building.lv skaitļos

Lietotāji online26
Aktīvie uzņēmumi1733
Nozares raksti32891
Santehnikas tirdzniecība : building.lv

Santehnikas tirdzniecība

Daugavpilī atklāj lielveikalu "Profs"

Šodien Daugavpilī, Dzelzceļu ielā 9a, durvis vērs jaunais lielveikals "Profs", aģentūru LETA informēja SIA "Profs Latvija" valdes priekšsēdētājs Ģirts Vilciņš.

"PROFS Latvija" turpina attīstīties

2007. gada 14. jūlijā Talsos darbību uzsāka ceturtais SIA "PROFS Latvija" franšīzes veikals "PROFS". Jaunajā veikalā klientiem būs iespēja iegādāties plašu klāstu māju elektroinstalāciju, apgaismes, santehnikas, ventilācijas, siltuma un aukstuma apgādes materiālus, kā arī dažādus instrumentus un būvstiprinājumus.
Atvērts  Tapro veikals Gulbenē, Baložu ielā 4

Atvērts Tapro veikals Gulbenē, Baložu ielā 4

7.jūlijā Gulbenē durvis vēra jaunais TAPRO būvmateriālu tirdzniecības tīkla veikals profesionāļiem. Veikals veidots atbilstoši klientiem jau pazīstamajiem TAPRO standartiem, nodrošinot augstu servisa kvalitāti un izdevīgus pakalpojumus strauji augošajā Vidzemē.

Par "PROFS Latvija" īpašniekiem kļuvis Zviedrijas būvmateriālu tirgotājs "Ahlsell"

IA "PROFS Latvija" parakstījis līgumu ar vienu no Skandināvijas valstīs vadošajiem instalācijas materiālu tirgotājiem "Ahlsell" par kapitāla daļu pārdošanu.

SIA Tapeks un SIA Aile plāno apvienoties!

SIA Tapeks un SIA Aile īpašnieki paziņojusi par iespējamo apvienošanos! Tas, vai šī apvienošanās notiks, ir atkarīgs no Konkurences padomes lēmuma, kurš, kā noteikts likumā, varētu tapt zināms 4 mēnešu laikā, kopš uzņēmumu iesnieguma iesniegšanas brīža, tātad atbildei jābūt zināmai līdz nā...

Atvērts otrs veikals "Sadolin krāsu nams"

Šodien darbu sāk SIA "Krāsu nams" otrais veikals "Sadolin krāsu nams", kas tapis sadarbībā ar Igaunijas krāsu ražotāju "ES Sadolin", aģentūru LETA informēja SIA "Tapeks" uzņēmumu grupas mārketinga direktore Anda Andersone.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada aprīlis

Aprīlī sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos saglabājušās iepriekšējā līmenī un to vidējā cena bija 1662 EUR/kv.m.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada maijs

Maijā sērijveidu dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos vidējā cena sastāda 1660 EUR/kv.m. Salīdzinot ar aprīļa vidējo cenu 1662 EUR/kv.m ir vērojama niecīga lejupslīde, kas skaidrojama ar pārdevēju un pircēju nogaidošo attieksmi.

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā- uzņēmums "Reaton" atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā.

Šī gada 10.maijā plkst. 16.00 svinīgi tiks atklāta Sia "Reaton Ltd" jaunā pārstāvniecība Kurzemē. Liepājā, Krišjāņa Valdemāra ielā 3 durvis vērs dizaina studija "Reaton".

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada marts

Martā vidējais sērijveida dzīvokļu cenu pieaugums Rīgas mikrorajonos bija 1,8%. Pēc Ober Haus datiem vidējā cena Rīgas mikrorajonos martā sasniedza 1662 EUR par kv.m. Otrreizējā dzīvokļu tirgus būtiskā daļā (20%) cenu izmaiņas nav konstatētas.

Liepājā atvērs būvmateriālu tirgotāja "Reaton" pārstāvniecību

Viens no lielākajiem būvmateriālu tirgotājiem Latvijā - uzņēmums "Reaton" šodien plkst.16 atklāj pārstāvniecību Liepājas centrā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Limba.

