building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1697
Nozares raksti32880
Auto noma : building.lv

Auto noma

Apstiprina Liepājas SEZ pārvaldes 2009.gada budžetu

Liepājas SEZ valdes 21. novembra sēdē tika apstiprināts 2009. gada budžets. Kā norādīja Liepājas SEZ pārvaldnieks Guntars Krieviņš, 2009. gadā plānotie ieņēmumi un izdevumi ir 23 354 300 lati, kas ir par 2,76 miljoniem latu vairāk nekā 2008. gadā. Plānots piesaistīt kredītresursus 3 milj. latu apmērā, bet pašu ieņēmumi pieaugs par 780 tū...
Jaunais biznesa centrs EUROPA nosvinējis Spāru svētkus

Jaunais biznesa centrs EUROPA nosvinējis Spāru svētkus

Viens no vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Baltijā "HANNER", kas realizē projektus Lietuvā, Ukrainā, Rumānijā, Krievijā un Latvijā, nosvinējis Spāru svētkus jaunajam biznesa centram EUROPA, kas top Rīgas daudzfunkcionālajā kvartālā "Jauna Teika".

Gada laikā samazinājies pieprasījums visos komercīpašumu segmentos

Pēdējā gada laikā pieprasījums pēc industriālajām platībām Rīgā ir samazinājies par 60%, pēc biroju telpām – par 25%, rāda "Latio" apkopotā informācija, salīdzinot ar 2007. gada 2. ceturksni. Visstabilākie pieprasījuma rādītāji gada laikā ir saglabājušies tirdzniecības platību segmentā, kur ...

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.

Jauns biznesa centrs EUROPA tikko atzīts par labāko biroju ēkas projektu Latvijā

Rīgā jaunajā daudzfunkcionālajā kvartālā "Jauna Teika" top moderns biznesa centrs EUROPA, kas piektdien konkursā "Labākais Jaunais projekts" nominācijā Labākais Biroju ēkas projekts ieguva pirmo vietu.

Ober-Haus - Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2008.gada marts

2008.gada marta beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1424 EUR/m2 (februārī 1441, janvārī 1459 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 1,2%.
RentalTrader - efektīvs, interneta bāzēts biznesa vadības risinājums nomas uzņēmumiem

RentalTrader - efektīvs, interneta bāzēts biznesa vadības risinājums nomas uzņēmumiem

Vadoties pēc daudzu uzņēmumu pieprasījuma un tirgus tendencēm, vēlamies piedāvāt Jūsu biznesam saistošu un darbu atvieglojošu programmatūras risinājumu Norge RentalTrader.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada DECEMBRIS

2007.gada decembra beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1488 EUR/m2 (novembrī 1519 EUR/m2).

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada NOVEMBRIS

2007.gada novembra beigās Ober-Haus aprēķinātā sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1519 EUR/m2 (septembrī 1545 EUR/ m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 1,7%. 2007.gada novembra vidējā cena praktiski sakrīt ar Ober-Haus 2006.gada novembrī aprēķināto cenu (1520 EUR/m2).

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada OKTOBRIS

2007.gada oktobra beigās Ober-Haus aprēķinātā sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1545 EUR/m2 (septembrī 1570 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 2,7%.
Lielākajam Vidzemes reģiona būvmateriālu tirdzniecības centram "Gāles nams" - 5 gadu jubileja

Lielākajam Vidzemes reģiona būvmateriālu tirdzniecības centram "Gāles nams" - 5 gadu jubileja

2001. gadā, būvējot tirdzniecības centru Siguldā "Raibais suns", bija iecerēts izveidot plašu būvmateriālu tirdzniecības nodaļu, tomēr drīzumā secinājām, ka kvalitatīvas būvmateriālu nodaļas izveidošanai vajadzīgas lielākas telpas.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada aprīlis

Aprīlī sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos saglabājušās iepriekšējā līmenī un to vidējā cena bija 1662 EUR/kv.m.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada februāris

Februārī vidējais dzīvokļu cenu pieaugums Rīgas mikrorajonos bija 1,9%. Salīdzinājumam - janvāra pieaugums bija 2,4%, bet iepriekšēja gada februārī cenas cēlās vidēji par 4,5%.

Jaunā "Nissan" autocentra izbūvē investē aptuveni 3,5 miljonus eiro

"Nissan" un "Infiniti" marku automašīnu tirgotājs SIA "Norde Auto" jauna autocentra izbūvē Skanstes ielā 32a ieguldījis aptuveni 3,5 miljonus eiro (aptuveni 2,4 miljonus latu), aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma direktors Dainis Bremze.

Rāviņš Maskavā plāno pārrunāt automašīnu ZIL rūpnīcas būvniecības ieceres turpmāko virzību

No šodienas līdz 26.augustam Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš viesosies Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Vizītes laikā tiks pārrunāta AS "Ferrus" un Krievijas uzņēmuma "ZIL" kopīgās ražotnes projekta tālākā virzība, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecī...
SIA Vazgis pārdod īpašumu Daugavpilī

SIA Vazgis pārdod īpašumu Daugavpilī

Pārdodas īpašums Mendeļejeva ielā 5, Daugavpilī.

Augustā plāno sākt būvēt Tukuma ledus halli

Augustā varētu tikt uzsākti Tukuma ledus halles būvdarbi, aģentūru LETA informēja SIA "Tukuma ledus halle" rīkotājdirektors Arnis Laus.