building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Akmens ir cēls un skaists, arī dabīgs materiāls, kas ir viegli uzstādāms, viegli kopjams

Akmens ir cēls un skaists, arī dabīgs materiāls, kas ir viegli uzstādāms, viegli kopjams

Uzņēmums GRANĪTS UN MARMORS ir salīdzinoši jauns Latvijas tirgū (darbojas mazliet ilgāk par gadu), nodarbojas ar granīta un marmora plākšņu importu un tirdzniecību.

Rīgas Doma uzturēšanas izdevumus valsts un evaņģēliski luteriskā baznīca finansēs līdzīgās daļās

Valsts un Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca Rīgas Doma ekspluatācijas un uzturēšanas izdevumus finansēs līdzīgās daļās, to paredz šodien Saeimas izskatīšanai komisijām nodotais Rīgas Doma likumprojekts.

"Stikla serviss" apgrozījums 1. pusgadā palielinājies par 43%

2004. gada pirmie 6 mēneši firmai " Stikla serviss" bijuši ļoti veiksmīgi- salīdzinājumā ar 2003. gada attiecīgo laika posmu apgrozījums pieaudzis par 43%, informēja uzņēmuma direktore Jana Baranņikova.

Turpinās "Ķemeri Kempinski Palace" iekštelpu rekonstrukcija

Bijušajā Ķemeru sanatorijā norit topošās viesnīcas "Ķemeri Kempinski Palace" iekštelpu rekonstrukcija, aģentūru LETA informēja kompānijas "Ominasis Latvia" konsultants Tofiks Kavars.
Dizaina radiatoru diskrētais šarms

Dizaina radiatoru diskrētais šarms

Tie ir Austrijas kompānijas "Vogel ^amp; Noot" izstrādājumi, kas veic ierastas radiatoru funkcijas, turklāt izskatās gana neparasti.

Saeima iepirks mēbeles par 29 tūkstošiem latu

Saeimas kancelejas rīkotajā konkursā par mēbeļu un citu telpu iekārtu iegādi uzvarējuši četri uzņēmumi, kuri parlamenta ēkām piegādās mēbeles par 28 741 latu, aģentūru LETA informēja par konkursu rīkošanu atbildīga Saeimas amatpersona Jānis Šilkovs.

DIY

Gaismekļu mode

Protams, gaismekļu izvēle konkrētām telpām ir atkarīga no telpu dizaina. Modes likumdevējiem galvenie modes noteicēji ir paši ražotāji.

Vitrīnu apgaismošana

Jebkurā veikalā neatkarīgi no tā specifikas, dizaineri vislielāko vērību pievērš vitrīnām, to apgaismojumam. Lai pievērstu uzmanību, vitrīnām ir īpaši jāizceļas.

"Linstow Varner" aptaujā iedzīvotāji pauduši atbalstu universālveikala "Centrs" rekonstrukcijas projektam

Vairākums aptaujāto iedzīvotāju iepazīstināšanas kampaņas laikā pauduši atbalstu kompānijas "Linstow Varner" iecerei paplašināt universālveikalu "Centrs", aģentūru LETA informēja kampaņas organizētāju - kompānijas "Finanšu komunikāciju grupa" pārstāvis Ainārs Zellis.