building.lv skaitļos

Lietotāji online69
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
Būvmateriālu ražošana : building.lv

Būvmateriālu ražošana

Stikla durvis, ārdurvis un iekšdurvis

Stikla durvis, ārdurvis un iekšdurvis

Īpašu auru telpai piešķir stikla durvis. Vieglums, caurskatāmība, saules gaismas absorbcija vai atstarošana, trauslums – šie jēdzieni raksturo stiklu.
SIA "Ceļi un Tilti" piedāvā

SIA "Ceļi un Tilti" piedāvā

Pamatdarbība ir: - autoceļu, (šoseju, zemesceļu) būve un remonts, - ielu, ietvju, trotuāru, celiņu (veloceliņu) ierīkošana, - ielu, laukumu bruģēšana, - mākslīgo būvju (tiltu, kustības pārvadu) būve un remonts, - labiekārtošanas darbi.www.celiuntilti.lv
Arbo piedalās būvniecības izstādē Nordbygg

Arbo piedalās būvniecības izstādē Nordbygg

No 23. līdz 26.martam Arbo piedalās būvniecības izstādē Nordbygg 2010 Stokholmā. Visi interesenti laipni aicināti apmeklēt mūs stendā Nr. C05:59
Labākā Latvijas un ārzemju ražotāju pieredze būvniecības izstādē "Māja I 2010"

Labākā Latvijas un ārzemju ražotāju pieredze būvniecības izstādē "Māja I 2010"

No 11. līdz 14. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskā būvniecības izstāde "Māja I 2010". Neskatoties uz būvniecības nozares sastingumu, šogad piedāvās apmeklētājiem jaunus, unikālus ražojumus, uzlabotas tehnoloģijas un neredzētus būvniecības un remonta risinājumus mājas celtniecībai, būvobjekta pabeigš...
SIA "Kompānija Avotiņi" piedāvā

SIA "Kompānija Avotiņi" piedāvā

Latvijas uzņēmums SIA "KOMPĀNIJA AVOTIŅI" piedāvā celtniecības materiālu tirdzniecību, jumta un sienu materiālu ražošanu no plānā lokšņu tērauda. Internetveikalswww.avotini.lv
Videi draudzīgi izolācijas materiāli no dabīgas kokšķiedras

Videi draudzīgi izolācijas materiāli no dabīgas kokšķiedras

STEICO kokšķiedras vate sastāv no tīrām, nesaspiestām kokšķiedras daļiņām, kas vienmērīgi aizpilda visas tukšās vietas. Katra šķiedra ietver koka labākās īpašības: ilgnoturība, stabilitāte un teicamas siltuma izolācijas īpašības. Iestrādājot izolācijas slāni, kokšķiedras vati ar augstspiediena palīdzī...
Arhitektu iebildes topošajai būvniecības likuma versijai

Arhitektu iebildes topošajai būvniecības likuma versijai

Latvijas Arhitektu savienība (LAS) nosūtījusi Ekonomikas ministrijai ierosinājumus topošajai Būvniecības likumprojekta versijai uz 9 lapām. Saskaņā ar profesionālu arhitektu viedokli, publiskotajā likumprojekta versijā trūkst ilgtermiņa skatījuma uz būvniecības procesu un tas nav izstrādāts saskaņā ar Latvijas Arhitektūras politikas pamatnostādnēm 2009.-1015.gadam.
Eksporta un inovācijas 2009 gada balvai izvirzīti arī būvmateriālu ražotāji

Eksporta un inovācijas 2009 gada balvai izvirzīti arī būvmateriālu ražotāji

1. decembrī Ekonomikas ministrijā tikās "Eksporta un inovācijas balvas 2009" žūrijas komisija, lai izvērtētu konkursa otrajai kārtai izvirzītos uzņēmumus un lemtu par šā gada balvu ieguvējiem.

JELGAVAS BŪVNIECĪBAS SISTĒMAS

Būvmateriālu ražošana. Fibrolīta un daudzslāņu izolācijas plātnes. Siltuma un skaņas izolācijas materiāli. Apdares materiāli. Piekaramo griestu sistēmas un akustiskie risinājumi. Ēku norobežojošām konstrukcijām, starpsienām, pārsegumu konstrukcijām, jumtiem. Izmanto monolīto ēku paliekošajos veidņos, paneļu un koka karkasa ē...

SIGULDAS BŪVMEISTARS

AS Siguldas Būvmeistars veiksmīga darbība ir balstīta uz būvniecību, smilts, grants un dolomīta ražošanu, kā arī būvmateriālu tirdzniecību. Būvniecībā esam specializējušies ekoloģisko inženierbūvju celtniecībā, būvdarbu vadīšanā, veikšanā un būvuzraudzībā, elektroietaišu montāžā ietaisēs ar ...
"Eksporta un inovācijas balva 2009"  otrajā kārtā arī būvnieki

"Eksporta un inovācijas balva 2009" otrajā kārtā arī būvnieki

Noslēgusies konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2009" pieteikumu un pirmās kārtas rezultātu apkopošana un izvērtēšana.
Betona gada būve 2008 Igaunijā – Tallinas lidosta pasažieru termināļa piebūve

