building.lv skaitļos

Lietotāji online13
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Apskatāmi Latvijas arhitektūras 2004.gada lielajai balvai nominētie darbi

No šodienas līdz 31.martam interjera salonā "mc2" būs apskatāmi Latvijas arhitektūras 2004.gada lielajai balvai nominētie darbi.

Arhitektūras un projektēšanas uzņēmums Vincents iegūst prestižu arhitektūras balvu

"Vincents" projektētā privātmāja Jūrmalā, Bulduru prospektā tikusi atzīta par labāko ārzemju projektu prestižajā Krievijas konkursā "Arhitektūras Prēmija 2004".

Jaunumi grīdu ierīcībā - mobili konstruktīvie risinājumi

Bez tam arī pircējs vairs akli neuzticas piedāvājumam, jo kļuvis izvēlīgāks un gudrāks, pateicoties pieejamajai informācijai.

Jaunas paaudzes griesti

Intervija ar SIA Eons direktoru Genadiju Isatu
Telpu un fasāžu dekors svētkos

Telpu un fasāžu dekors svētkos

Viens no galvenajiem atskaites punktiem dekoru izvēlei ir interjera stilistika – minimālisms, klasika, avangardisks, u.c., kas savukārt nosaka rotājuma dizaina stilu.
Kamīns kā interjera elements

Kamīns kā interjera elements

Laiska atgāšanās iemīļotajā klubkrēslā ar glāzi konjaka vai vīna, nesteidzīgas sarunas ģimenes un draugu lokā, kaut vai prozaiska sildīšanās no rudens vēju un lietu uzdzītiem drebuļiem – kur gan citur, ja ne pie kamīna, vērojot liesmu neatkārtojamo un mūžam neizdibināmo deju.
Spogulis...

Spogulis...

Vispirms māņticība. Lai arī cik mūsu domāšana nebūtu utilitāra, atsevišķi tautas mutvārdos no paaudzes paaudzē ceļojoši ticējumi tomēr šad tad liek nepatikā saspringt. Komentēt un lasīt komentārus
Modē dabīgais linolejs

Modē dabīgais linolejs

Grīdas segumu mode iet roku rokā ar interjeru modes tendencēm vispār. Ir skaidrs, ka grīda ir būtiska jebkura interjera daļa, kam kopējā telpā jāiekļaujas gan vizuāli, gan funkcionāli.

Iebūvējamie apsildes konvektori un gaisa aizkari

Arī siltuma, apkures jomā strādājoši Latvijas uzņēmumi nemitīgi attīstās, apgūst arvien jaunas tehnoloģijas, pilnveido esošās, piedāvājot klientiem konkrētajā brīdī aktuālāko
Veikali "Meistars" visā Latvijā ik mēnesi piedāvā vairāk kā 50 preces par īpaši pievilcīgām akcijas cenām

Veikali "Meistars" visā Latvijā ik mēnesi piedāvā vairāk kā 50 preces par īpaši pievilcīgām akcijas cenām

Lūdzu, iepazīstieties ar dažiem piedāvājumiem, uz kuriem akcijas cenas ir spēkā tikai līdz novembra beigām:

Latvijā tagad ir pieejams vienkāršots telpu risinājums

Latvijas ekonomiskā situācija, neskatoties uz bieži vien pretrunīgajiem datiem, ir vērsta uz nepārtrauktu attīstību.

Tik dažādās kāpnes

Kāpnes ir gan nepieciešamība, gan būtisks mājas interjera elements. Tās var būt gan elementāri praktiskas vietās, kur jāveic tikai saimnieciskas, lietišķas funkcijas, taču mājokļos, birojos, sabiedriskās telpās, kur tās lietojams ikdienā pašsaprotama vēlme būtu, lai bez funkcionālajām īpašī...

Tu to vari izdarīt pats

Pusaudžu vecumā mums visiem gribas ko neredzētu un oriģinālu, ar ko palielīties draugu priekšā, tas attiecas gan uz apģērbu, gan vidi, kurā dzīvojam. Tie jaunieši, kam ir paveicies ar atsevišķu istabu, nereti uzsāk savu pirmo interjera dizaina projektu.

Atklās tirdzniecības parka "Alfa" jauno korpusu

Atklāšanai veltīta preses konference paredzēta plkst.10.15. Tajā piedalīsies "Linstow" ģenerāldirektors Peters Solomonsens, "Linstow" tirdzniecības centru direktors Frode Gronvolds, "Re^amp;Re" komercdirektors Ainārs Pauniņš un tirdzniecības parka "Alfa" direktore Iveta Feldmane.

Sāksies arhitektu plenērs "Sapņu fabrikā"

Šodien plkst.14 tiks atklāts Lielbritānijas valdības programmas "Ideju krustpunkti" laikā rīkotais arhitektu plenērs, kurā mērķis ir izstrādāt kultūras projekta "Sapņu fabrika" attīstības vīzijas, aģentūru LETA informēja Lielbritānijas padomes pārstāvis Edgars Kalniņš.