building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Informācija par konkursa "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 - 2007" otrajā kārtā izvirzītajiem darbiem

Žūrijas komisijas locekļi – arhitekti Jānis Lejnieks, Pēteris Bajārs, Juris Zviedrāns, Ieva Zībārte, biedrības "Zaļās mājas" valdes priekšsēdētājs Harijs Jordāns, konkursa "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 - 2007" otrajā kārtā no trīsdesmit četriem saņemtajiem darbiem ir izvirzījuši ...

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada JANVĀRIS

2008.gada janvāra beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1459 EUR/m2 (decembrī 1488 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 2%.
Vieta, kur varētu brīvi justies, prom no pilsētas kņadas un trokšņiem!

Vieta, kur varētu brīvi justies, prom no pilsētas kņadas un trokšņiem!

Iedomājieties vietu, kur jūs varētu brīvi justies, prom no pilsētas kņadas un trokšņiem, kur apkārt dzīvo īsta daba, kur starp priedēm atrodas pasakaina pilsētiņa "Iedvesma" ar ekoloģiski tīrām mājām.
Vieta, kur apkārt valda  harmonija!

Vieta, kur apkārt valda harmonija!

Klusa vieta, kur apkārt valda miers, un prom no pilsētas kņadas, bet tanī pašā laikā atrodas tuvu centram, tā ir vieta kur apkārt valda harmonija.

ZTC gatavojas izstādei "Būvniecības pasaule 2008"

Gaidīsim ciemos ZTC stendā izstādē "Būvniecības pasaule 2008" OLIMPISKAJĀ SPORTA CENTRĀ, Grostonas ielā 6b, no 2008. gada 6. – 9.martam
CERAMICAS APARICI- ekskluzīvas flīzes

CERAMICAS APARICI- ekskluzīvas flīzes

SIA Erlanda dibināta 1997. gadā un pamatā specializējas būvniecības un apdares materiālu tirdzniecībā. Firmas salonveikalā CERAMICAS APARICI aplūkojamas un nopērkamas visdažādākās flīzes, speciālisti sniegs nepieciešamās konsultācijas. Uzņēmuma projektu vadītājs un dizainers Agris Eiks plašāk informēja par uzņēmumu un tirgus ...

Parāds nav brālis

Diemžēl ļoti bieži būvniecības biznesā saskaramies ar nedisciplinētiem partneriem, kas savlaicīgi nenorēķinās par pakalpojumiem.

Parāds nav brālis !

Publicējam firmu sarakstu, kuras nav nokārtojušas maksājuma saistības ar www.building.lv.
Spāru svētki jaunajam Modern City projektam Miera 59/61

Spāru svētki jaunajam Modern City projektam Miera 59/61

2008. gada 20. februārī uzņēmums Modern City svinēja spāru svētkus jaunajam namam Miera ielā 59/61.
Krāsas dažādām virsmām

Krāsas dažādām virsmām

Lai krāsojums būtu kvalitatīvs, turētos ilgi un izskatītos labi, rūpīgi jāpievēršas ne tikai pašam krāsošanas procesam, svarīga ir arī piemērotākās, konkrētai vietai atbilstošākās krāsas izvēle.
Nedegoši aizkari – skaisti un droši!

Nedegoši aizkari – skaisti un droši!

Ugunsdrošība telpās ir ļoti svarīga, gan sabiedriskajos interjeros, gan privātmājās. Privātmājās īpaša uzmanība tai jāpievērš, ja ģimenē ir mazi bērni.
Ādas mēbeles

Ādas mēbeles

"Ādas mēbeles joprojām pieskaita pie eksklūzīvajām mēbelēm", saka mēbeļu tirgotājs Gints Kaupe.
Pīto mēbeļu šarms

Pīto mēbeļu šarms

No pinumiem veidotas mēbeles iederas ne tikai dārzā un vasarnīcā. Tās lieliski iekļaujas arī mājokļa interjerā, atsaucot atmiņā vasaras karstās dienas.
RE&RE nebaidās no novitātēm

RE&RE nebaidās no novitātēm

Pirmā būvfirma, kas Latvijā ieviesa ISO kvalitātes vadības sistēmas standartu, pirmie no būvniekiem, kas aktīvi darbojas, lai Latvijā attīstītos ilgstspējīgā jeb zaļā būvniecība.

Pagarināta pieteikšanās konkursam "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006-2007"

Pēc žūrijas lēmuma līdz 2008. gada 10. martam pagarināts pieteikumu iesniegšanas termiņš konkursam "Latvijas koka arhitektūras Gada balva 2006 – 2007", ko organizē biedrība "Zaļās mājas" sadarbībā ar Latvijas Kokrūpniecības federāciju, AS "Latvijas valsts meži", un citiem atbalstītājiem. Otrajā kārtā iekļuvuš...

Vieslekcijās iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm koka izmantošanā interjera dizainā

Šī gada 19. februārī Latvijas Mākslas akadēmijā, Rīgā, Kalpaka bulvārī 13, 10. telpā no plkst. 10:00 norisināsies vieslekcijas par jaunākajām tendencēm interjera dizainā Zviedrijā.
MĀJOKĻA DEKORĒŠANAS TENDENCES 2008

MĀJOKĻA DEKORĒŠANAS TENDENCES 2008

Kā zināms mode mainās, parādās jaunas tendences, virzieni un spilgtākie vārdi un risinājumi. Balstoties uz Eiropas un Amerikas dizaineru un interjeristu prognozēm 2008. gadā mājokļa iekārtošanas jomā dominēs divas, krasi pretējas tendences – dabiskums un pompozi glamūrīgs šiks, taču ar kopsaucēju uz eklektismu.
Ar "THERMOR" ziemā ir pa ceļam!

Ar "THERMOR" ziemā ir pa ceļam!

Tirdzniecības marka "THERMOR" pasaulē ir populāra jau ilgu laiku — tā izveidota 1968. gadā, un šodien produkcija ar šo zīmolu ieņem līderpozīcijas Eiropas elektrisko sildītāju un apkures iekārtu tirgū. Visa "THERMOR" produkciju ražo Francijā, un tā izceļas ar augstu kvalitāti.

AS G4S Latvia: arvien vairāk klientu dod priekšroku bezvadu drošības risinājumiem

Latvijā vadošās drošības risinājumu kompānijas AS "G4S Latvia" (agrāk AS "Falck Apsargs") apkopotie dati liecina, ka pērn no visiem uzstādītājiem tehniskās apsardzes drošības risinājumiem vairāk nekā 30% veido bezvadu sistēmas.