building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Latvijas Krājbankas jaunajā ēkā īstenots dzīvā gaisa princips

Latvijas Krājbankas jaunajā ēkā īstenots dzīvā gaisa princips

Latvijas Krājbanka pilnā apjomā uzsāk savu darbību jaunajā bankas ēkā. Tā ir pirmā pilnībā funkcionējošā bankas mītne biznesa un dzīvojamo ēku kompleksā, kas tiek veidots Jāņa Daliņa un Skanstes ielas rajonā. Ēku projektējis arhitektu birojs "Sarma & Norde".

Kompānija PHILIPS plāno iepazīstināt ar šī gada rudens un ziemas sezonas pārsteigumiem, atklājot PHILIPS ĒRTO MĀJOKLI

Latvija kļuvusi par trešo valsti, kur norisināsies starp pasaules līderiem esošās tehnoloģiju kompānijas, uzņēmuma PHILIPS globālā sense&simplicity tūre, kuras ietvaros Eiropas valstu galvaspilsētās vairākas nedēļas durvis ver PHILIPS ĒRTAIS MĀJOKLIS.
Viesnīcu grupa Remmen Hotels Group ir pārdota kompānijai Nordic Partners

Viesnīcu grupa Remmen Hotels Group ir pārdota kompānijai Nordic Partners

Remmenu (Remmen) ģimene ir piekritusi pārdod kompāniju a/s Remmen Hotel Holdings, kam pieder viesnīcas Hotel D^apostrofs;Angleterre, Hotel Kong Frederik un Hotel Front, kā arī to restorāni, starptautiskai investīciju kompānijai Nordic Partners.
Jaucējkrāna izvēle

Jaucējkrāna izvēle

Tiešā saistībā ar santehniku atrodas arī ūdens jaucējkrāni, tāpēc nedaudz arī par tiem. Jaucējkrānu izvēlē būtisks ir ne tikai tā dizains, svarīga ir arī uzbūve.
Mēbeles kompaktdiskiem

Mēbeles kompaktdiskiem

Kompaktdisks mūs dzīvē ienāca salīdzinoši nesen, taču ārkārtīgi strauji un vispusīgi, aptverot ļoti daudzas jomas. Ja sākotnēji ar CD tika saprasts augstvērtīgs mūzikas ieraksts, tagad tajos saglabājam datus, datorgrafikas, fotogrāfijas, iegādājamies filmas un videoklipus (DVD) utt.
Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikai ir neapšaubāmi liela nozīme ikvienā vannas, dušas vai virtuves interjerā un funkcionalitātē.
Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikas izvēle. Ievads.

Santehnikai ir neapšaubāmi liela nozīme ikvienā vannas, dušas vai virtuves interjerā un funkcionalitātē.

Apspriež kultūras iestāžu renovācijas un celtniecības plānus

Kultūras departamenta direktore Diāna Čivle tikās ar Īpašuma departamenta direktora p. i. Oļegu Burovu , lai apspriestu pilsētas kultūrizglītības infrastruktūras – mūzikas un mākslas skolu, bibliotēku un kultūras namu attīstības tendences un nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu kultūras iestāžu telpu un ē...
Ir uzsākti pirmie būvdarbi jaunajā dzīvojamo ēku kompleksā "Tekstiliana"

Ir uzsākti pirmie būvdarbi jaunajā dzīvojamo ēku kompleksā "Tekstiliana"

Šodien 30.augustā projekta "Tekstiliana" attīstītājs Capitolia Group saņēma būvatļauju demontāžas darbiem jaunā dzīvojamo ēku kompleksa "Tekstiliana" teritorijā esošajām vecajām rūpnīcas ēkām, kā arī uzsāka šo ēku demontāžu un teritorijas sakārtošana jaunā dzīvojamo ēku kompleksa celtniecībai. Šos ...

