building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Izstāde "Light + Building 2008" Frankfurtē

Izstāde "Light + Building 2008" Frankfurtē

No 6 -11.aprīlim Franfurtē pie Mainas(Vācijā), notiek gadskārtējā izstāde Light+Building, kas ir lielākā šāda veida izstāde pasaulē.

Jauns biznesa centrs EUROPA tikko atzīts par labāko biroju ēkas projektu Latvijā

Rīgā jaunajā daudzfunkcionālajā kvartālā "Jauna Teika" top moderns biznesa centrs EUROPA, kas piektdien konkursā "Labākais Jaunais projekts" nominācijā Labākais Biroju ēkas projekts ieguva pirmo vietu.

Festivāls Vasara²: Latvijas iedzīvotāji izvēlas kvalitatīvu un funkcionālu dizainu

Interjera un delikatešu centra mc² rīkotā vasaras dzīves festivāla Vasara² speciālistu novērojumi liecina: izvēloties mēbeles un citus dārza labiekārtošanas priekšmetus cilvēki arvien vairāk uzmanības pievērš dizainam.
Izvēlamies, kuras vietas mājā un dzīvoklī rotās ciļņi

Izvēlamies, kuras vietas mājā un dzīvoklī rotās ciļņi

Visupirms nepieciešams izlemt, kuras vietas mājā un dzīvoklī rotās ciļņi un no kāda materiāla būs izgatavoti dekoratīvie elementi. Turklāt noteikti jāņem vērā, ka mazgabarīta dzīvokļos un nelielās telpās ar zemiem griestiem masīvi ciļņi radīs telpas samazināšanas efektu.
Ciļņu dekora elementi

Ciļņu dekora elementi

Ciļņus pārdod kā atsevišķus moduļus un elementus, no kuriem pēc tam tiek veidota vienota kompozīcija, kas atbilst interjera stilam un dizainera un pasūtītāja gaumei.
Ģipsis vai plastika?

Ģipsis vai plastika?

Tradicionāls ciļņu veidošanas materiāls ir ģipsis (no grieķu ‘gipsos’ – krīts, kaļķis). Ģipšakmens ir dabas materiāls, kurš tiek apdedzināts augstā temperatūrā, samalts līdz miltu konsistencei un atšķaidīts ar nepieciešamo ūdens daudzumu.
Vasara2 pētījums: tikai 2% rīdzinieku bauda pilnvērtīgu atpūtu pilsētā

Vasara2 pētījums: tikai 2% rīdzinieku bauda pilnvērtīgu atpūtu pilsētā

Tikai divi no katriem simts rīdziniekiem uzskata, ka Rīgā var baudīt pilnvērtīgu atpūtu, liecina Interjera un delikatešu centra mc2 veiktā sabiedriskās domas aptauja.
Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Par mājokļa drošību lielākā vai mazākā mērā domā ikdiena mājokļa saimnieks. Šīs rūpes sākas ar piemērotāko slēdzeņu, durvju un logu izvēli, kam papildus garantiju sniedz kompāniju piedāvātie drošības pakalpojumi. Izmaksas un drošības līmenis, ko iespējams panākt ar ...

Noskaidroti balvu pretendenti konkursā "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007"

Šodien 17. aprīlī notikušajā preses konferencē paziņoti apbalvošanai izvirzītie pretendenti konkursā "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007". Žūrija lēmumu pieņēmusi pēc otrajai kārtai iesūtīto papildu materiālu izvērtēšanas un objektu apskates dabā.
Kā moderni izflīzēt savu mājokli?

Kā moderni izflīzēt savu mājokli?

Metāliskas imitācijas, vecināta metāla rūsas toņi, dabīgo materiālu imitācijas – tās ir tikai dažas no jaunākajām flīžu modes sezonas tendencēm.

Preses konferencē informēs par konkursa "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007" finālā izvirzītajiem darbiem

Ceturtdien, 17. aprīlī plkst.11:00 biedrība "Zaļās mājas" ielūdz uz preses konferenci Rīgā, Melnsila ielā 13-3, kurā tiks sniegta informācija par konkursa "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007" finālam nominētajiem darbiem.
Sargies no saules

Sargies no saules

Stikls ir pateicīgs būvmateriāls, gan no tehnoloģiju, gan estētisko īpašību aspekta. Bez pārspīlējuma var apgalvot, ka visa pasaule orientējusies uz stiklotu plakņu izmantošanu ēku fasādēs.
Arhitektūras izgaismojums – kāpēc tas vajadzīgs?

Arhitektūras izgaismojums – kāpēc tas vajadzīgs?

Pilsētas apgaismojums jēdziens ir diezgan ietilpīgs un daudzslāņains, tas ietver gan automaģistrāļu, gan parku un gājēju celiņu apgaismojumu... Ielu apgaismojuma laternām arī ir diezgan liela nozīme pievilcīga pilsētas tēla radīšanai.
Lieldienas un būvniecība

Lieldienas un būvniecība

Lieldienas ir pavasara saulgrieži, ko svin par godu pavasara un saules atnākšanai, kuros ar rituālām darbībām mēģina palīdzēt zemes atmodai un jau laikus nodrošināt zemes auglību, un veicināt tās svētību. Kristīgo Lieldienu tradīcijas mūsdienās ir savijušās ar latviskajā...
Mēbeles par ļoti labu cenu

Mēbeles par ļoti labu cenu

Jau vairāk nekā gadu santehnikas salona "Cita Santehnika" apmeklētāji varēja vērot, kā viena no salona tirdzniecības zālēm pamazām pārtapa par mēbeļu veikalu.