building.lv skaitļos

Lietotāji online32
Aktīvie uzņēmumi1889
Nozares raksti32912
Griesti : building.lv

Griesti

Rekonstruēs Nacionālās operas ventilācijas un aukstuma iekārtas

Latvijas Nacionālā opera (LNO) ir izsludinājusi atklātu konkursu ventilācijas un aukstuma iekārtu, kā arī griestu kasešu profilaktiskās un tehniskās apkopes darbu veikšanai Operas kompleksā Aspazijas bulvārī 3, aģentūra LETA uzzināja Iepirkumu uzraudzības birojā.
Paveikt darbu kvalitatīvi vienmēr atmaksājas!

Paveikt darbu kvalitatīvi vienmēr atmaksājas!

Urbšanas darbu SIA "Totas" direktors Georgijs Gromatovičs stāsta par savu firmu un pakalpojumiem, ko piedāvā.

Četrus mēnešus nav notikusi Rātsnama būvniecība

Četrus vai pat piecus mēnešus nav notikuši nekādi būvniecības darbi Rātsnamā, šodien Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas sēdē noskaidroja domes deputāti.

Nākotnes redzējums

Visi aptaujātie nešaubīgi prognozē, ka nākotnē būs tikai daži (3-4-5) lielākie tirgus dalībnieki, kas veidos lauvas daļu un šauri specializēti, piemēram flīžu, saloni.
"Mājas remonts"- viss, kas jāzina, lai padarītu māju ērtu un patīkamu

"Mājas remonts"- viss, kas jāzina, lai padarītu māju ērtu un patīkamu

Būvniekiem noteikti noderēs apgāda "Zvaigzne ABC" izdotā grāmata par mājas remontdarbiem.

Novērš pēc Preiļu kultūras nama renovācijas konstatētās nepilnības

Preiļu kultūras nama renovācijas projekta realizācijas gaitā atklātas nepilnības, kuru novēršana prasa papildus līdzekļus; patlaban tiek precizētas un salīdzinātas tāmes, bet celtnieki strādā pie trūkumu novēršanas, aģentūru LETA informēja Preiļu novada domes priekšsēdētāja vietnieks ...
Rātslaukums

Rātslaukums

Juris Dambis : "Patlaban te ir pilnīgs haoss. Situāciju var glābt tikai tūlītēja būvniecības pārtraukšana līdz detaļplānojuma izstrādei"
Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.

Ir iznācis specializētais būvniecības izdevums - žurnāla «būvēt» 8.(24) numurs.

Šī žurnāla galvenā tēma - būvkonstrukcijas un būvelementi.
Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto izstādi labsajūtas cienītājiem KOMFORTS 2002, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē no 9. līdz 12. oktobrim.
Kad laiks kļūst aukstāks...

Kad laiks kļūst aukstāks...

Kaut arī pašlaik laiks vēl ir silts (pat karsts), ziema un aukstums šķiet pavisam neiespējami notikumi, tomēr jāsaka, ka tie tuvojas. Vēl dažas nedēļas, dienas un jau būs jāsāk meklēt pēc siltākām drēbēm. Arī mājās paliks vēss.

Ziemeļu tuneļa detālplānojums varētu būt gatavs pēc gada

Ziemeļu tuneļa detālplānojums varētu būt gatavs pēc 12-16 mēnešiem, un pēc tam trīs gadu laikā tuneli varētu uzbūvēt, ja būs nepieciešamās finanses.

Rīgas dome piešķirs 35 000 latu mākslas muzeja neatliekamajiem remontdarbiem

Neatliekamāko Valsts mākslas muzeja ēkas remontdarbu veikšanai tiks piešķirti 35 000 latu no Rīgas domes budžeta, - par to šodien pēc muzeja apmeklējuma paziņoja Rīgas mērs Gundars Bojārs un domes Īpašumu pārvaldes vadītājs Oļegs Burovs.

Nodeg Irlavas kultūras nams

Pagaidām nezināmu apstākļu dēļ naktī uz svētdienu plašs ugunsgrēks izcēlies Irlavas kultūras namā Tukuma rajonā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Krimināllietu pret sagruvušās mājas Pulkveža Brieža ielā īpašnieku Limbēnu tiesa izskatīs novembrī

Rīgas Ziemeļu rajona tiesa 25.novembrī sāks izskatīt krimināllietu, kurā apsūdzēts sagruvušās mājas Pulkveža Brieža ielā 7 īpašnieks Ilmārs Limbēns, aģentūra LETA uzzināja tiesā.

Jaunais būvnormatīvs paredz stingrākas prasības ēku siltuma caurlaidībai

No 2003.gada 1.janvāra, kad stāsies spēkā jaunais būvnormatīvs LBN - 002, projektējot ēku norobežojošās konstrukcijas, būs jārēķinās ar stingrākām prasībām par siltuma caurlaidību, žurnālistus informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Būvniecības departamenta Bū...

SIA "Knauf Marketings Rīga" saņēmusi "EN ISO 9001:2000" sertifikātu

SIA "Knauf Marketing Rīga" (KMR) ieguvusi "EN ISO 9001:2000" sertifikātu un šodien uzņēmumā Sauriešos rīko atvērto durvju dienu, lai gan žurnālistiem, gan tuvākās apkaimes iedzīvotājiem parādītu uzņēmumā paveikto.
Totāls Interjera Dizains

Totāls Interjera Dizains

Firma "Totāls Interjera Dizains" ir pasaules līdera poliruetāna dekoratīvo elementu ražotāja firmas "Orac NV/SA" (Beļģija) ekskluzīvais pārstāvis Latvijā un Lietuvā.

Pils rekonstrukcijai Jelgavā - valsts investīcijas

Lauksaimniecības universitātes direktora dienesta darbinieki ķērušies pie šogad plānotajiem pils rekonstrukcijas darbiem vairākos kultūrvēsturiski nozīmīgās celtnes korpusos, informē www.zz.lv Juris Kālis.
"OBI" veikals ir viens no lielajiem Krasta ielas punktiem, kurus ir vērts pamanīt, zināt. Īpaši būvniekiem. Precīzākas koordinātas- Krasta iela 52.

"OBI" veikals ir viens no lielajiem Krasta ielas punktiem, kurus ir vērts pamanīt, zināt. Īpaši būvniekiem. Precīzākas koordinātas- Krasta iela 52.

Veikals ir liels, tajā labāk orientēties palīdz labi pamanāmas norādes, uz kurām var izlasīt, kur var meklēt attiecīgo preču grupu.

Izsludina konkursu par tiesībām izstrādāt Ventspils policijas ēkas projektu

Valsts policija izsludinājusi atklātu konkursu par tiesībām izstrādāt Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldes ēkas projektu.