building.lv skaitļos

Lietotāji online12
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Siltumizolācija : building.lv

Siltumizolācija

Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei "  Būvniecības pasaule 2003"

Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2003"

Izstādes laikā pie "Olimpiskās Skonto" halles būs apskatāma vienstāva koka paneļu māja "Selma".

Reģistrēti 6 šogad notikuši nelaimes gadījumi darbā

"Līdz 20. janvārim Valsts darba inspekcijā uzsākta izmeklēšana 6 šajā gadā notikušiem nelaimes gadījumiem darbā," informē Valsts darba inspekcijas direktors Jānis Bērziņš.

VKPAI palīdzēs Cesvaines pils atjaunošanā

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija (VKPAI) savu iespēju robežās palīdzēs Cesvaines pils atjaunošanā, aģentūrai LETA sacīja VKPAI vadītājs Juris Dambis.
Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

No 17. līdz 20. oktobrim izstāžu centrā Ķīpsalā notiek starptautiskā mājas un dzīvokļa labiekārtošanas un drošības izstāde MĀJA. DZĪVOKLIS 2002.
Norobežojošo konstrukciju siltumtehniskie aprēķini

Norobežojošo konstrukciju siltumtehniskie aprēķini

Rīgas Tehniskās universitāte ir laidusi klajā inženierzinātņu doktores Olitas Belindževas - Korklas grāmatu par ēku norobežojušo konstrukciju ģ sienu, jumtu, logu ģ siltuma zudumu aprēķiniem, kas ir pirmie Latvijā izdotie jaunā būvnormatīva LBN 002-01 skaidrojumi.

Jaunais būvnormatīvs paredz stingrākas prasības ēku siltuma caurlaidībai

No 2003.gada 1.janvāra, kad stāsies spēkā jaunais būvnormatīvs LBN - 002, projektējot ēku norobežojošās konstrukcijas, būs jārēķinās ar stingrākām prasībām par siltuma caurlaidību, žurnālistus informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Būvniecības departamenta Bū...

Patvaļīgas siltumtrases pārbūves dēļ apdraudēta siltuma piegāde Puškina ielā

Patvaļīgi veiktās siltumtrases pārbūves dēļ ir kļuvusi neiespējama siltuma piegāde namam Rīgā, Puškina ielā 12, aģentūru LETA informēja AS "Rīgas siltums" Informācijas daļas vadītājs Andris Sproģis.
Šodien sākusies izstāde ENERĢĒTIKA 2002

Šodien sākusies izstāde ENERĢĒTIKA 2002

Šodien no plkst. 10:00 Skonto hallē ir atvērta izstāde "Enerģētika 2002". Izstāde notiks no 8.- 10.maijam.
"OBI" veikals ir viens no lielajiem Krasta ielas punktiem, kurus ir vērts pamanīt, zināt. Īpaši būvniekiem. Precīzākas koordinātas- Krasta iela 52.

"OBI" veikals ir viens no lielajiem Krasta ielas punktiem, kurus ir vērts pamanīt, zināt. Īpaši būvniekiem. Precīzākas koordinātas- Krasta iela 52.

Veikals ir liels, tajā labāk orientēties palīdz labi pamanāmas norādes, uz kurām var izlasīt, kur var meklēt attiecīgo preču grupu.

Šodien ir izstādes "Būvniecibas Pasaule 2002" otrā diena

Pašlaik notiek izstādes otrā diena un, kā liecina www.building.lv vērojami, arī šodien izstādē ir ļoti daudz cilvēku, daudz interesentu.

Preses konference "Būvniecības Pasaule 2002"

Šodien, 20. februārī notika preses konference "Būvniecības Pasaule 2002" Olimpiskajā Skonto hallē. Konferencē tika runāts par gaidāmos būvniecības izstādi, kuru organizē izstāžu sabiedrība "Prima Skonto".
Veikals "Berģu placis"

Veikals "Berģu placis"

Pavisam netālu no Brīvības gatves, Berģos Rožu ielā 46 atrodas plaša SIA "Berģu placis" tirdzniecības teritorija. Sākotnēji var pat nedaudz apmulst ieejas meklējumos- Rožu ielas abās pusēs atrodas nojumes, aiz vienas redzami uzraksti PAROC, ISOVER u.c. Otrā pusē neliela izkārtne liecina ka esam ī...
Būvniecības nams "Kurši"

Būvniecības nams "Kurši"

Uzraksti ar lieliem sarkaniem burtiem un dažādu lielu būvmateriālu ražotājfirmu reklāmām liecina, ka atrodaties īstajā vietā.
Naglex būvmateriālu veikals

Naglex būvmateriālu veikals

Preču daudzveidība ir patiešām iespaidīga, bet, tā kā tās izkārtotas pēc nozarēm, orientēties nav nemaz tik grūti, lai gan manāms, ka arī šī ēka kļūst par šauru.