building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi1697
Nozares raksti32880
Guļbūves : building.lv

Guļbūves

Latvijas guļbūvju ražotāji atzinīgi novērtēti izstādē Oslo

Latvijas guļbūvju ražotāji guvuši panākumus specializētajā brīvdienu māju izstādē "Norsk Hytteliv 2006", kas norisinājās Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latvijas uzņēmēji piedalīsies Norvēģijas lielākajā guļbūvju māju izstādē

Šodien Norvēģijas galvaspilsētā Oslo sāksies specializēta brīvdienu māju izstāde "Norsk Hytteliv 2006", kurā piedalīsies deviņi Latvijas uzņēmumi, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļā.
Koku sugas, guļbūvju pamati, siltumizolācija, hidroizolācija, apdare

Koku sugas, guļbūvju pamati, siltumizolācija, hidroizolācija, apdare

Par visvērtīgākajiem guļbūvju būvniecības materiāliem tiek uzskatīts ozols un ciedrs, taču mūsdienās galvenokārt guļbūvju celtniecībā pieņemts izmantot skujkokus – egli, priedi, lapegli
Rūpnieciski ražotās guļbūves

Rūpnieciski ražotās guļbūves

Tā kā Latvijas tirgū ir vērojams pieprasījums pēc koka ēkām, ļoti daudzi uzņēmumi piedāvā rūpnieciski ražotu guļbūvju ēku celtniecību
Kas ir guļbūve?

Kas ir guļbūve?

Guļbūves termins apzīmē celtni, kuras sienas veido līmeniski cits virs cita likti apaļkoki savienoti pakšos (stūros) vai statņos

Noskaidroti konkursa Pinotex balva koka namam 2005 uzvarētāji

Noslēdzies LA Sadolin rīkotais konkurss Pinotex balva koka namam 2005. Konkurss norisinājās sadarbībā ar žurnālu Mājas Viesis, Koksnes ķīmijas institūtu, guļbūvju un restaurācijas uzņēmumu Dziedrs un Latvijas Būvnieku asociāciju

LA Sadolin jau otro gadu rīko konkursu Latvijas koka namu saimniekiem

LA Sadolin sadarbībā ar žurnālu Mājas Viesis un Latvijas Būvnieku asociāciju jau otro gadu rīko konkursu Latvijas koka namu saimniekiem Pinotex balva koka namam 2005. Šogad konkursā piekrituši līdzdarboties arī guļbūvju un restaurācijas uzņēmuma Dziedrs un Koksnes ķīmijas institūta pārstāvji.
Pirtis, to veidi un pielietojums

Pirtis, to veidi un pielietojums

Pirts jau izsenis latviešiem bijusi īpaša vieta. Vecās filmas vēl šobrīd atgādina par laikiem, kad svētdienās neatņemama ikviena lauku cilvēka dzīves sastāvdaļa bija došanās uz pirti.

Jauns raidījums par celtniecību Latvijas Radio 2

No jaunā gada Latvijas Radio 2 ēterā skanējumu sācis jauns izglītojošs raidījums par būvniecības lietām "No pamatiem līdz jumtam".

SIA "ALA aģentūra" un ekoloģiskās guļbūves

Galvenais ekoloģiskās būvniecības pamatprincips ir izmantot būvniecības materiālus, kas ir apstrādāti pēc iespējas mazāk.

Sākas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

No šodienas Ķīpsalas izstāžu zālē Rīgā būs apskatāmas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", kuras šogad vienkopus pulcēs 190 nozares uzņēmumu vadītāju.

Informē par izstādēm "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

Jau ziņots, ka 23.septembra līdz 26.septembrim izstāžu zālē "Skonto" pirmo reizi vienā laikā notiks starptautiskā izstāde "Mēbeles. Interjers. Dizains" un specializētā izstāde "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", aģentūru LETA informēja izstāžu sabiedrības "Janus un partneri" sabiedrisko attiecību menedž...
Kokapstrādes un mežistrādes izstāde Skonto hallē

Kokapstrādes un mežistrādes izstāde Skonto hallē

No 23. līdz 26.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 6. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE.INSTRUMENTI.MEŽS".

Namdari pulcējas starptautiskā konferencē "Guļbūve Latvijā 2003"

Lai gūtu pieredzi guļbūvju un koka būvju ražošanas segmentā, gan piedaloties tehniskajos un informatīvajos semināros, gan apmeklējot izbraukuma objektus, šodien un rīt, 4.oktobrī, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā tiek organizēta starptautiska konference "Guļbūve Latvijā 2003".