building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18981
Nozares raksti32973
Juridiskie pakalpojumi : building.lv

Juridiskie pakalpojumi

Ierosina noteikt lielākus administratīvos sodus par Būvniecības noteikumu pārkāpšanu un patvarību

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija šodien akceptēja grozījumu projektu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kas paredz noteikt lielākus sodus par Būvniecības noteikumu pārkāpšanu un patvarību.

"KONTAKTI MĀJAI UN BŪVEI "

Trešo reizi Latvijā Eniro atjauno bezmaksas katalogu - KONTAKTI MĀJAI UN BŪVEI, kurš savieno pircēju ar pārdevēju, kā arī palīdz veidot jaunu vidi biznesa attiecībās.

Intervija ar Kārli Cielavu - firmas "IONICA" projektu vadītāju

Cilvēki joprojām izvēlas tradicionālāko apsildīšanas veidu- radiatorus, taču istabas vēdināt ar atvērtu durvju un logu palīdzību gan vairs nav moderni. Izpratne par telpu ventilāciju ir mainījusies, tāpat laikam līdzi mainās arī firma "IONICA".

Biznesa dienas 2001

SAKARI 2001. - 5. Starptautiskā telekomunikāciju un sakaru līdzekļu izstāde; UZŅĒMUMS 2001. - 6. Specializētā uzņēmumu vadības izstāde; BIROJS 2001. - 15. Starptautiskā biroju, bankas tehnikas aprīkojumu izstāde

Rekonstruēs kanalizācijas un ūdensvada tīklus vairākās Rīgas ielās

Pašvaldības uzņēmumam "Rīgas ūdens" izsludina konkursu projekta izstrādei un konsultatīvo pakalpojumu sniegšanai Palsas, Sērenes un Spulgas ielu mikrorajonu un Vaķiltu ciemata kanalizācijas, ūdensvada tīklu un kanalizācijas pārsūknēšanas staciju rekonstrukcijas gaitā