Betona gada būve 2008 Igaunijā – Tallinas lidosta pasažieru termināļa piebūve

2009. gada martā Igaunijas Betona savienība pasludināja konkursa "Betona būves 2008" rezultātus, kurā uzvarētāja laurus plūca Tallinas lidostas pasažieru terminālis. Vērtējot 2008. gadu kopumā, Igaunijas betona ražošanas nozarē strādājošiem tas ir bijis veiksmīgs un ražīgs.
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras notikumu kalendārs laika posmā  no 2009.gada 21. līdz 27.septembrim

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras notikumu kalendārs laika posmā no 2009.gada 21. līdz 27.septembrim

Otrdien, 22.septembrī Rīgā, LIAA (Pērses ielā 2) 2.stāva zālē notiks bezmaksas seminārs Latvijas uzņēmumu vadītājiem, kas vēlas pilnveidot savas zināšanas optimizēt uzņēmuma izmaksas izmantojot pareizos IT risinājumus "Cik maksā Jūsu IT?"
Savrupmāja no silikāta blokiemEkonomiski un ekoloģiski

Savrupmāja no silikāta blokiemEkonomiski un ekoloģiski

Kāpēc privātmājas būvniecībai kā optimālo materiālu izvēlēties tieši silikāta blokus? Tāpēc, ka ēku iespējams uzcelt, netērējot astronomiskas summas, bet ekspluatācijas laikā tie ļauj dzīvot lieliskā mikroklimatā, ko nodrošina šis ekoloģiskais materiāls.
Stikla industrijas profesionāļi Glāzeri (1.daļa)

Stikla industrijas profesionāļi Glāzeri (1.daļa)

Stikla universālā daba ļauj materiālu izmantot plašā spektrā dekoratīvo produktu un būvkonstrukciju izgatavošanā. Stikla nozīmīgākās priekšrocības ir caurspīdīgums apvienojumā ar slodžu noturību, kas to padara par nenovērtējamu un krietni pārāku par citiem būvmateriāliem.

ARČERS

SIA Arčers ir celtniecības uzņēmums ar visaugstākā līmeņa darba kvalitātes un uzticama, precīza sadarbības partnera reputāciju, kam rūp augstas celtniecības kultūras klātesamība visos firmas ikdienas procesos. Tam ir divas pamatnozares: būvniecība un stikloto būvkonstrukciju ražošana.
Šodienas betona teorija un prakse (1.daļa)

Šodienas betona teorija un prakse (1.daļa)

Betons ir skaists, estētisks un funkcionāls materiāls, tā uzskata profesionāļi, kuriem ikdienā nākas strādāt ar betonu. Betonam tiek veltītas konferneces, materiāls tiek pētīts pasules zinātniskajās laboratorijās, kaimiņi igauņi katru gadu rīko konkursu par labāko arhitektūru no betona.
TEMPSI plāksnes - fasādes un cokola dekoratīvai apdarei

TEMPSI plāksnes - fasādes un cokola dekoratīvai apdarei

Būvmateriālu vairumtirgotājs "Krimelte Latvia", ko pazīstam arī kā Tempsi Granito būvniecības plākšņu piegādātāju, celtniecības darbiem pašreizējos klimatiskos apstākļos, t.i., ziemā un salā, iesaka izmantot TEMPSI fasādes un cokola dekoratīvās apdares plāksnes.
No šī gada 1.jūlija tiek reorganizēta Valsts būvinspekcija

No šī gada 1.jūlija tiek reorganizēta Valsts būvinspekcija

Ministru kabineta sēdē tika atbalstīts EM ierosinājums no 2009.gada 1.jūlija reorganizēt Valsts būvinspekciju, tās funkcijas sadalot starp Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju, Patērētāju tiesību aizsardzības centru un Iekšlietu ministriju, savukārt būvniecības kontroles funkcijas pilnībā tiek atstātas pašvaldību pārziņā.
SIA EJA GRUPA

SIA EJA GRUPA

Uzņēmums EJA Grupa koksnes plātņu tirdzniecības jomā darbojas jau kopš 1997. gada, piedāvājot koksnes plātnes gan mazumtirdzniecībā, gan vairumtirdzniecībā. Uzņēmumā iegādātās preces tiek piegādātas visā Latvijas teritorijā, tiek nodrošināta arī plātņu sagatavju ražošana klientam nepieciešamos izmēros. Kopš 2007.gada ...
Interbuild 2009 Lielbritānijā

Interbuild 2009 Lielbritānijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Jūs pievienoties dalībai kopstendā būvniecības izstādē "Interbuild 2009", Lielbritānijā, Birmingemā, 2009. gada oktobrī.
Būvniecības koordinācijas centrs (BKC)  nosūtījis vēstuli politiķiem

Būvniecības koordinācijas centrs (BKC) nosūtījis vēstuli politiķiem

Ar būvniecību saistītās funkcijas veic Ekonomikas, Vides, Satiksmes, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, tāpēc iecerētā būvniecības pārvaldes sistēmas reorganizācija jāveic visās četrās ministrijās vienlaicīgi.