building.lv skaitļos

Lietotāji online23
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Tapetes – viens no ērtākajiem sienu dekorēšanas veidiem

Tapetes – viens no ērtākajiem sienu dekorēšanas veidiem

Par tapešu rašanās laiku tiek uzskatīts 18.gs, kad tās parādījās Amerikas kolonijās. Sākotnēji tapetes bija sastopamas tikai publiskajos interjeros un valdnieku rezidencēs.
Gaismekļu mode ar gadiem mainās

Gaismekļu mode ar gadiem mainās

Ne tikai cilvēku pasaulē mode ir aktualitāte: kādu mēteli vai kostīmu šūdināsi šosezon? Ir arī gaismekļu mode, un par to arī šīs reizes saruna
Nākotnes Māju dizaina Top 10

Nākotnes Māju dizaina Top 10

Mūsdienu tendences liecina, ka Latvijas iedzīvotāji vairs masveidā neplūst Rīgas centra virzienā, ģimenes vairs nenomaina savas lauku mājas pret dzīvokli pilsētas centrā. Tomēr urbanizācijas process joprojām attīstās, dzīvokļu cenas kļūst arvien lielākas, sasniedzot aizvien augstākus un augstākus griestus – daudzu dzīvokļ...
Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS augusta numurs

Iznācis žurnāla MĀJA. DZĪVOKLIS augusta numurs

Lasiet būvniecības žurnāla Māja. Dzīvoklis augusta numurā!

Būvniecības gadagrāmatas saturs

Ikvienam no Jums tiek dota iepsēja izteikt savas idejas un ierosinājumus par jaunās gadagrāmatas saturu un tajā aplūkojamām tēmām. Savus priekšlikumus Jūs varat izklāstīt ŠEIT
EJA Grupa piedāvā

EJA Grupa piedāvā

Būvniecības "bums" Latvijā un citur pasaulē un nepietiekamās celtniecības materiālu ražošanas jaudas, ir izraisījušas būvniecībā tik plaši izmantoto OSB plātņu deficītu, tāpēc jau iesākto un vēl tikai iecerēto celtniecības darbu turpināšanai, SIA EJA Grupa par ĪPAŠ...

Bīriņu pils kompleksā pamatu pastiprināšanā izmanto skrūvpāļu tehnoloģiju

Visiespaidīgākajai pusloka stila celtnei Latvijas piļu arhitektūrā – Bīriņu pilij - veikta vārtu kolonnu pamatu nostiprināšana ar skrūvpāļiem.
Zemgales tehnoloģiskais centrs jau 15 gadus ražo nākotnes mājas

Zemgales tehnoloģiskais centrs jau 15 gadus ražo nākotnes mājas

Building.lv jau rakstīja, ka ainavu dizaineri un māju būvnieki aizvien lielāku vērību pievērš dabiskumam un videi draudzīgam dizainam. Speciālisti pat bija prognozējuši nākotnes māju dizaina tendences. Pie tām tika pieskaitītas arī koka mājas, tostarp saliekamās paneļu, kurām paredzēja lielu ...

B.S.KOKS – dabīgs parkets uz mūžu!

Piedāvājam sarunu ar SIA B.S.KOKS tirdzniecības vadītāju Svetlanu Rumjancevu.
SEP Māja - silta, ērta, pamatīga

SEP Māja - silta, ērta, pamatīga

Arvien vairāk cilvēki sāk interesēties par tā saucamajām saliekamajām mājām, kuras parādās arī te - Latvijā. Par šā jaunā tipa mājām un firmu, kas ceļ šīs mājas, stāsta SIA "MPA"( SEP Māja ) valdes priekšsēdētājs Vitālijs Bērziņš – Dmitrijevs.
Kompānijas MANGROSS trīs darbības virzieni

Kompānijas MANGROSS trīs darbības virzieni

Piedāvājot būvniecības pakalpojumus Latvijas tirgū, kompānijas Mangross darbībā izveidojās trīs virzieni: dažāda veida būvniecības pakalpojumi, metālapstrāde, interjera dizains un apvidus teritorijju organizācijas pakalpojumi.
"RBS SKALS" pabeidzis ēkas "Bulvāru rezidence" rekonstrukciju

"RBS SKALS" pabeidzis ēkas "Bulvāru rezidence" rekonstrukciju

Pabeigta dzīvojamās ēkas "Bulvāru rezidence" būvniecība jeb pusotra gada laikā veiktā rekonstrukcija – bijušajā tipogrāfijas "Rota" ēkā ierīkojot ekskluzīvus dzīvokļus. Objekta galvenais būvuzņēmējs bija būvsabiedrība "RBS SKALS".

