building.lv skaitļos

Lietotāji online16
Aktīvie uzņēmumi18981
Nozares raksti32973
Juridiskie pakalpojumi : building.lv

Juridiskie pakalpojumi

Šogad sanatorijas "Ķemeri" rekonstrukcijā ieguldīti Ls 784 307

No šā gada sākuma līdz novembrim sanatorijas "Ķemeri" rekonstrukcijā ieguldīti 784 307 lati, šodien Privatizācijas aģentūras (PA) padomi informēja aģentūras ģenerāldirektore Māra Līdumniece.

Konkurences padome: Zemes dienests nedrīkst sniegt mērniecības pakalpojumus

Izvērtējot situāciju Latvijas mērniecības pakalpojumu tirgū, Konkurences padome (KP) secinājusi, ka nepieciešams veikt izmaiņas likumos, nosakot, ka mērniecības pakalpojumu sniegšana tiek nodota komercsabiedrībām, savukārt Valsts zemes dienests (VZD) tikai uzraudzītu procesu un izstrādātu normatīvos aktus.

Tirgus apstākļi ir labvēlīgi dzīvojamo māju celtniecībai

Intervija ar SIA "AUGSTSKOLA PLUS" direktori Laimdotu Šnīderi.

SIA Indutek LV klientiem atviegloti preču iegādes noteikumi

Latvijas būvniecības tirgū labi pazīstamais industriālo iekārtu uzņēmums SIA Indutek LV ir atradis vēl ērtākus preču pārdošanas nosacījumus saviem esošajiem un topošajiem klientiem.

SIA Indutek LV klientiem atviegloti preču iegādes noteikumi

Latvijas būvniecības tirgū labi pazīstamais industriālo iekārtu uzņēmums SIA Indutek LV ir atradis vēl ērtākus preču pārdošanas nosacījumus saviem esošajiem un topošajiem klientiem.

Nacionālās bibliotēkas projekta realizācijai nākamgad paredzēts tērēt Ls 5,49 miljonus

Gunāra Birkerta izstrādātā Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projekta realizācijai nākamā gada valsts budžetā paredzēts atvēlēt Ls 5 488 000, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas (KM) preses sekretāre Gundega Blumberga.

Nosaka pieļaujamos vibrācijas lielumus dzīvojamās un publiskajās telpās

Ministru kabinets šodien pieņēma noteikumus par pieļaujamiem vibrācijas lielumiem dzīvojamo un publisko ēku telpās.

Nacionālo bibliotēku, pēc pašreizējām aplēsēm, varētu uzcelt par 119 miljoniem ASV dolāru

Saskaņā ar izstrādāto Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) skiču projektu bibliotēkas celtniecības izmaksas varētu sasniegt 119 miljonus ASV dolāru (69,3 miljoni latu), šodien prezentējot skiču projektu, sacīja projektu izstrādājošās ASV firmas "Hill International Inc." viceprezidents, bijušais LNB projekta vadītājs Rennijs Borhans (Renny ...

Iedzīvotāji prasa Rīgas domei rīkot parakstu vākšanu pret termināļa celtniecību Rīnūžos

Šodien publiskās apspriešanas laikā iedzīvotāji aicināja Rīgas domi rīkot parakstu vākšanu pret SIA "Naftimpeks" plānoto jauna naftas termināļa būvi Rīnūžos.
Paveikt darbu kvalitatīvi vienmēr atmaksājas!

Paveikt darbu kvalitatīvi vienmēr atmaksājas!

Urbšanas darbu SIA "Totas" direktors Georgijs Gromatovičs stāsta par savu firmu un pakalpojumiem, ko piedāvā.

Gatavojas lauzt nomas līgumu ar SIA "EKZ" par zemesgabalu Krasta ielā

Rīgas domes Īpašuma departaments gatavojas lauzt zemes nomas līgumu ar uzņēmumu "EKZ" par zemesgabalu Krasta ielā 36, aģentūrai LETA sacīja Īpašuma departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Zviedris.

Reģionālais būvmateriālu tirdzniecības centrs Gāles nams pierāda sadarbības projekta efektivitāti

Izvērtējot Reģionālā Būvmateriālu tirdzniecības centra (RBTC) Gāles nams pirmo 100 dienu darbības rezultātus, tā īpašnieks a/s Siguldas Būvmeistars ar gandarījumu konstatē - sadarbība ar Rautakesko ir bijusi izcili veiksmīga.

SIA "Pellston nami" sāk Daugavpils viesnīcas "Latvija" rekonstrukciju

SIA "Pellston nami", kas iegādājās Daugavpils viesnīcu "Latvija", ir sākusi tās rekonstrukciju, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes juridiskās nodaļas vadītāja Dzintra Nikolajenko.

Izsludina konkursu uz aģentūras "Rīgas mājoklis" direktora amatu

Rīgas dome, pamatojoties uz lēmumu par pašvaldības aģentūras "Rīgas mājoklis" izveidošanu, izsludinājusi konkursu uz aģentūras direktora amatu, aģentūru LETA informēja domē.

Rīgas dome tiesu darbiem par nelikumīgi celto būvi Brīvības ielā līgs advokātu

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien nolēmusi, ka turpmākai jautājumu risināšanai saistībā ar firmas "Namsaimnieks R" iesniegto prasību par celtniecību Brīvības ielā 120 tiks izmantoti profesionāla advokāta pakalpojumi.

Akceptē Būvniecības nacionālo programmu

Ministru kabineta komiteja šodien akceptēja Būvniecības nacionālo programmu, kas ir valdības veicamo pasākumu kopums būvniecības nozarē - dzīvojamo un publisko ēku būvniecībā, kā arī būvizstrādājumu ražošanā, kuru īstenošana ir būtiski nepieciešama Latvijas tautsaimniecības attīstībai.
Konkursā uzvarējušajai firmai trūkst līdzekļu siltummezglu uzstādīšanai Daugavpilī

Konkursā uzvarējušajai firmai trūkst līdzekļu siltummezglu uzstādīšanai Daugavpilī

AS "Lafipa", kas uzvarēja konkursā par tiesībām ierīkot individuālos siltumpunktus Daugavpils dzīvojamajās mājās, trūkst līdzekļu siltummezglu uzstādīšanai.
Saruna ar Gunti Ziedoni- Valsts nekustamā īpašuma aģentūras mārketinga nodaļas vadītāju

Saruna ar Gunti Ziedoni- Valsts nekustamā īpašuma aģentūras mārketinga nodaļas vadītāju

Liela daļa raud un čīkst, bet neko nedara, lai situāciju kaut kā mainītu. Ir vajadzīga tikai drosme. Nevajag uzķerties uz ātriem un lētiem variantiem, iesaku ievākt pēc iespējas lielāku informāciju