building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1889
Nozares raksti32912
Griesti : building.lv

Griesti

Latvijas Nacionālo teātri rekonstruēs "RBS Skals"

Latvijas Nacionālā teātra rekonstrukcijas un restaurācijas darbus veiks AS "RBS Skals". Šādu lēmumu pieņēmusi konkursa komisija.

Informēs par celtniecības uzsākšanu bijušās rūpnīcas "VEF" teritorijā

Pirmdien, 18.martā, notiks preses konference, kurā tiks sniegta informācija par celtniecības darbu uzsākšanu bijušās rūpnīcas "VEF" teritorijā.
Intervija ar Daini Bērtuli- firmas "Sika Sverige AB" pārstāvi

Intervija ar Daini Bērtuli- firmas "Sika Sverige AB" pārstāvi

Uzņēmuma "Sika Sverige AB" pārstāvniecība Latvijā darbojas jau 5 gadus. Šī ir zviedru uzņēmuma meitas firma. Vispār firma "Sika" dibināta 1910. gadā. Latvijas pārstāvniecības uzdevums ir konsultāciju sniegšana un semināru rīkošana būvniekiem, lai iepazīstinātu, kā strādāt ar "Sika&...

Izsludina skiču konkursu Ventspils policijas ēkas projektēšanai

Valsts policija izsludinājusi ideju skiču konkursu Ventspils jaunās policijas pārvaldes ēkas projektēšanai, aģentūru LETA informēja Valsts policijas štāba priekšnieka vietnieks, Saimnieciskās nodrošināšanas nodaļas priekšnieks Vladislavs Soms.

Izsludināts konkurss par tiesībām veikt Nacionālā teātra rekonstrukciju

Rīgas domes Īpašumu departaments izsludinājis konkursu par tiesībām veikt Latvijas Nacionālā teātra ēkas rekonstrukciju un restaurāciju.
Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2002"

Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2002"

Būvniecības pasaule 2002" izstādes laikā 28.02. - 03.03.2002. pie "Olimpiskās Skonto" halles būs apskatāma Zemgales tehnoloģiskā centra pusotrstāva koka paneļu dzīvojamā māja no sērijas "Alise".
Būvniecības nams "Kurši"

Būvniecības nams "Kurši"

Uzraksti ar lieliem sarkaniem burtiem un dažādu lielu būvmateriālu ražotājfirmu reklāmām liecina, ka atrodaties īstajā vietā.

Nepareizi veikta remonta dēļ aizdegas Gulbenes muzeja ēka

Šorīt Gulbenē aizdegusies Gulbenes vēstures muzeja svaigi izremontētā ēka, jo remonta laikā bija nepareizi iebūvēta apkures sistēma, aģentūru LETA informēja VUGD Gulbenes nodaļas vadītāja vietnieks Vijārs Griķis.
Naglex būvmateriālu veikals

Naglex būvmateriālu veikals

Preču daudzveidība ir patiešām iespaidīga, bet, tā kā tās izkārtotas pēc nozarēm, orientēties nav nemaz tik grūti, lai gan manāms, ka arī šī ēka kļūst par šauru.

Daugavpils kinoteātri renovēs firma "Statuss", mēbeles piegādās "Dizaina klubs"

Firma "Statuss" ir uzvarējusi Daugavpils pilsētas domes rīkotajā konkursā par tiesībām veikt kinoteātra "Renesanse" renovācijas darbus, bet tiesības piegādāt mēbeles kinoteātrim ieguvusi Rīgas firma "Dizaina klubs", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes preses sekretāre Ilona Petkevič...
Nelss būvmateriālu veikals

Nelss būvmateriālu veikals

Šis apraksts uzsāk jaunu mūsu portāla sadaļu, kas iepazīstinās ar dažādiem Latvijas būvmateriālu un citiem šai nozarei pietuvinātiem veikaliem.
Intervija ar firmas "Proplasta" izpilddirektoru Gintu Skudriņu.

Intervija ar firmas "Proplasta" izpilddirektoru Gintu Skudriņu.

Piedāvājam tikai pasīvās ventilācijas sistēmas. Šīs sistēmas ir vienkāršas, bet savas funkcijas pilda ļoti labi - nodrošina gaisa apmaiņu, izvada no telpas mitro, sastāvējušos gaisu un ievada svaigu gaisu. 

Intervija ar Kārli Cielavu - firmas "IONICA" projektu vadītāju

Cilvēki joprojām izvēlas tradicionālāko apsildīšanas veidu- radiatorus, taču istabas vēdināt ar atvērtu durvju un logu palīdzību gan vairs nav moderni. Izpratne par telpu ventilāciju ir mainījusies, tāpat laikam līdzi mainās arī firma "IONICA".

Nacionālā teātra kapitālajam remontam nepieciešami aptuveni 6 miljoni latu

Latvijas Nacionālā teātra ēkas pilnam kapitālajam remontam, piebūves celtniecībai un tehnoloģiju iegādei ir nepieciešami aptuveni 6 miljoni latu, šodien Rīgas domes priekšsēdētāja Gundara Bojāra, Rīgas domes pārstāvju un Nacionāla teātra direktora Ivara Rudzīša tikšanās laikā atzina domes Īpašuma ...

Arhitekts Birkerts ierosina paplašināt Okupācijas muzeja ēku

Arhitekts Gunārs Birkerts ir izstrādājis projekta skici Okupācijas muzeja ēkas paplašināšanai, veidojot piebūvi Grēcinieku ielas pusē uz pašreizējā pagrabstāva pamatiem.
Mūsdienīgs būvobjekts - lidosta "Rīga"

Mūsdienīgs būvobjekts - lidosta "Rīga"

26. jūlijā masu mediju pārstāvjiem tika organizēta ekskursija pa lidostu "Rīga". Ekskursijas laikā žurnālisti varēja aplūkot jauno lidostas pasažieru terminālu un uzzināt par tā celtniecības gaitu, lidostas nākotnes plāniem un citām būtiskām aktualitātēm.