building.lv skaitļos

Lietotāji online19
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Elektroapgādes projektēšana : building.lv

Elektroapgādes projektēšana

"PROFS Latvija" pusgada apgrozījums pārsniedz 14 milj. latu

SIA "PROFS Latvija", lielākā inženierkomunikāciju materiālu tirgotāja Latvijā, apgrozījums šī gada pirmajā pusgadā sasniedza 14,8 milj. latus.

"STATS Projekts" spāru svētkos Priekulē

Rīt, 11. augustā notiks Priekules vidusskolas daudzfunkcionālās sporta halles spāru svētki. Spāru svētkos pulcēsies projekta pasūtītāji Priekules pilsētas dome, skolas vadība, arhitektu biroja "STATS Projekts" autori un objekta būvnieki – A/S "UPB".
Elektrība un centrālā apkure

Elektrība un centrālā apkure

Laika gaitā namu būvniecības tradīcijas ievērojami mainījušās, mainījušās arī mūsu prasības pēc komforta un ērtībām. Ja senajos namos ūdens tika nests no akas un siltums nodrošināts tikai ar malku, tagad tiek izmantotas pat unikāli ērtas inženierkomunikāciju vadības sistēmas, kas ļauj ...

Drīzumā tiks izsludināti konkursi Ventspils koģenerācijas stacijas būvniecībai

Izstrādājot iepirkumu dokumentāciju Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā Ventspils siltumapgādes sistēmas attīstības projekta ietvaros, nolemts koģenerācijas stacijas projektēšanas un būvniecības iepirkumu sadalīt vairākās daļās. Projekta īstenotājs SIA "Ventspils ENERGO" tādējādi vēlas nodrošinā...

Projektēšanas uzņēmums "Firma L4" izveido filiāli Liepājā

Projektēšanas uzņēmums "Firma L4" izveidojusi filiāli Liepājā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma attīstības direktors Aldis Kreislers.

Viens no pirmajiem komercuzņēmumiem Latvijā veiksmīgi sasniedz pusgada plānu

Viens no vecākajiem elektromontāžas uzņēmumiem Latvijā – SIA "Elsana" 2006. gada pirmajā pusgadā strādājis ar 1,6 milj. latu lielu apgrozījumu.

LEC nostiprina tirgus pozīcijas projektēšanas jomā

Pamatojoties uz būvkompānijas LEC ("Latvijas Energoceltnieks") un Valsts robežsardzes galvenās pārvaldes noslēgto līgumu, Ventspils un Liepājas robezšardzes vienībās uzsākta viena no vērienīgākajām jūras videonovērošnas sistēmas pilnveidošanām.

LEC saglabā Latvijas lielākās būvkompānijas statusu

Saskaņā ar Latvijas Būvnieku asociācijas datiem būvkompānija "Latvijas energoceltnieks" (LEC) ir saglabājusi lielākās Latvijas būvkompānijas statusu.

Stājas spēkā elektroapgādes būvju celtniecības kārtība

Šodien stājas spēkā elektroapgādes būvju celtniecības noteikumi, kuri paredzēs īpašu būvniecības kārtību enerģijas ražošanas, pārvades un sadales būvēm

"Elektrosistēmas" apgrozījums deviņos mēnešos pieaudzis par 70%

Kompānijas "Elektrosistēmas" šī gada deviņu mēnešu apgrozījums ir sasniedzis 13,7 milj.latu, kas, salīdzinot ar šādu pašu laika periodu pērn, ir pieaudzis par vairāk nekā 70%

Izsludina 2.sabiedrisko apspriešanu teritorijas izmantošanai Lucavsalas daļā pie Salu tilta

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvalde aicina visus interesentus iepazīties un izteikt savu viedokli par izstrādāto 1.detalplānojuma redakciju Lucavsalas teritorijai starp Salu tiltu, mazo Daugavu, Lucavsalas ielu un jaunprojektēto ielu

Elektrosistēmas apgrozījums pirmajā pusgadā pieaudzis par 77%

Latvijā vadošās elektromateriālu, apgaismes tehnikas un instrumentu tirdzniecības kompānijas "Elektrosistēmas" pirmā pusgada apgrozījums ir sasniedzis 7,7 milj.latu. Tas ir par 77% vairāk nekā tai pat periodā pērn (pērn pirmajā pusgadā bija 4,35 milj.latu)
Brisele nav Maskava un gatavus priekšrakstus nesūtīs

Brisele nav Maskava un gatavus priekšrakstus nesūtīs

Intervija ar projektēšanas biroja "Kārlis" direktori Maiju Ambrēnu.

Firma L4 piedalās ūdensapgādes un kanalizācijas infrastruktūras sakārtošanā Daugavpilī

Šī gada sākumā "Firma L4" kārtējo reizi apliecināja sevi, kā augsti profesionālu un pieredzējušo inženieru un konsultantu uzņēmumu, uzvarot LR Vides Ministrijas izsludināto projektu - "Consultancy services for the project development of water services in Daugavpils city - Phase II".
Eiropā inženieri ir trešais labāk apmaksātais darbs aiz juristiem un banku darbiniekiem

Eiropā inženieri ir trešais labāk apmaksātais darbs aiz juristiem un banku darbiniekiem

Intervija ar firmas "Jumiks" attīstības direktoru Dzintaru Baranovski.