building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Mēs turpināsim sevi pilnveidot

Mēs turpināsim sevi pilnveidot

Intervija ar Ediju Purmali- SIA "Arčers" Stikloto konstrukciju departamenta direktoru.

Daugavpili notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums

Šodien plkst.13 Daugavpilī, Kraujas ielā 2, notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums, kurā būvnieki slēgs derības ar Slinkumu par veikala atklāšanas laiku, aģentūru LETA informēja AS "Rautakesko" administrācijā.

SIA Arčers ar ES līdzfinansējumu nokomplektējusi vismodernākās stikloto būvkonstrukciju ražotnes Latvijā

Celtniecības uzņēmums SIA Arčers, pagājušajā gadā veiksmīgi pārvarot projektu iesniegšanas kārtību Latvijas Investīcijas un attīstības aģentūrā ( LIAA) un izturot projekta atbilstības vērtējumu, šogad jau uzsākusi ražot stiklotās būvkonstrukcijas ar vismodernākajām iekārtām nokomplektētos cehos, ...
Lieldienas un būvniecība?- Jā!

Lieldienas un būvniecība?- Jā!

Lieldienas ir pavasara saulgrieži, ko svin par godu pavasara un saules atnākšanai, kuros ar rituālām darbībām mēģina palīdzēt zemes atmodai un jau laikus nodrošināt zemes auglību, un veicināt tās svētību. Kristīgo Lieldienu tradīcijas mūsdienās ir savijušās ar latviskajā...

Atklāta Francijas arhitektu izstāde par pārbūvētām ēkām

Līdz 30.aprīlim Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas (VKPAI) Informācijas centrā apskatāma divu mūsdienu Francijas arhitektu - Filipa Robēra un Kristīnes Demulēnas - veidotā izstāde "Arhitektūras transkripcijas" jeb "Arhitektūra un kultūras mantojums: ieguvumi vai zaudējumi?".

"Merks" uzbūvējis divas labākās 2006.gada jaunbūves

Latvijas Būvnieku asociācijas rīkotajā konkursā "Gada labākā būve" 2006.gada labākās jaunbūves statuss piešķirts uzreiz diviem būvfirmas "Merks" projektiem. Pirmo vietu eksperti piešķīruši dzīvojamo ēku kompleksam "Viesturdārza mājas", otro vietu – daudzfunkcionālajai būvei "Arēna Rīga".

"Gaismas pils" projektam šogad tērēs 11,16 miljonus latu

Lai gan Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanas likums noteic, ka "projekts īstenojams līdz 2008.gada 18.novembrim", "Gaismas pils" pamatakmeni Magone sola ielikt tikai šā gada 18.novembrī.
Dizaina radiatori

Dizaina radiatori

Priekšmeti un lietas, kas izvietotas mūsu mājā, vēsta par katru no mums, par mūsu dzīvi, mūsu laiku
Telpu būvniecības eksperti

Telpu būvniecības eksperti

Intervija ar uzņēmuma "EBS" valdes priekšsēdētāju Dzidri Augustinoviču

‘’Būvniecības ABC’’ jau atvērts

Pēc mēneša intensīviem remontdarbiem, interjera, dārza preču un būvmateriālu tirgotājs ‘’Būvniecības ABC’’ 1. martā atvēra Pērnavas ielas 27/29 lielveikala durvis.
ZEMGALES TEHNOLOĢISKAIS CENTRS  izstādē "Būvniecības pasaule 2007"

ZEMGALES TEHNOLOĢISKAIS CENTRS izstādē "Būvniecības pasaule 2007"

ZEMGALES TEHNOLOĢISKAIS CENTRS izstādē "Būvniecības pasaule 2007" Skonto hallē Rīgā, Melngaiļa ielā1a no 8. līdz 11. martam demonstrēs jaunu produktu - māju ar apmetumu jau no rūpnīcas.
Grīdas segums, kuru ir vērts atļauties

Grīdas segums, kuru ir vērts atļauties

Pirms mēneša Brīvības ielā 174a ir vērusi durvis SIA UNIQ Grīdas studija, kas nodarbojas ar grīdas segumu tirdzniecību.

