building.lv skaitļos

Lietotāji online26
Aktīvie uzņēmumi1869
Nozares raksti32911
Dizains interjers : building.lv

Dizains interjers

Arhitektūras un projektēšanas uzņēmums Vincents iegūst prestižu arhitektūras balvu

"Vincents" projektētā privātmāja Jūrmalā, Bulduru prospektā tikusi atzīta par labāko ārzemju projektu prestižajā Krievijas konkursā "Arhitektūras Prēmija 2004".
Telpu un fasāžu dekors svētkos

Telpu un fasāžu dekors svētkos

Viens no galvenajiem atskaites punktiem dekoru izvēlei ir interjera stilistika – minimālisms, klasika, avangardisks, u.c., kas savukārt nosaka rotājuma dizaina stilu.
Kamīns kā interjera elements

Kamīns kā interjera elements

Laiska atgāšanās iemīļotajā klubkrēslā ar glāzi konjaka vai vīna, nesteidzīgas sarunas ģimenes un draugu lokā, kaut vai prozaiska sildīšanās no rudens vēju un lietu uzdzītiem drebuļiem – kur gan citur, ja ne pie kamīna, vērojot liesmu neatkārtojamo un mūžam neizdibināmo deju.
Spogulis...

Spogulis...

Vispirms māņticība. Lai arī cik mūsu domāšana nebūtu utilitāra, atsevišķi tautas mutvārdos no paaudzes paaudzē ceļojoši ticējumi tomēr šad tad liek nepatikā saspringt. Komentēt un lasīt komentārus
Modē dabīgais linolejs

Modē dabīgais linolejs

Grīdas segumu mode iet roku rokā ar interjeru modes tendencēm vispār. Ir skaidrs, ka grīda ir būtiska jebkura interjera daļa, kam kopējā telpā jāiekļaujas gan vizuāli, gan funkcionāli.

Iebūvējamie apsildes konvektori un gaisa aizkari

Arī siltuma, apkures jomā strādājoši Latvijas uzņēmumi nemitīgi attīstās, apgūst arvien jaunas tehnoloģijas, pilnveido esošās, piedāvājot klientiem konkrētajā brīdī aktuālāko

Tik dažādās kāpnes

Kāpnes ir gan nepieciešamība, gan būtisks mājas interjera elements. Tās var būt gan elementāri praktiskas vietās, kur jāveic tikai saimnieciskas, lietišķas funkcijas, taču mājokļos, birojos, sabiedriskās telpās, kur tās lietojams ikdienā pašsaprotama vēlme būtu, lai bez funkcionālajām īpašī...

Tu to vari izdarīt pats

Pusaudžu vecumā mums visiem gribas ko neredzētu un oriģinālu, ar ko palielīties draugu priekšā, tas attiecas gan uz apģērbu, gan vidi, kurā dzīvojam. Tie jaunieši, kam ir paveicies ar atsevišķu istabu, nereti uzsāk savu pirmo interjera dizaina projektu.

No 23. līdz 26. septembrim, Rīgā, izstāžu zāle SKONTO izstāžu sabiedrība "Janus un partneri rīkoja 7. Starptautisko izstādi "Mēbeles. Interjers. Dizains

Izstādes apmeklētajiem bija iespēja iepazīties ar labākajiem mēbeļu paraugiem, jaunākajam tendencēm telpu dizainā, moderniem audumiem, gaismas ķermeņiem un citiem aktuāliem interjera priekšmetiem.

Pirmo reizi Baltijā notiks izstāde Nekustamais īpašums 2004»

Izstādes dalībnieki būs nekustamo īpašumu kompānijas, bankas, apdrošināšanas kompānijas. Ekspozīcijā tiks izstādīti jaunu dzīvojamo māju projekti, Latvijas pilsētu attīstības ģenerālplāni.
Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004  un

Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004 un

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 60 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas un citām valstīm, kas demonstrēs Polijā, Vācijā un Itālijā, Austrijā, Slovēnijā, Čehijā un citās Eiropas valstīs ražotas iekārtas.

Par žurnālu

Viena no portāla vispopulārākajām sadaļām - "Speciālista ieteikums" – laika gaitā augusi un pilnveidojusies tik tālu, ka likumsakarīga ir tās izpausme ne tikai elektroniskā, bet arī iespiestā veidā.

Notiks konkurss Latvijas mēbeļu ražotājiem

Lai aktualizētu un veicinātu Latvijas mēbeļu ražotāju produkcijas dizaina attīstību, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un asociācija "Latvijas Mēbeles" 9.starptautiskās mēbeļu un interjera izstādes-gadatirgus "Mēbeles 2004" ietvaros organizē Latvijā ražoto mēbeļu dizaina konkursu.

Vadošie kokapstrādes un mēbeļu ražošanas profesionāļi tiekas Ķīpsalā

No 30. septembra līdz 3. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz vienlaikus tiek rīkotas divas izstādes – "Mēbeles 2004" un"Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2004".

Sākas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

No šodienas Ķīpsalas izstāžu zālē Rīgā būs apskatāmas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", kuras šogad vienkopus pulcēs 190 nozares uzņēmumu vadītāju.
Firma WMT Baltic piedāvā dekoratīvo organisko stiklu "FROST"

Firma WMT Baltic piedāvā dekoratīvo organisko stiklu "FROST"

Puscaurspīdīgs, balts vai krāsains lokšņu materiāls ar matētu virsmu no abām pusēm.
Interjers un dizains: Dekoratīvās kompozīcijas – spilgts akcents tavā interjerā

Interjers un dizains: Dekoratīvās kompozīcijas – spilgts akcents tavā interjerā

"DIY Lietpratējs" 2. un 3.numurā rādījām, kā ar salīdzinoši vienkāršiem un lētiem līdzekļiem, apvienojot dabīgos un mākslīgos materiālus, izveidot efektīgas, oriģinālas dekoratīvās kompozīcijas. To galvenās sastāvdaļas ir dažādi augi vai ziedi, Līvānu ...