building.lv skaitļos

Lietotāji online39
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Šomēnes tiks pabeigta Daugavas labā krasta augstākā nama "Astra Lux" celtniecība Purvciemā

Līdz jūlija beigām tiks pabeigti būvdarbi dzīvojamā namā "Astra Lux", kas šobrīd ir augstākā celtne Daugavas labajā krastā. "Astra Lux" ir īpašs ne vien ar savu 24 stāvu augstumu, bet arī ar jaunākajām būvniecībā izmantotajām tehnoloģijām un individualitāti, kuru izstrā...
Durvis ver paraugdzīvoklis Alberta ielā 1

Durvis ver paraugdzīvoklis Alberta ielā 1

Durvis apmeklētājiem vēris paraugdzīvoklis vēsturiskajā namā Rīgā, Alberta ielā 1, ko tālajā 1901. gadā projektēja un cēla slavenie būvuzņēmēji Šēls un Šēfels.

Ober Haus uzsāk lielākā Jūrmalas projekta tirdzniecību

Kompānija Ober Haus Real Estate Latvia paziņo par sadarbības uzsākšanu ar igauņu kompāniju Manutent OÜ projekta "Jaunā Jūrmala" dzīvokļu tirdzniecībā. Šobrīd "Jaunā Jūrmala"  ir lielākais celtais mikrorajons Jūrmalā, kura apjoms būs lielāks par 700 dzīvokļiem un kopējā ...
Durvju veidi un īpatnībasKoka durvis

Durvju veidi un īpatnībasKoka durvis

Durvju un logu ražošanas bizness mūsu valstī šobrīd ļoti plaši attīstījies – savā starpā konkurē virkne veiksmīgu ražotāju, sortiments un izvēles iespējas klientiem ir plašas.
Mēbeļu un durvju furnitūras preču katalogs internetā – amf.idata.lv

Mēbeļu un durvju furnitūras preču katalogs internetā – amf.idata.lv

"AM Furnitūra" preču sortiments piedāvā ļoti plašu mēbeļu un durvju furnitūras klāstu, sākot ar skrūvēm, virām un vadotnēm, līdz pat sarežģītiem un ekskluzīviem materiāliem un furnitūru, ko izmanto mēbeļu ražošanā un interjera papildināšanā.
SIA EJA Grupa piedāvā jaunu iekšējās apdares materiālu - ISOTEX plātnes.

SIA EJA Grupa piedāvā jaunu iekšējās apdares materiālu - ISOTEX plātnes.

ISOTEX - dabīgs, praktisks, viegli uzstādāms, piemērots gan dzīvoklim, gan privātmājai.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada aprīlis

Aprīlī sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos saglabājušās iepriekšējā līmenī un to vidējā cena bija 1662 EUR/kv.m.

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā- uzņēmums "Reaton" atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā.

Šī gada 10.maijā plkst. 16.00 svinīgi tiks atklāta Sia "Reaton Ltd" jaunā pārstāvniecība Kurzemē. Liepājā, Krišjāņa Valdemāra ielā 3 durvis vērs dizaina studija "Reaton".

"Gratia" Eko dienā iestāda 50 priedītes pie Bābelītes ezera Rīgā!

"Parketa centrs" organizētajā "Gratia" Eko dienā rīdzinieku iecienītajā atpūtas zonā pie Bābelītes ezera tika iestādītas 50 priedītes, tā apliecinot organizatoru un pasākuma apmeklētāju ieinteresētību dabas resursu atjaunošanā.
9.Starptautiskā izstāde "MĒBELES.INTERJERS.DIZAINS."

9.Starptautiskā izstāde "MĒBELES.INTERJERS.DIZAINS."

2006. gadā no 28.septembra līdz 01.oktobrim Skonto hallē notiks 9.Starptautiskā izstāde "MĒBELES.INTERJERS.DIZAINS." Organizators: izstāžu sabiedrība "LATEXPO"

Interjera dizaineri un arhitekti aicināti piedalīties "Gratia" eko dienas pasākumos!

Šodien, 30. maijā SIA "Parketa centrs" uzsāk jaunu tradīciju – "Gratia" Eko diena, kuras laikā vienā no rīdzinieku atpūtas vietām tiks stādītas priedītes, tādējādi atjaunojot Latvijas dabas resursus un pievēršot cilvēku uzmanību ekoloģiski tīru produktu izvēlei.
Angļiem nav raksturīgs minimālisms - turpinājums

Angļiem nav raksturīgs minimālisms - turpinājums

Ir gandrīz neiespējami angļu interjerā atrast kailas, tikai krāsotas sienas, tapetes ir visur!
Angļiem nav raksturīgs minimālisms - sākums

Angļiem nav raksturīgs minimālisms - sākums

Lauku stilam ir universāla pievilcība, neatkarīgi no tā, par kuru no vispopulārākajiem 3 virzieniem, angļu, franču vai amerikāņu, runājam.

"STATS Projekts" izstrādājis rekonstrukcijas projektu dzīvojamai ēkai Elizabetes ielā 3

Maija sākumā arhitektu birojs SIA "STATS Projekts" beidzis darbu pie ēkas rekonstrukcijas projekta namam Rīgā, Elizabetes ielā 3. Projekts paredz atjaunot namu kā dzīvojamo ēku, pirmo stāvu un cokolstāvu ielas pusē atvēlot birojiem.

Liepājā atvērs būvmateriālu tirgotāja "Reaton" pārstāvniecību

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā - uzņēmums "Reaton" šodien plkst.16 atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Limba.
Būvfirma "Varakājs un partneri" piedāvā

Būvfirma "Varakājs un partneri" piedāvā

Būvfirma "Varakājs un partneri", kas Latvijas būvniecības pakalpojumu tirgū ienākusi relatīvi nesen – aizvadītā gada rudenī, jau veiksmīgi uzsākusi darbu vienā no unikālākajām un interesantākajām būvniecības un būvju renovācijas sektora nišām mūsu valstī – vēsturisko ēku fasāžu un ...
Iznācis žurnāla ZELTA ROKAS decembra numurs

Iznācis žurnāla ZELTA ROKAS decembra numurs

Lasiet praktisko padomu žurnāla ZELTA ROKAS decembra numuru!