building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1707
Nozares raksti32885
Pacēlāji : building.lv

Pacēlāji

"Ramirent" paplašina būvtehnikas nomas punktu tīklu

"Ramirent Oyj" grupas Latvijas uzņēmums SIA "Ramirent" Rīgā atklās jaunu būvtehnikas nomas filiāli, kura būs uzņēmuma 13.nomas punkts visā Latvijā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma direktors Andris Bisnieks.
STATS Serviss – labs serviss

STATS Serviss – labs serviss

Teju vai katrs Latvijas iedzīvotājs ir tieši vai pastarpināti iesaistīts kādā no būvniecības procesiem – vai tas būtu dzīvokļa remonts, vai savas mājas jeb sarežģītu daudzdzīvokļu namu būvniecība. Gadījumos, kad būvniecības un remonta darbi nav pastāvīgi, jāapsver iespē...

Rīgas mājokļos šogad plānots uzstādīt 19 invalīdu pacēlājus

Šogad Rīgas pašvaldība plāno uzstādīt 19 invalīdu elektromehāniskos pacēlājus dzīvojamās mājās, kurās mitinās personas ar kustību traucējumiem.

Pieņems lietošanā pacēlāju invalīdiem Rātsnamā

Šodien tiks pieņemts lietošanā pacēlājs invalīdiem ratiņkrēslos, kas ir uzstādīts Rātsnamā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā

Tiks rīkots seminārs "Iekārtas darbam augstumā

SIA TAPEKS NOMA un SIA TAPEKS aicina š.g. 16. jūnijā visus interesentus uz bezmaksas semināru ar praktisko demonstrāciju "Iekārtas darbam augstumā".
"Siguldas Būvmeistars  balstās uz 3 vaļiem

"Siguldas Būvmeistars balstās uz 3 vaļiem

Intervija ar AS "Siguldas Būvmeistars" valdes priekšsēdētāju Jāni Libkovski.
Produktu grupas auto novietošanai.

Produktu grupas auto novietošanai.

Saruna ar Autoarts direktoru Artūru Lifšicu.
Mūsu sasniegtais ir vērā ņemams ne vien lokālā, bet pat Eiropas mērogā

Mūsu sasniegtais ir vērā ņemams ne vien lokālā, bet pat Eiropas mērogā

Sarunu ar SIA "Ramirent" un "Ramiteh" direktoru Andri Bisnieku.
Man patīk nestandarta risinājumi, domāšanas veids

Man patīk nestandarta risinājumi, domāšanas veids

Par būvmateriāliem, kompānijas attīstību, tirgus pārmaiņām, bet galvenais par savu komandu sarunā ar uzņēmuma "OK Būvmateriāli" direktoru Jāni Vītolu.

RAMIRENT Jēkabpils filiāles izveidē investēti vairāk kā 70 tūkstoši latu

Jēkabpilī, Brīvības 3b, darbu uzsākusi SIA "Ramirent" būvtehnikas un inventāra nomas filiāle, kuras izveidē investēti vairāk kā 70 tūkstoši latu. Nomas filiālē turpmāk katru darba dienu varēs iznomāt dažāda veida instrumentus, tehniku un būvinventāru, kā arī saņemt speciālistu konsultā...

Rīgas Ziemeļu rajonā trīs mājās izveidoti pacēlāji invalīdiem ratiņkrēslos

Šodien Rīgas Ziemeļu rajona trīs dzīvojamajās mājās ekspluatācijā ir nodoti pacēlāji invalīdiem ratiņkrēslos, aģentūru LETA informēja Rīgas Ziemeļu rajona Izpilddirekcijas Informācijas nodaļā.
RAMIRENT paplašina iznomājamās būvtehnikas klāstu

RAMIRENT paplašina iznomājamās būvtehnikas klāstu

Starptautiskās būvtehnikas nomas kompānijas RAMIRENT OYJ Latvijas uzņēmumi SIA RAMIRENT un SIA RAMITEH ir izveidojuši plašu nomas punktu tīkls visos Latvijas reģionos.

Rēzeknē darbu uzsāk jauna RAMIRENT būvtehnikas nomas filiāle

Ceturtdien, 22.jūlijā, plkst. 16:00, Rēzeknē, Maskavas ielā 5a tiks atklāta jauna SIA "Ramirent" būvtehnikas un inventāra nomas filiāle, kurā turpmāk katru darba dienu varēs saņemt speciālista konsultācijas un iznomāt dažāda veida instrumentus, tehniku, kā arī būvinventāru.

Dzīvojamā mājā Rīgā atklās jaunu uzbrauktuvi invalīdiem

28.janvārī, dzīvojamā mājā Rīgā, Ezermalas ielā 2, tiks atklāta jauna uzbrauktuve invalīdiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā.

Būviekārtu iznomātāji "Ramirent" un "Ramiteh" iegādāsies konkurējošu uzņēmumu

Starptautiskās "Ramirent" grupas Latvijas uzņēmumi SIA "Ramirent" un SIA "Ramiteh", noslēdzot līgumu par SIA "Tehnoimex" būviekārtu nomas nodaļas iegādi, plāno paplašināt būvtehnikas un būviekārtu nomas tirgus daļu Latvijā, aģentūru LETA informēja "Ramirent" ...

Rīgā ierīkoti divi jauni pacēlāji invalīdiem

Rīgā 8.janvārī atklās divus jaunus pacēlājus invalīdiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā.