building.lv skaitļos

Lietotāji online9
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Atklāts Sadolin KRĀSU NAMS

10. septembrī Džutas ielā 9, klientiem, sadarbības partneriem un mediju pārstāvjiem klātesot, tika atvērts jaunais SIA KRĀSU NAMS veikals. Turpmāk ikvienam šeit būs iespēja iegādāties dažādas Sadolin krāsas un krāsošanas piederumus, kā arī saņemt speciālistu konsultācijas.

No 23. līdz 26. septembrim, Rīgā, izstāžu zāle SKONTO izstāžu sabiedrība "Janus un partneri rīkoja 7. Starptautisko izstādi "Mēbeles. Interjers. Dizains

Izstādes apmeklētajiem bija iespēja iepazīties ar labākajiem mēbeļu paraugiem, jaunākajam tendencēm telpu dizainā, moderniem audumiem, gaismas ķermeņiem un citiem aktuāliem interjera priekšmetiem.

Restaurēs jūgendstila namu Alberta ielā

SIA "Forburga" gatavojas rekonstruēt jūgendstila namu Rīgā, Alberta ielā 1, aģentūru LETA informēja SIA "Stats Invest" sabiedrisko attiecību vadītājs Oskars Polmanis.

Pirmo reizi Baltijā notiks izstāde Nekustamais īpašums 2004»

Izstādes dalībnieki būs nekustamo īpašumu kompānijas, bankas, apdrošināšanas kompānijas. Ekspozīcijā tiks izstādīti jaunu dzīvojamo māju projekti, Latvijas pilsētu attīstības ģenerālplāni.

"Nelss" pārņem tirdzniecības centru "Centrex"

Būvmateriālu tirdzniecības uzņēmums "Nelss" no šodienas pārņem tirdzniecības centra "Centrex" saimniecisko darbību
Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004  un

Ķīpsalā atklāj izstādes "Mēbeles 2004 un

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 60 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Itālijas un citām valstīm, kas demonstrēs Polijā, Vācijā un Itālijā, Austrijā, Slovēnijā, Čehijā un citās Eiropas valstīs ražotas iekārtas.

Par žurnālu

Viena no portāla vispopulārākajām sadaļām - "Speciālista ieteikums" – laika gaitā augusi un pilnveidojusies tik tālu, ka likumsakarīga ir tās izpausme ne tikai elektroniskā, bet arī iespiestā veidā.

Izstādi "Mēbeles 2004 apmeklēs mēbeļu ražotāju delegācija no Lielbritānijas

1.oktobrī Lielbritānijas mēbeļu ražotāju asociācijas (The Association of British Furniture Manufacturers, www.bfm.org.uk) delegācija apmeklēs starptautisko mēbeļu un interjera izstādi-gadatirgu "Mēbeles 2004"

Notiks konkurss Latvijas mēbeļu ražotājiem

Lai aktualizētu un veicinātu Latvijas mēbeļu ražotāju produkcijas dizaina attīstību, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un asociācija "Latvijas Mēbeles" 9.starptautiskās mēbeļu un interjera izstādes-gadatirgus "Mēbeles 2004" ietvaros organizē Latvijā ražoto mēbeļu dizaina konkursu.

Vadošie kokapstrādes un mēbeļu ražošanas profesionāļi tiekas Ķīpsalā

No 30. septembra līdz 3. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz vienlaikus tiek rīkotas divas izstādes – "Mēbeles 2004" un"Kokapstrāde. Iekārtas. Tehnoloģijas. Instrumenti 2004".

Sākas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

No šodienas Ķīpsalas izstāžu zālē Rīgā būs apskatāmas starptautiskās izstādes "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", kuras šogad vienkopus pulcēs 190 nozares uzņēmumu vadītāju.
Firma WMT Baltic piedāvā dekoratīvo organisko stiklu "FROST"

Firma WMT Baltic piedāvā dekoratīvo organisko stiklu "FROST"

Puscaurspīdīgs, balts vai krāsains lokšņu materiāls ar matētu virsmu no abām pusēm.
Interjers un dizains: Dekoratīvās kompozīcijas – spilgts akcents tavā interjerā

Interjers un dizains: Dekoratīvās kompozīcijas – spilgts akcents tavā interjerā

"DIY Lietpratējs" 2. un 3.numurā rādījām, kā ar salīdzinoši vienkāršiem un lētiem līdzekļiem, apvienojot dabīgos un mākslīgos materiālus, izveidot efektīgas, oriģinālas dekoratīvās kompozīcijas. To galvenās sastāvdaļas ir dažādi augi vai ziedi, Līvānu ...
Interjers un dizains: Dolomīta plākšņu izmantošana iekšējai apdarei

Interjers un dizains: Dolomīta plākšņu izmantošana iekšējai apdarei

Dažādu ķieģeļflīžu un akmens imitāciju izmantošana ir populāra tendence interjeru dizainā. Ar tām var noklāt veselu sienu vai sienas fragmentu, lai atsvaidzinātu interjeru vai nomaskētu kādu defektu. Diemžēl to cena daudzkārt ir šķērslis šo flīžu plašākai izmantošanai. Savukārt dolomīts ir daudz ...

Informē par izstādēm "Mēbeles. Interjers. Dizains" un "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs"

Jau ziņots, ka 23.septembra līdz 26.septembrim izstāžu zālē "Skonto" pirmo reizi vienā laikā notiks starptautiskā izstāde "Mēbeles. Interjers. Dizains" un specializētā izstāde "Kokapstrāde. Instrumenti. Mežs", aģentūru LETA informēja izstāžu sabiedrības "Janus un partneri" sabiedrisko attiecību menedž...

Plāno izsolīt arhitektūras pieminekļa Ziemeļblāzmas ielā 36 apgaismes ķermeņus

Šodien, 10. septembrī, Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa ir apmierinājusi Rīgas domes Īpašuma departamenta prasību pret maksātnespējīgo valsts uzņēmumu- kultūras pili "Ziemeļblāzma", apturot 10. septembrī nozīmēto "Ziemeļblāzma" administratora A. Ritenberga rīkoto pirmo izsoli kultūras pils "Ziemeļblā...