Daugavpili notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums

Šodien plkst.13 Daugavpilī, Kraujas ielā 2, notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums, kurā būvnieki slēgs derības ar Slinkumu par veikala atklāšanas laiku, aģentūru LETA informēja AS "Rautakesko" administrācijā.

"Merks" uzbūvējis divas labākās 2006.gada jaunbūves

Latvijas Būvnieku asociācijas rīkotajā konkursā "Gada labākā būve" 2006.gada labākās jaunbūves statuss piešķirts uzreiz diviem būvfirmas "Merks" projektiem. Pirmo vietu eksperti piešķīruši dzīvojamo ēku kompleksam "Viesturdārza mājas", otro vietu – daudzfunkcionālajai būvei "Arēna Rīga".

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2007. gada februāris

Februārī vidējais dzīvokļu cenu pieaugums Rīgas mikrorajonos bija 1,9%. Salīdzinājumam - janvāra pieaugums bija 2,4%, bet iepriekšēja gada februārī cenas cēlās vidēji par 4,5%.
"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

Latvijā būvtehnikas un būvinstrumentu nomu piedāvā vairāki pazīstami un ne tik zināmi uzņēmumi. Konkurence ir pietiekama. Tāpēc jābūt īpašiem, lai tiktu pamanīti.

SIA Tapeks un SIA Aile uzņēmumi apvienojas

Šā gada 5.februārī Konkurences padome izsniedza atļauju SIA Tapeks un SIA Aile uzņēmumu apvienošanās sākšanai.

"Profs Latvija" apgrozījums pērn - Ls 29,7 miljoni

Pērn "Profs Latvija" turpināja sekmīgi attīstīt iepriekšējā gadā apgūtās nozares. Darbības rezultāti rāda, ka kompānija turpina ieņemt līderpozīcijas elektromateriālu un apgaismes ķermeņu tirgū. Turklāt gada laikā tā kļuvusi par stabilu tirgus dalībnieku arī jaunās tirgus jomās ...

Uzsāks Panorama Plaza trešās dzīvojamās ēkas celtniecību

"Pirmajās divās Panorama Plaza augstceltnēs kopā ir 317 dzīvokļi, no kuriem brīvi un pircējiem pieejami ir tikai 53 dzīvokļi, savukārt potenciālo pircēju interese par dzīvokļu iegādi ir ļoti liela, tāpēc esam pieņēmuši lēmumu sākt trešās ēkas celtniecību," ...
"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

"Tapeks noma"- būvtehnikas un instrumentu noma, tirdzniecība un serviss

Latvijā būvtehnikas un būvinstrumentu nomu piedāvā vairāki pazīstami un ne tik zināmi uzņēmumi. Konkurence ir pietiekama. Tāpēc jābūt īpašiem, lai tiktu pamanīti.

"Profs Latvija" aktivizē darbību reģionos

SIA "Profs Latvija" Aizkrauklē atklājis savu pirmo no plānotajiem septiņiem franšīzes veikaliem reģionos, aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ģirts Vilciņš.
Atvērts pirmais profesionālais santehnikas un flīžu veikals SANIPRO

Atvērts pirmais profesionālais santehnikas un flīžu veikals SANIPRO

Šā gada 28. oktobrī Rīgā, Ganību dambī 7a durvis vēra pirmais profesionālais santehnikas un flīžu veikals SANIPRO.

Rīgā atvērs "Bauhaus" veikalu

Pēc vairāku mēnešu tirgus izpētes viens no lielākajiem "Do It Yourself" (DIY) preču tirdzniecības operatoriem Vācijā "Bauhaus" nolēmis sākt darbību Latvijas galvaspilsētā Rīgā.
Izmanto ražotāja iespējas!

Izmanto ražotāja iespējas!

PAA izveidojās pirms 12 gadiem trīs puišu entuziasma un uzņēmības rezultātā. Fiziķis, galdnieks un ārsts apvienoja savas zināšanas, pieredzi un spēkus ar mērķi pierādīt sevi, pašiem radot skaistu un oriģinālu vannu. Vairāku mēnešu neatlaidīgā darbā, draugu atbalstīti un veiksmes pavadī...

Atvērts pirmais jaunuzceltais Tapro veikals Valmierā

Šā gada 12. augustā durvis vēra pirmais jaunuzceltais TAPRO būvmateriālu tirdzniecības tīkla veikals profesionāļiem.