building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1869
Nozares raksti32911
Dizains interjers : building.lv

Dizains interjers

Alumīnijs un stikls - mūsdienīga dzīvokļa interjera elements

Alumīnijs un stikls - mūsdienīga dzīvokļa interjera elements

Jau sen vēlaties mainīt ierasto dzīvokļa veidolu, bet nezināt kā? Šķiet tas ir pārāk mazs, tāpēc nav daudz risinājumu tā pārveidei?
"IVN grupa" paplašina darbību Baltijā, Viļņā atklājot Natuzzi salonu

"IVN grupa" paplašina darbību Baltijā, Viļņā atklājot Natuzzi salonu

SIA "IVN grupa", paplašinot savu darbību Baltijas valstīs, pagājušajā nedēļā atklāja Natuzzi salonu Lietuvā, Viļņā.
Izstāde "Light + Building 2008" Frankfurtē

Izstāde "Light + Building 2008" Frankfurtē

No 6 -11.aprīlim Franfurtē pie Mainas(Vācijā), notiek gadskārtējā izstāde Light+Building, kas ir lielākā šāda veida izstāde pasaulē.

Festivāls Vasara²: Latvijas iedzīvotāji izvēlas kvalitatīvu un funkcionālu dizainu

Interjera un delikatešu centra mc² rīkotā vasaras dzīves festivāla Vasara² speciālistu novērojumi liecina: izvēloties mēbeles un citus dārza labiekārtošanas priekšmetus cilvēki arvien vairāk uzmanības pievērš dizainam.

Noskaidroti balvu pretendenti konkursā "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007"

Šodien 17. aprīlī notikušajā preses konferencē paziņoti apbalvošanai izvirzītie pretendenti konkursā "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007". Žūrija lēmumu pieņēmusi pēc otrajai kārtai iesūtīto papildu materiālu izvērtēšanas un objektu apskates dabā.

Preses konferencē informēs par konkursa "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007" finālā izvirzītajiem darbiem

Ceturtdien, 17. aprīlī plkst.11:00 biedrība "Zaļās mājas" ielūdz uz preses konferenci Rīgā, Melnsila ielā 13-3, kurā tiks sniegta informācija par konkursa "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007" finālam nominētajiem darbiem.
Arhitektūras izgaismojums – kāpēc tas vajadzīgs?

Arhitektūras izgaismojums – kāpēc tas vajadzīgs?

Pilsētas apgaismojums jēdziens ir diezgan ietilpīgs un daudzslāņains, tas ietver gan automaģistrāļu, gan parku un gājēju celiņu apgaismojumu... Ielu apgaismojuma laternām arī ir diezgan liela nozīme pievilcīga pilsētas tēla radīšanai.
Mēbeles par ļoti labu cenu

Mēbeles par ļoti labu cenu

Jau vairāk nekā gadu santehnikas salona "Cita Santehnika" apmeklētāji varēja vērot, kā viena no salona tirdzniecības zālēm pamazām pārtapa par mēbeļu veikalu.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada JANVĀRIS

2008.gada janvāra beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1459 EUR/m2 (decembrī 1488 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 2%.

ZTC gatavojas izstādei "Būvniecības pasaule 2008"

Gaidīsim ciemos ZTC stendā izstādē "Būvniecības pasaule 2008" OLIMPISKAJĀ SPORTA CENTRĀ, Grostonas ielā 6b, no 2008. gada 6. – 9.martam
CERAMICAS APARICI- ekskluzīvas flīzes

CERAMICAS APARICI- ekskluzīvas flīzes

SIA Erlanda dibināta 1997. gadā un pamatā specializējas būvniecības un apdares materiālu tirdzniecībā. Firmas salonveikalā CERAMICAS APARICI aplūkojamas un nopērkamas visdažādākās flīzes, speciālisti sniegs nepieciešamās konsultācijas. Uzņēmuma projektu vadītājs un dizainers Agris Eiks plašāk informēja par uzņēmumu un tirgus ...
Spāru svētki jaunajam Modern City projektam Miera 59/61

Spāru svētki jaunajam Modern City projektam Miera 59/61

2008. gada 20. februārī uzņēmums Modern City svinēja spāru svētkus jaunajam namam Miera ielā 59/61.
Krāsas dažādām virsmām

Krāsas dažādām virsmām

Lai krāsojums būtu kvalitatīvs, turētos ilgi un izskatītos labi, rūpīgi jāpievēršas ne tikai pašam krāsošanas procesam, svarīga ir arī piemērotākās, konkrētai vietai atbilstošākās krāsas izvēle.
Nedegoši aizkari – skaisti un droši!

Nedegoši aizkari – skaisti un droši!

Ugunsdrošība telpās ir ļoti svarīga, gan sabiedriskajos interjeros, gan privātmājās. Privātmājās īpaša uzmanība tai jāpievērš, ja ģimenē ir mazi bērni.
Ādas mēbeles

Ādas mēbeles

"Ādas mēbeles joprojām pieskaita pie eksklūzīvajām mēbelēm", saka mēbeļu tirgotājs Gints Kaupe.
Pīto mēbeļu šarms

Pīto mēbeļu šarms

No pinumiem veidotas mēbeles iederas ne tikai dārzā un vasarnīcā. Tās lieliski iekļaujas arī mājokļa interjerā, atsaucot atmiņā vasaras karstās dienas.

Vieslekcijās iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm koka izmantošanā interjera dizainā

Šī gada 19. februārī Latvijas Mākslas akadēmijā, Rīgā, Kalpaka bulvārī 13, 10. telpā no plkst. 10:00 norisināsies vieslekcijas par jaunākajām tendencēm interjera dizainā Zviedrijā.
MĀJOKĻA DEKORĒŠANAS TENDENCES 2008

MĀJOKĻA DEKORĒŠANAS TENDENCES 2008

Kā zināms mode mainās, parādās jaunas tendences, virzieni un spilgtākie vārdi un risinājumi. Balstoties uz Eiropas un Amerikas dizaineru un interjeristu prognozēm 2008. gadā mājokļa iekārtošanas jomā dominēs divas, krasi pretējas tendences – dabiskums un pompozi glamūrīgs šiks, taču ar kopsaucēju uz eklektismu.