building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi1737
Nozares raksti32891
Uzkopšanas serviss : building.lv

Uzkopšanas serviss

Telpu un teritorijas uzkopšanas kompānijas "Cleanhouse" apgrozījums gada pirmajā pusē pieaudzis par 70%

SIA Cleanhouse apgrozījums 2004. gada pirmajā pusgadā ir audzis par 70 procentiem, kompānijas darba rezultātus salīdzinot ar iepriekšējo gadu, līdz ar to uzņēmums ir sasniedzis pagājušā gada nogalē izvirzīto mērķi - kļūt par līderi profesionālās telpu uzkopšanas un namu apsaimniekošanas tirgū.

Hansabankas Centrālo ēku apsaimniekos SIA "Cleanhouse"

SIA "Cleanhouse" un SIA "Ķīpsalas Saules Akmens" parakstījušas līgumu par sadarbību Hansabanka Centrālās ēkas Ķīpsalā apsaimniekošanu.

"Stokker", atverot tirdzniecības centru Liepājā, sekmēs Kurzemes attīstību.

Viens no lielākajiem profesionālo instrumentu tirgotājiem Baltijā SIA "Stoller", kuram pieder profesionālo instrumentu centrs "Stokker", paplašina uzņēmuma darbību Latvijā, 25. maijā oficiāli atverot jaunu veikalu Liepājā, ziņo SIA "Stoller" mārketinga asistents Filips Muntikovs, piebilstot, ka jaunā veikala atvēršanai ir liela nozīme ...

Pirmoreiz Latvijā iegūst ISO sertifikātu gan ēku apsaimniekošanā, gan telpu uzkopšanai

Aprīļa nogalē, noslēdzot ISO 9001:2000 kvalitātes vadības sistēmas sertifikāta ieviešanu, SIA "Cleanhouse" kļuvusi par pirmo un vienīgo kompāniju Latvijā, kas piedāvā sertificētus gan profesionālās telpu uzkopšanas, gan ēku apsaimniekošanas pakalpojumus.

Profesionālās uzkopšanas kompānija "Ātri un tīri" turpmāk strādās ar nosaukumu "Cleanhouse"

Ar šā gada 6.februāri profesionālās telpu un teritoriju uzkopšanas kompānijas SIA "Ātri un tīri" juridiskais nosaukums ir mainīts uz SIA "Cleanhouse". Šīs izmaiņas noteica uzņēmuma plašāka pazīšana Latvijas tirgū tieši ar preču zīmi "Cleanhouse", ko kompānija reģistrēja 2000.gadā, ...

Telpu uzkopšanas kompānijas "Cleanhouse" apgrozījums pērn pieaudzis par 80%

Telpu un teritoriju apsaimniekošanas kompānijas "Cleanhouse" SIA "Ātri un tīri" apgrozījums pērn sasniedzis 667 000 latu, kas ir par 80% jeb 300 000 latu vairāk nekā 2002.gadā.
Sadarbība un specializācija

Sadarbība un specializācija

Tie, kas preču importu sāka 90.gadu sākumā, varēja izvēlēties vai jebkuru nozari - visur bija preču deficīts, tātad viegla daudzprocentu peļņa. Turpretī pēdējo 2-3 gadu laikā, būvniecības tempiem joprojām turpinot attīstīties, materiālu cenas sarukušas un pēc speciālistu vērtē...
Instrumentu veikals "STOKKER"

Instrumentu veikals "STOKKER"

Preces, ko šeit var iegādāties, var sadalīt 4 grupās: dārza tehnika, uzkopšanas tehnika, piederumi celtniekiem un garāžu aprīkojums.

Uzņēmums SIA "Ātri un tīri" informēs par attīstību

Ikdienas telpu un teritoriju uzkopšanas kompānija "Cleanhouse" SIA "Ātri un tīri" šodien plkst.12 preses konferencē informēs par uzņēmuma attīstības plāniem un pakalpojuma unikalitāti.