building.lv skaitļos

Lietotāji online45
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Griesti : building.lv

Griesti

Visas varavīksnes krāsas Jūsu griestos

Visas varavīksnes krāsas Jūsu griestos

Kad apnicis dzīvot pelēcībā un gribas kaut ko mainīt, tad pareizais risinājums ir krāsotie fibrolīta griestu paneļi

Dzintaru koncertzāli atjaunos par Ls 575 000

SIA "Ditton Būve" par 575 368 latiem atjaunos Dzintaru koncertzāli, liecina sludinājums oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis"

Jauno ventilācijas produktu prezentācija

SIA"Indutek LV" sadarbībā ar zviedru ventilācijas un iekšējā klimata iekārtu ražotāju Swegon AB aicina apmeklēt jauno ventilācijas produktu prezentāciju no 22.augusta līdz 2.septembrim

Telpu būvniecība kļuvusi sasniedzamāka arī Latvijā

Latvijas būvmateriālu tirgus jau kādu laiku paver daudzējādas izvēles iespējamību, taču ne vienmēr plašajā piedāvājumā ir arī viegli orientēties
Ko slēpj griesti

Ko slēpj griesti

Komunikācijas, kas galvenokārt tiek izvietotas pie griestiem – elektrības vadi, ventilācijas caurules, siltumapgādes iekārtas, datoru un TV kabeļi - tikpat labi var kalpot kā dekoratīvi elementi industriālā vidē, kā arī nevēlami traucēkļi telpas harmoniskai uztverei dzīvokļos un birojos.

2005. gada marta būvmateriālu cenu apskats

Taču jāatzīst, ka starpība starp cenām janvārī un pēc tam februārī ir bijusi lielāka un arī biežāk novērota. Pēc februāra martā nav novērojamas tik ievērojamas cenu svārstības.

2005. gada aprīļa būvmateriālu cenu apskats

Būtiskas izmaiņas būvmateriālu cenās aprīlī nav vērojamas, tātad jāsecina, ka pagaidām benzīna cenu paaugstinājums uz celtniecības materiālu tirgu iespaidu neatstāj.
2005. gada maija būvmateriālu cenu apskats

2005. gada maija būvmateriālu cenu apskats

Būtiskas izmaiņas būvmateriālu cenās maijā nav vērojamas. Varētu teikt, tās ir stabilas jau ilgāku laika posmu un daudzmaz līdzīgas visās būvmateriālu tirdzniecības vietās.
Latvijā ražotais fibrolīts ne būt arī neatpaliek kvalitātē no analogas ārzemju produkcijas.

Latvijā ražotais fibrolīts ne būt arī neatpaliek kvalitātē no analogas ārzemju produkcijas.

Intervija ar Jelgavas Būvniecības Sistēmas direktoru Kārli Markusu.
Jelgavas būvniecības sistēmas Latvijas tirgū piedāvā jaunu fibrolītu – akustiski dekoratīvās plāksnes

Jelgavas būvniecības sistēmas Latvijas tirgū piedāvā jaunu fibrolītu – akustiski dekoratīvās plāksnes

Tagad arī Latvijā ir iespējas iegādāties Eiropas valstīs tik populāro produktu – balto fibrolītu. Balto fibrolītu ražo pielietojot balto cementu un salīdzinot ar parasto (pelēko portlandcementu) izstrādājumi no baltā cementa ir ļoti dekoratīvi un neprasa nekādu papildus dekoratīvo apdari.
Praktiskās amatniecības žurnāla " DIY Lietpratējs  4.numurā:

Praktiskās amatniecības žurnāla " DIY Lietpratējs 4.numurā:

Iznācis praktiskās amatniecības žurnāla " DIY Lietpratējs" 4.numurs.
Pirtis, to veidi un pielietojums

Pirtis, to veidi un pielietojums

Pirts jau izsenis latviešiem bijusi īpaša vieta. Vecās filmas vēl šobrīd atgādina par laikiem, kad svētdienās neatņemama ikviena lauku cilvēka dzīves sastāvdaļa bija došanās uz pirti.

Kandavas sporta halles cenas vērtēšanai pieaicinās neatkarīgu ekspertu

Kandavas novada dome pagājušajā nedēļā nolēma Kandavas sporta halles cenas novērtēšanai pieaicināt neatkarīgu ekspertu, aģentūru LETA informēja Kandavas novada domes priekšsēdētājs Alfreds Ķieģelis.
2005. gada februāra būvmateriālu cenu apskats

2005. gada februāra būvmateriālu cenu apskats

Lai arī vispārēju satraukumu ir izraisījusi eiro piesaistīšana lata kursam, tomēr uz būvmateriālu cenām tas pagaidām iespaidu nav atstājis. Ja arī atsevišķos gadījumos tās ir paaugstinājušās, tad izmaiņas ir ļoti niecīgas.
2005. gada janvāra būvmateriālu cenu apskats

2005. gada janvāra būvmateriālu cenu apskats

Kā jau bija gaidāms, sākoties jaunajam gadam, ir vērojams būvmateriālu cenu pieaugums, atsevišķos gadījumos, pat visai nozīmīgs. Tāpēc jo iepriecinošāks šķiet fakts, ka par spīti valdošajai tendencei ir atrodamas produktu grupas, piemēram, krāsas, kurām daži veikali cenu ir samazinājuši.

Izvērtē Dzintaru koncertzāles un Aspazijas mājas rekonstrukcijas projektus

Aspazijas mājas rekonstrukcijas laikā paredzēts ar stikla pāreju savienot abas ēkas, kā arī atjaunot memoriālam blakus esošo ēku Zigfrīda Meierovica ielā 18, kur turpmāk uzturēsies muzeja darbinieki, aģentūrai LETA pastāstīja Jūrmalas pilsētas muzeja Aspazijas mājas vadītāja Ārija Vanaga.

Energoefektīvi iekšējā klimata risinājumi tirdzniecības centros

Lielu telpu apsildei un ventilācijai projektētāji un būvnieki arvien biežāk izvēlas iekārtas, kuras ir ekonomiskas ekspluatācijā un izceļas ar plašām funkcionālajām iespējām.