies būvniecības izstāde "Māja I 2005"

Izstādes oficiālā atklāšana notiks plkst.12. Atklāšanā piedalīsies ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš (JL), Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Kreituss, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" ģenerāldirektors Viesturs Tīle, kā arī Latvijas Būvmateriālu ražotāju asociācijas prezidents Juris Reisons.

Lems par ēku demontāžu Jēkaba ielā

VKPAI lūgusi pārtraukt ēku demontāžu Jēkaba ielā 24, kas tie veikti bez inspekcijas atļaujas, aģentūru LETA informēja VKPAI Kultūras mantojuma politikas daļas vecākais speciālists Kristaps Holšteins.
Firma "Baltimex" piedāvā atstarojošos siltumizolācijas materiālus

Firma "Baltimex" piedāvā atstarojošos siltumizolācijas materiālus

Eiropā un Ziemeļamerikā jau vairāk nekā 10 gadus būvniecībā ēku norobežojošo konstrukciju siltināšanai veiksmīgi tiek izmantota atstarojošā siltumizolācija.

Saeimas Pretkorupcijas komisija uzklausīs VNĪ un KNAB par ieceri būvēt ēku Ķīpsalā

Saeimas Pretkorupcijas komisijas priekšsēdētāja Linda Mūrniece (JL) šodien uz komisijas sēdi ir uzaicinājusi valsts aģentūras "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) un Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pārstāvjus, lai uzklausītu viedokli par birojam nepieciešamajām telpām.
Divos dažādos būvlaukumos sagāzusies SIA "Valiants" piegādātā celtniecības tehnika

Divos dažādos būvlaukumos sagāzusies SIA "Valiants" piegādātā celtniecības tehnika

Šodien divos dažādos būvlaukumos Rīgas centrā - Dzirnavu ielā un Grēcinieku ielā - sagāzusies SIA "Valiants" piegādātā celtniecības tehnika, tādējādi nodarot bojājumus blakusesošajām ēkām.

Atklās Dreiliņu dzīvojamā mikrorajona pirmo kārtu

Dreiliņu mikrorajona dzīvojamo māju pasūtītāja funkcijas, projekta vadību un būvuzraudzību veic Rīgas domes kapitālsabiedrība SIA "Rīgas pilsētbūvnieks", bet galvenais būvuzņēmējs bija SIA "Kalnozols celtniecība".
Veiksmīgs piemērs būvniecības darbu organizēšanai visās sezonās

Veiksmīgs piemērs būvniecības darbu organizēšanai visās sezonās

Ja lielu objektu būvniecībai tiek atvēlēts pietiekoši ilgs laika periods, tad veiksmīgi organizējot darbus, var izvairīties no papildus izmaksām, kas saistās ar būvniecību ziemā.
Kas sadārdzina būvniecības procesu ziemā?

Kas sadārdzina būvniecības procesu ziemā?

Tās ir papildus izmaksas pasūtītājam par resursiem - gan materiāliem, gan par patērēto laiku. Lai varētu betonēt ziemas apstākļos, risinājumi ir vairāki, atkarībā no konkrētajiem apstākļiem.

Apejot vēsturiskā centra padomi, Vecrīgā gatavo vietu viesnīcai

Apejot Rīgas vēsturiskā centra (RVC) padomi, SIA "Linstow J24" Vecrīgā, Jēkaba ielā, gatavojas celt apjomīgu viesnīcu, raksta laikraksts "Diena".

Pirmo ēku kompleksā "Panorama Plaza" plānots pabeigt nākamā gada rudenī

Pirmo dzīvojamo namu kompleksa "Panorama Plaza" 25 stāvus augsto ēku, kurā atradīsies 141 dzīvoklis ar pilnu apdari, plānots pabeigt nākamā gada rudenī, šodien preses konferencē informēja SIA "Latmes Building" valdes loceklis Aivars Balodis.

Pērn Latvijā pieaudzis izsniegto būvatļauju skaits privātmāju celtniecībai

Pērn Latvijā par vairāk tūkstoti pieaudzis izsniegto būvatļauju skaits privātmāju celtniecībai, aģentūra LETA uzzināja Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) Investīciju un nekustamā īpašuma statistikas daļā.

Apdares darbu kvalitātes kritēriji

Pastāv vispārzināms fakts, ka katrs celtniecības vai remontu darbu veicējs vēlas darīt pēc iespējas mazāk, bet saņemt pēc iespējas vairāk.

Uzsāks ēku kompleksa "Panorama Plaza" būvniecību

Šodien notiks daudzstāvu dzīvojamo, tirdzniecības un biroju ēku kompleksa "Panorama Plaza" svinīgā pamatakmens ielikšana, aģentūru LETA informēja SIA "Latmes Building" sabiedrisko attiecību konsultante Evija Ansonska.

Narts – komplekss būvniecības process

Intervija ar uzņēmuma "Narts" direktoru Gundaru Leinartu.

Dreiliņos atklās sesto dzīvojamo māju

Dzilnas ielā 19 ir uzcelts deviņu stāvu 108 dzīvokļu nams, kurā ir 27 vienistabas, 27 divistabu, 27 trīsistabu un 27 četristabu dzīvokļi. Mājas kopējā platība ir 7189 kvadrātmetri, bet dzīvokļu kopējā platība - 5982 kvadrātmetri.