building.lv skaitļos

Lietotāji online8
Aktīvie uzņēmumi18981
Nozares raksti32973
Juridiskie pakalpojumi : building.lv

Juridiskie pakalpojumi

Īpašā datu bāzē KNAB apkopo informāciju par iestādēm, par kuru rīkotajiem iepirkumu konkursiem saņemts visvairāk sūdzību

Kā teikts KNAB pārskata ziņojumā par biroja darbu šā gada pirmajā pusgadā, par šīs Riska grupas pasūtītāju rīkotajām iepirkuma procedūrām tiek veikta pastiprināta kontrole un uzraudzība.

Liepājas atpūtas parka būvētāji gatavi atrisināt hokeja čempionāta viesu izmitināšanas jautājumu

SIA "Baltic Sea Park Development" ir pārliecināta, ka, realizējot vērienīgā atpūtas parka "Baltic Sea Park" projektu Liepājā, būtu atrisināts 2006.gada pasaules hokeja čempionāta viesu izmitināšanas jautājums, kas ir priekšnoteikums čempionāta rīkošanai šajā Kurzemes pilsētā.

Skatīs Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plānu

Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komiteja šodien izskatīs Rīgas vēsturiskā centra (RVC) saglabāšanas un attīstības plānu, kas iezīmē kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas problēmas.

Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāns iezīmē kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas problēmas

Rīgas vēsturiskā centra (RVC) saglabāšanas un attīstības plāns, kuru nākamnedēļ sāks vērtēt Rīgas domes komitejās, iezīmē kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas problēmas.

AS "U.Pīlēna birojs" veido holdingu

AS "U.Pīlēna birojs" tuvāko gadu laikā plāno pārtapt par holdinga kompāniju, kurā būs vairākas uzņēmumu grupas, kuras gatavojas intensīvi darboties starptautiskajā tirgū.

Profesionālās uzkopšanas kompānija "Ātri un tīri" turpmāk strādās ar nosaukumu "Cleanhouse"

Ar šā gada 6.februāri profesionālās telpu un teritoriju uzkopšanas kompānijas SIA "Ātri un tīri" juridiskais nosaukums ir mainīts uz SIA "Cleanhouse". Šīs izmaiņas noteica uzņēmuma plašāka pazīšana Latvijas tirgū tieši ar preču zīmi "Cleanhouse", ko kompānija reģistrēja 2000.gadā, ...

Muitas punkta būvēšanai Rīgas brīvostā divi pretendenti - firmas "FKSM" un "MXM"

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā internetā publicētais paziņojums, pretendentiem līdz šā gada 31.martam jānodod Rīgas brīvostā tehniskajai specifikācijai atbilstošas būvniecības izmaksas. Pieteikumi līdz šā gada 12.janvārim jāiesniedz Rīgā, Kalpaka bulvārī 12.