Lielāko daļu eksprezidentes dzīvokļa remonta izmaksu veido izdevumi par koka paneļiem un iebūvētajām mēbelēm

Lielāko daļu eksprezidentei Vairai Vīķei-Freibergai piešķirtā dzīvokļa Brīvības ielā remonta izmaksu - aptuveni 145 000 latu bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) - veido izdevumi par koka paneļiem un iebūvētajām mēbelēm, liecina būvdarbu izmaksu tāme, ar ko šodien tika iepazīstināta aģ...
Krāsas un telpas izmēru savstarpējā sakarība

Krāsas un telpas izmēru savstarpējā sakarība

Piesātinātas un klusinātas krāsas telpā var izmantot tā, lai tā vizuāli samazinātos vai palielinātos, radītu tajā plašuma ilūziju vai platības samazinājumu.
Kāpņu materiāli

Kāpņu materiāli

Kāpnes iespējams izgatavot no dažādiem materiāliem, kuru izvēli noteiks ne tikai gaume, bet arī pasūtītāja maksātspēja.

"PROFS Latvija" pusgada apgrozījums pārsniedz 14 milj. latu

SIA "PROFS Latvija", lielākā inženierkomunikāciju materiālu tirgotāja Latvijā, apgrozījums šī gada pirmajā pusgadā sasniedza 14,8 milj. latus.

10–ā jubilejas mēbeļu izstādeBALTIC FURNITURE MARKET

Par godu savai 10 jubilejai, izstāžu sabiedrības LATEXPO mēbeļu izstāde ir mainījusi koncepciju, nosaukumu un norises vietu.

13.08. – 19.08. – mīksto grīdas segumu nedēļa

Piecas nedēļas no 16. jūlija līdz 19.augustam notiek Gadatirgus Reaton, Viskaļu ielā 21. Katra akcijas nedēļa veltīta vienai apdares materiālu grupai. Šajā laikā iespējams konsultēties par apdares materiālu veidiem, īpašībām un pielietojumu, par tehniskiem rādītājiem, klasifikāciju un izmaksām pie kompetentiem profesionāļiem, ka arī izdarī...

Dārgās remonta kļūdas

Nekustamo īpašumu tirgu nepamet negatīva nokrāsa attiecībā uz zemiem kvalitātes standartiem jaunceltnēs. Sūdzības un tiesu darbi kļuvuši par neatņemamu jauno saimnieku un projektu veicēju attiecību sastāvdaļu. Mājokļu cenu neatbilstība attiecināma ne vien uz kvalitāti, bet arī uz iedzīvotāju ...
STATS grupas uzņēmumiem jauna pašu būvēta biroja ēka

STATS grupas uzņēmumiem jauna pašu būvēta biroja ēka

Senajiem latviešiem vasaras vidus bija laiks, kad mājas pārņem jaunais saimnieks. Pirmdien, 30. jūlijā simboliska saimnieka maiņa notiks arī STATS grupas jaunajai biroja ēkai - Rīgā, Bērzaunes ielā 11a.

"NP Properties" industriālā parka (vēsturiskajā "RAF") rekonstrukcijā ieguldījis jau 6,1 miljonu eiro

SIA "NP Properties", lielākais industriālo parku attīstītājs Latvijā, ieguldījis jau 6,1 milj.eiro industriālā parka rekonstrukcijā, kas top kādreizējās "RAF" rūpnīcas teritorijā. Platības ziņā šis ir lielākais rekonstruētais industriālais parks Latvijā.

Topošā Rīgas Manhetena – Skanstes un Duntes ielu rajonā

Vairākas starptautiskas kompānijas, piemēram, Statoil un Ericsson, kā arī pazīstami vietējie uzņēmumi par savu jauno mājvietu ir izvēlējušies nekustamā īpašuma kompānijas ELL Nekustamie īpašumi attīstītos Duntes birojus. Biroju ēka tiks atklāta šī gada novembrī.

SIA "Parketa centrs" paplašina savu veikalu ķēdi, ieņemot pozīcijas reģionos

Šī gada 17. jūlijā viena no lielākajām un veiksmīgākajām koka izejmateriālu grīdas segumu tirdzniecības kompānijām Baltijas reģionā SIA "Parketa centrs", turpina veikalu tīkla paplašināšanu arī reģionos, atverot jaunu specializēto grīdas segumu veikalu Rēzeknē, Latgales ielā 87.