building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1854
Nozares raksti32906
Dizains interjers : building.lv

Dizains interjers

Latvijas Krājbankas jaunajā ēkā īstenots dzīvā gaisa princips

Latvijas Krājbankas jaunajā ēkā īstenots dzīvā gaisa princips

Latvijas Krājbanka pilnā apjomā uzsāk savu darbību jaunajā bankas ēkā. Tā ir pirmā pilnībā funkcionējošā bankas mītne biznesa un dzīvojamo ēku kompleksā, kas tiek veidots Jāņa Daliņa un Skanstes ielas rajonā. Ēku projektējis arhitektu birojs "Sarma & Norde".

Kompānija PHILIPS plāno iepazīstināt ar šī gada rudens un ziemas sezonas pārsteigumiem, atklājot PHILIPS ĒRTO MĀJOKLI

Latvija kļuvusi par trešo valsti, kur norisināsies starp pasaules līderiem esošās tehnoloģiju kompānijas, uzņēmuma PHILIPS globālā sense&simplicity tūre, kuras ietvaros Eiropas valstu galvaspilsētās vairākas nedēļas durvis ver PHILIPS ĒRTAIS MĀJOKLIS.
Jaucējkrāna izvēle

Jaucējkrāna izvēle

Tiešā saistībā ar santehniku atrodas arī ūdens jaucējkrāni, tāpēc nedaudz arī par tiem. Jaucējkrānu izvēlē būtisks ir ne tikai tā dizains, svarīga ir arī uzbūve.
Mēbeles kompaktdiskiem

Mēbeles kompaktdiskiem

Kompaktdisks mūs dzīvē ienāca salīdzinoši nesen, taču ārkārtīgi strauji un vispusīgi, aptverot ļoti daudzas jomas. Ja sākotnēji ar CD tika saprasts augstvērtīgs mūzikas ieraksts, tagad tajos saglabājam datus, datorgrafikas, fotogrāfijas, iegādājamies filmas un videoklipus (DVD) utt.
Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikai ir neapšaubāmi liela nozīme ikvienā vannas, dušas vai virtuves interjerā un funkcionalitātē.
Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikai ir neapšaubāmi liela nozīme ikvienā vannas, dušas vai virtuves interjerā un funkcionalitātē.
Ir uzsākti pirmie būvdarbi jaunajā dzīvojamo ēku kompleksā "Tekstiliana"

Ir uzsākti pirmie būvdarbi jaunajā dzīvojamo ēku kompleksā "Tekstiliana"

Šodien 30.augustā projekta "Tekstiliana" attīstītājs Capitolia Group saņēma būvatļauju demontāžas darbiem jaunā dzīvojamo ēku kompleksa "Tekstiliana" teritorijā esošajām vecajām rūpnīcas ēkām, kā arī uzsāka šo ēku demontāžu un teritorijas sakārtošana jaunā dzīvojamo ēku kompleksa celtniecībai. Šos ...

10–ā jubilejas mēbeļu izstādeBALTIC FURNITURE MARKET

Par godu savai 10 jubilejai, izstāžu sabiedrības LATEXPO mēbeļu izstāde ir mainījusi koncepciju, nosaukumu un norises vietu.

13.08. – 19.08. – mīksto grīdas segumu nedēļa

Piecas nedēļas no 16. jūlija līdz 19.augustam notiek Gadatirgus Reaton, Viskaļu ielā 21. Katra akcijas nedēļa veltīta vienai apdares materiālu grupai. Šajā laikā iespējams konsultēties par apdares materiālu veidiem, īpašībām un pielietojumu, par tehniskiem rādītājiem, klasifikāciju un izmaksām pie kompetentiem profesionāļiem, ka arī izdarī...

Dārgās remonta kļūdas

Nekustamo īpašumu tirgu nepamet negatīva nokrāsa attiecībā uz zemiem kvalitātes standartiem jaunceltnēs. Sūdzības un tiesu darbi kļuvuši par neatņemamu jauno saimnieku un projektu veicēju attiecību sastāvdaļu. Mājokļu cenu neatbilstība attiecināma ne vien uz kvalitāti, bet arī uz iedzīvotāju ...

Šomēnes tiks pabeigta Daugavas labā krasta augstākā nama "Astra Lux" celtniecība Purvciemā

Līdz jūlija beigām tiks pabeigti būvdarbi dzīvojamā namā "Astra Lux", kas šobrīd ir augstākā celtne Daugavas labajā krastā. "Astra Lux" ir īpašs ne vien ar savu 24 stāvu augstumu, bet arī ar jaunākajām būvniecībā izmantotajām tehnoloģijām un individualitāti, kuru izstrā...

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada aprīlis

Aprīlī sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos saglabājušās iepriekšējā līmenī un to vidējā cena bija 1662 EUR/kv.m.

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā- uzņēmums "Reaton" atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā.

Šī gada 10.maijā plkst. 16.00 svinīgi tiks atklāta Sia "Reaton Ltd" jaunā pārstāvniecība Kurzemē. Liepājā, Krišjāņa Valdemāra ielā 3 durvis vērs dizaina studija "Reaton".

"Gratia" Eko dienā iestāda 50 priedītes pie Bābelītes ezera Rīgā!

"Parketa centrs" organizētajā "Gratia" Eko dienā rīdzinieku iecienītajā atpūtas zonā pie Bābelītes ezera tika iestādītas 50 priedītes, tā apliecinot organizatoru un pasākuma apmeklētāju ieinteresētību dabas resursu atjaunošanā.
9.Starptautiskā izstāde "MĒBELES.INTERJERS.DIZAINS."

9.Starptautiskā izstāde "MĒBELES.INTERJERS.DIZAINS."

2006. gadā no 28.septembra līdz 01.oktobrim Skonto hallē notiks 9.Starptautiskā izstāde "MĒBELES.INTERJERS.DIZAINS." Organizators: izstāžu sabiedrība "LATEXPO"
Angļiem nav raksturīgs minimālisms - turpinājums

Angļiem nav raksturīgs minimālisms - turpinājums

Ir gandrīz neiespējami angļu interjerā atrast kailas, tikai krāsotas sienas, tapetes ir visur!

Liepājā atvērs būvmateriālu tirgotāja "Reaton" pārstāvniecību

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā - uzņēmums "Reaton" šodien plkst.16 atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Limba.
Būvfirma "Varakājs un partneri" piedāvā

Būvfirma "Varakājs un partneri" piedāvā

Būvfirma "Varakājs un partneri", kas Latvijas būvniecības pakalpojumu tirgū ienākusi relatīvi nesen – aizvadītā gada rudenī, jau veiksmīgi uzsākusi darbu vienā no unikālākajām un interesantākajām būvniecības un būvju renovācijas sektora nišām mūsu valstī – vēsturisko ēku fasāžu un ...