building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1854
Nozares raksti32906
Būvmateriālu ražošana : building.lv

Būvmateriālu ražošana

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

Latvijā būvtehnikas un būvinstrumentu nomu piedāvā vairāki pazīstami un ne tik zināmi uzņēmumi. Konkurence ir pietiekama. Tāpēc jābūt īpašiem, lai tiktu pamanīti.
Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA.DZĪVOKLIS decembra numurs

Lasiet žurnāla Māja.Dzīvoklis decembra numuru!
Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS oktobra numurs

Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS oktobra numurs

Lasiet būvniecības žurnāla Māja. Dzīvoklis oktobra numurā:

Slēgs sadarbības līgumu par būvmateriālu un ķīmiskās rūpniecības speciālistu sagatavošanu

Šodien, 25.oktobrī, plkst.12 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors akadēmiķis Ivars Knēts un būvmateriālu ražotājas SIA "Sakret" direktors Andris Vanags slēgs sadarbības līgumu, kas paredz kvalitatīvu un mūsdienu prasībām atbilstošu būvmateriālu un ķīmiskās rūpniecības speciālistu ...

No 19. līdz 22. oktobrim notiek izstāde "Māja. Dzīvoklis 2006"

No 19. līdz 22. oktobrim Ķīpsalā notiek starptautiskā būvniecības, remonta, labiekārtošanas un drošības izstāde "Māja. Dzīvoklis 2006".

"Knauf" jaunas būvmateriālu rūpnīcas izveidē ieguldījis astoņus miljonus eiro

Investīcijas jaunajā ražotnē veiktas, lai apmierinātu augošā būvmateriālu tirgus pieprasījumu un būvmateriālu cenas saglabātu līdzšinējā līmenī.

"Knauf" Sauriešos izveidojis jaunu būvmateriālu rūpnīcu

Būvmateriālu ražotāja SIA "Knauf" Rīgas rajona Sauriešos izveidojusi jaunu kaļķa un cementa rūpnīcu.

Eksperti norāda uz iespējamu betona tirgus piesātinājumu

Latvijā ir novērojams transportbetona ražotņu celšanas bums, bet, uzsākot vai paplašinot šāda veida ražošanu, reti kurš iedomājas par tirgus piesātinājumu.

Veidos Būvniecības un enerģētikas valsts aģentūru

Ekonomikas ministrija (EM) iecerējusi izveidot Būvniecības un enerģētikas valsts aģentūru, kuras galvenais uzdevums būtu īstenot valsts politiku būvniecības un enerģētikas nozarē, aģentūru LETA informēja EM Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vācijas kompānija "Bauhaus" ienāk Latvijā

Vācijas būvmateriālu tirgotājs "Bauhaus" ir ienācis Latvijas tirgū, šī gada 21.jūlijā nodibinot SIA "Bauhaus nekustamie īpašumi Rīga", liecina publikācija oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".
Ekoloģija? Vai patiešām? Jumti

Ekoloģija? Vai patiešām? Jumti

Viens no ekoloģiskas būvniecības pamatnosacījumiem ir pārstrādājamu materiālu izmantošana. Mūsdienās eksistē pietiekams skaits sintētisko materiālu, kuri cilvēkam nav kaitīgi. Tie ir dažādi polimēru materiāli, sintezēti no dabīgām vielām vai ķīmiskajiem elementiem, kuru savstarpējo reakciju rezultātā var ...
Silikātbloki "SILBLOKAS" - jaunas iespējas ēku būvniecībā!

Silikātbloki "SILBLOKAS" - jaunas iespējas ēku būvniecībā!

Blakus tradicionālajiem un visiem zināmajiem gāzbetona un keramzīta blokiem būvmateriālu tirgū jau divus gadus ir pieejami silikāta bloki, kuri tiek ražoti Lietuvā un pat reiz māju būvniecībā plaši tiek pielietoti visā Eiropā. Šobrīd Latvijā silikāta blokus izmanto, lielākoties, daudzstāvu dzīvojamo māju celtniecī...

"SAKRET" kaļ plānus Polijas tirgus iekarošanai

Pagājušās nedēļas nogalē Baltijā vadošā sauso būvmaisījumu ražotāja SIA "SAKRET" rūpnīcu Stopiņu pagastā apciemoja zīmola Eiropas licences īpašnieka "SAKRET Europa" Gmbh valdes priekšsēdētājs Gerhards Tausendpfunds, lai iepazītos ar ražotni un pārrunātu ekspansijas plānus Austrumeiropas tirgū.
SEPmāja – ekonomiska un mūsdienīga būvniecības tehnoloģija

SEPmāja – ekonomiska un mūsdienīga būvniecības tehnoloģija

Pēdējos gados sadārdzinoties visu veidu būvmateriāliem un būvdarbiem, kā arī pieaugot privātmāju būvniecības apjomiem, cilvēki aizvien vairāk meklē risinajumus, kas ļautu uzbūvēt privatmāju ar pēc iespējas zemakām izmaksām un mazākiem laika patēriņiem. Mēs esam izvēlējusies ...

Rūpnīcas SAKRET un AEROC apvieno spēkus

Šodien, neskatoties uz lielo būvmateriālu izvēli, būvmateriālu veikalos nereti iztrūkst saderīgi būvmateriāli. Lietojot nekvalitatīvus vai nesaderīgus materiālus, samazinās gala produkta - sienas kvalitāte

"Nelss" peļņa pērn - Ls 810 000

Būvmateriālu tirdzniecības un kokmateriālu eksporta koncerns SIA "Nelss" pagājušajā gadā strādāja ar 810 000 latu peļņu, kas ir vairākas reizes lielāka nekā gadu iepriekš, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

"Tenax" peļņa pērn - Ls 279 439

Būvmateriālu ražotājs SIA "Tenax" pērn strādājis ar 279 439 latu peļņu, kas ir par 46% lielāka nekā gadu iepriekš, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija.

Uzņēmējs: Būvniecības nozarei nedraud ar darbaspēka trūkumu saistīta pārkaršana

Būvniecības nozarei pārkaršana, kas būtu saistīta ar darbaspēka trūkumu, nedraud, uzskata Latvijas sauso būvmateriālu rūpnīcas "Sakret" direktors Andris Vanags.

Būvniecības materiālu ražotājs "Maxit" Latvijā cels savu ražotni

Vācijas koncernam "Heidelberg Cement" piederošais fibobloku un sauso maisījumu ražotājs "Maxit" nolēmis Latvijā celt savu ražotni, aģentūru LETA informēja "Maxit" valdes locekle Ivi Anna Buce.

"Tenax" Dobelē atklās jauno ražotni

Būvmateriālu ražotāja SIA "Tenax" šodien Dobelē atvērs savu jauno ražotni, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Latvijas uzņēmumi piedalīsies lielākajā Skandināvijas būvniecības izstādē

Šodien Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā sāksies Skandināvijas lielākā būvniecības izstāde "Nordbygg 2006", kurā piedalīsies vairāki Latvijas uzņēmumi.