Paziņos studentu viesnīcas "Metro" fasādes konkursa uzvarētāju

Ceturtdien, 1.jūnijā, studentu viesnīcā "Metro" notiks viesnīcas ēkas fasādes konkursa noslēgums, kura laikā tiks nosaukti labāko darbu autori un paziņots konkursa uzvarētājs.

Pilnveidots jauno mājokļu klasifikators

Nekustamo īpašumu projektu attīstītāju asociācija (NĪPAA), apkopojot sabiedriskās apspriešanas par klasifikatora izstrādes pirmo posmu rezultātus un ietverot asociācijas biedru piedāvātos uzlabojumus, pilnveidojusi jauno mājokļu klasifikatoru. Notiek darbs pie klasifikatora tālākās izstrādes un tā popularizēšanas sabiedrībā.

Būvinženieru rīkotā konkursā par gada labāko autoru atzīts arhitekts Edgars Pučiņš

Par gada labāko autoru Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) organizētajā konkursā "Gada labākais zinātniskais darbs, mācību grāmata, publikācija par arhitektūru un būvniecību" atzīts arhitekts Edgars Pučiņš.

Labākās Eiropas tradīcijas amatniecībā - tagad arī Latvijā

Amatniecības tradīciju lepnums – "Smedbo" – jau četrdesmit gadus ir pazīstams Zviedrijā un tagad gatavojas iekarot arī Latviju ar augstas kvalitātes vannas istabas aksesuāriem. "Smedbo" piedāvā dažādu stilu vannas istabas aksesuārus – sākot no klasiskā līdz pat mūsdienīgam stilam.

Sākas dalībnieku atlase izstādei "MĒBELES. INTERJERS. DIZAINS."

Sācies darbs 9. Starptautiskās izstādes "MĒBELES. INTERJERS. DIZAINS", kas notiks izstāžu zālē SKONTO no 28. septembra līdz 1. oktobrim, dalībnieku atlasei. Jau sen par tradīciju ir tapis, ka katru gadu šajā izstādē kopā pulcējas visi lielākie mēbeļu, furnitūras, audumu ražotāji, dizaina mēbeļu ...

Šonedēļ atklās akustiskās koncertzāles skiču projekta konkursa otrās kārtas uzvarētājus

Ceturtdien, 11.maijā, iecerēts noteikt Rīgā plānotās akustiskās koncertzāles skiču projekta konkursa otrās kārtas uzvarētājus, šodien žurnālistiem paziņoja Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks (JL).

Latvijas guļbūvju ražotāji atzinīgi novērtēti izstādē Oslo

Latvijas guļbūvju ražotāji guvuši panākumus specializētajā brīvdienu māju izstādē "Norsk Hytteliv 2006", kas norisinājās Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latvijas uzņēmēji piedalīsies Norvēģijas lielākajā guļbūvju māju izstādē

Šodien Norvēģijas galvaspilsētā Oslo sāksies specializēta brīvdienu māju izstāde "Norsk Hytteliv 2006", kurā piedalīsies deviņi Latvijas uzņēmumi, aģentūru LETA informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Reval Hotel Latvija - Baltijas lielākā viesnīca, konferenču un pasākumu centrs – pabeidz paplašināšanos

Reval Hotel Latvija paplašināšanās, kurā kopumā ieguldīti ap 24 miljoniem eiro, tika aizsākta 2004.gada nogalē. Paplašinātajā viesnīcā ēkā būs papildu 205 moderni viesu numuri – viesnīcā kopumā būs 587 labi aprīkotas istabas. Tādējādi paplašinātā Reval Hotel Latvija kļūs par lielāko un vienīgo viesnīcu ...
Turpinot tēmu par Arēnu Rīga piedāvājam ekspress interviju ar halles direktoru Edgaru Bunci

Turpinot tēmu par Arēnu Rīga piedāvājam ekspress interviju ar halles direktoru Edgaru Bunci

Arēnā Rīga būvdarbi sākās 2004.gada 17.jūnijā un tika pabeigti 2006.gada 30.janvārī (20.menesī) .Halles kopēja platība ir 23357.4m2 ar tilpumu 224731m3.