‘’Būvniecības ABC’’ atvērts jauniem pirkumiem

Pēc mēneša intensīviem remontdarbiem, interjera, dārza preču un būvmateriālu tirgotājs ‘’Būvniecības ABC’’ 1. martā vērs Pērnavas ielas 27/29 lielveikala durvis.

Būvkompānijas "Merks" apgrozījums pērn palielinājies par 78%

2005.gadā kopējais "Merka" būvdarbu apjoms sasniedza 31,12 miljonus latu, bet uzņēmums strādāja ar 24,7 miljonus latu lielu apgrozījumu. 2005.gadā, salīdzinot ar 2004.gadu, "Merks" palielināja apgrozījumu par 26%
Apskatāms  "TOBAGO" paraugdzīvoklis

Apskatāms "TOBAGO" paraugdzīvoklis

Dzīvojamā kompleksa "Tobago" paraugdzīvoklī pabeigti apdares un labiekārtošanas darbi. Tagad topošie dzīvokļu īpašnieki interjeru un apdari varēs apskatīt un apdomāt, kā mēdz teikt, "dabā".
Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Pagājušajās brīvdienās kļuva zināms, kurš no jaunā dzīvojamā kompleksa "Tobago" iedzīvotājiem dosies uz salām, kuras iedvesmojušas projekta attīstītāju "Apūzes nami" radīt "Tobago" Rīgā.
Gludas telpu struktūras un sena materiāla uzplaukums modernajā arhitektūrā un iekštelpu dizainā(Starptautiskajā būvniecības izstādē "DIE BAU" gūtie iespaidi)

Gludas telpu struktūras un sena materiāla uzplaukums modernajā arhitektūrā un iekštelpu dizainā(Starptautiskajā būvniecības izstādē "DIE BAU" gūtie iespaidi)

Šā gada janvārī Vācijas pilsētā Minhenē notika ikgadējā būvniecības izstāde "DIE BAU", kas tiek uzskatīta par lielāko šajā nozarē.
SIA EJA Grupa uzsāk būvmateriālu tirdzniecību!

SIA EJA Grupa uzsāk būvmateriālu tirdzniecību!

Stabils spēlētājs koksnes plātņu tirgū – tā dažos vārdos varētu raksturot uzņēmumu EJA Grupa, kas jau desmit gadus veiksmīgi darbojas koksnes plātņu tirgū
Elpu aizraujošas durvis mūsu mājās

Elpu aizraujošas durvis mūsu mājās

Durvis - tā ir drošība. Durvis - tas ir siltums. Tā ir mainīgā un reizē taustāmā robeža starp mūsu iekšējo un ārējo dzīves telpu

‘’Būvniecības ABC’’ modernizācijā ieguldīs 160 tūkstoš latu

‘’Par precīzām projekta izmaksām varēsim runāt tikai pēc lielveikala pārplānošanas darbu pabeigšanas. Šobrīd aprēķinātas aptuvenās izmaksas, kas sastāda 160 tūkstoš latu’’, komentē SIA ‘’Famar-Desi’’ valdes loceklis Marko Soots.
Augstas klases tirdzniecības vieta- Galerija Centrs

Augstas klases tirdzniecības vieta- Galerija Centrs

Galerijas ēka sastāv no vairākām kopā savienotām ēkām, tostarp bijušā universālveikala "Centrs" ēkas,
Jūras tematika būvniecībā- Galerija Azur

Jūras tematika būvniecībā- Galerija Azur

Centra nosaukums aizgūts no franču vārda "azur", kas tulkojumā nozīmē "jūraszils".
Tirdzniecības centriem tiek pievienota arhitektoniskā vērtība

Tirdzniecības centriem tiek pievienota arhitektoniskā vērtība

Lielveikalu būvniecība pie mums pēdējos gados notiek viļņveidīgi. Pēdējais pamanāmākais vilnis bija 2006. gada augustā.

‘’Būvniecības ABC’’ modernizācija

Domājot par iepirkšanās vides modernizāciju un savu pircēju ērtībām, ‘’Būvniecības ABC’’ Pērnavas ielas 27/29 lielveikals, Rīgā, 2007. gadā no 1. februāra līdz 1. martam tiks aizvērts, lai veiktu pārplānošnas darbus.