building.lv skaitļos

Lietotāji online48
Aktīvie uzņēmumi1924
Nozares raksti32919
Ventilācijas sistēmas : building.lv

Ventilācijas sistēmas

Jūnijā Rīgā vispieprasītākie bijuši B klases biroji pilsētas centrā

Jūnijā Rīgā vislielākais pieprasījums biroja telpu tirgū bijis pēc B jeb vidējās klases telpām centrā un arī ārpus tā, liecina nekustamā īpašuma kompānijas "Latio" pārskats par biroja telpu tirgu.
Balansēšanas vārsts Danfoss MSV-C

Balansēšanas vārsts Danfoss MSV-C

Sistēmu hidrauliskā balansēšana Latvijā jau ir ierasta lieta. Tas palīdz vienmērīgi sadalīt, piemēram, siltumu pa visu ēku.
Intervija ar firmas "Lorekss" direktoru Jāni Reiniku un valdes priekšsēdētāju Jāni Riekstu.

Intervija ar firmas "Lorekss" direktoru Jāni Reiniku un valdes priekšsēdētāju Jāni Riekstu.

Ir grūti iedomāties kādu pasūtījumu Latvijā, kuru mēs nevarētu izpildīt. Mēs varam vienā dienā izgatavot aptuveni 20 logus.

"MVA" gaļas pārstrādes rūpnīcas celtniecību plāno pabeigt maijā

Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA "MVA" gaļas pārstrādes jaunās rūpnīcas celtniecību, kuras pamatakmens iebūvēts pagājušā gada jūlijā, plāno pabeigt maijā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.
"Būvniecības Pasaule" otrā diena

"Būvniecības Pasaule" otrā diena

Pirmajā dienā izstādi apmeklēja liels skaits interesentu. Arī otrā diena sākusies veiksmīgi. Izstādē aplūkojami daudzi interesanti stendi, jauni produkti.

Notiks izstāde "Būvniecības pasaule 2003"

No 6.marta līdz 9.martam Rīgā, olimpiskajā "Skonto" hallē, notiks 6.specializētā būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstāde "Būvniecības pasaule 2003", aģentūru LETA informēja izstāžu sabiedrības "Prima" preses sekretāre Diāna Pabrika.

Aplūkojama māja, kas būvēta pēc īpašas tehnoloģijas, montējot siltinātus paneļus

Krasta ielā 46 līdz pat 15. martam iespējams apskatīt demonstrāciju māju, kas būvēta pēc īpašas tehnoloģijas, montējot siltinātus paneļus.

Top izstāde speciālistiem - "Enerģētika 2003"

No 2003. gada 15. līdz 17. aprīlim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 8. starptautiskā elektrotehnikas, energoapgādes sistēmu un aprīkojuma izstāde ENERĢĒTIKA 2003, kas neapšaubāmi ir kļuvusi par lielāko un ietekmīgāko specializēto enerģētikas izstādi Baltijā, kur vienkopus iegūstama informācija par jaunākajām enerģētikas nozaru tehnoloģijām ...
"KVA Sistēmas": Strādājam bez apakšuzņēmējiem. Tā ir garantija.

"KVA Sistēmas": Strādājam bez apakšuzņēmējiem. Tā ir garantija.

"Kondicionēšana, ventilācija, apkure"- tas bija pats sākums, kas deva uzņēmumam arī nosaukumu- "KVA Sistēmas". Šobrīd sākotnējai "trijotnei" pievienojušās arī elektrosistēmas, ēku kompleksās vadības sistēmas (BMS) un visu tehnisko sistēmu apkopes nodrošinošs serviss.
KVA sistēmas = KVAlitāte

KVA sistēmas = KVAlitāte

SIA "KVA sistēmas" 1997. gadā tika dibināta kā firma, kas nodarbosies ar kondicionēšanas, ventilācijas un apkures sistēmām. 2002. gada laikā firmas apgrozījums pārsniedzis 2,2 milj. Ls.

Iepirkumu birojs nevērtēs rehabilitācijas centra "Vaivari" rekonstrukcijas konkursu

Celtniecības un remonta darbu uzņēmuma SIA "RG Limited" sūdzību par valsts uzņēmuma "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" izsludināto konkursu būvdarbu un telpu iekārtošanas darbiem Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) nevar izskatīt, jo pasūtītājs jau noslēdzis līgumu.

Izglītības, jaunatnes un sporta objektos Rīgas dome šogad iecerējusi ieguldīt ...

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments šogad iecerējis veikt celtniecības un remontdarbus izglītības, jaunatnes un sporta objektos kopumā par 4 901 765 latiem.

Iepirkumu birojam sūdzas par rehabilitācijas centra "Vaivari" rekonstrukcijas konkursu

Celtniecības un remonta darbu uzņēmums SIA "RG Limited" Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB) iesniegusi sūdzību par valsts uzņēmuma "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" izsludināto konkursu būvdarbu un telpu iekārtošanas darbiem, aģentūra LETA uzzināja IUB.

Ventspils ogļu termināla būvniecības vietā nojauks vēsturiskās ēkas

Lai īstenotu projektu par moderna ogļu termināla būvniecību Ventspilī, ostas teritorijā paredzēts nojaukt vēsturiskās ēkas - bijušās ostas saldētavas, kā arī vairākas citas ēkas un būves.

VKPAI palīdzēs Cesvaines pils atjaunošanā

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija (VKPAI) savu iespēju robežās palīdzēs Cesvaines pils atjaunošanā, aģentūrai LETA sacīja VKPAI vadītājs Juris Dambis.
Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Ikviena ēka parasti tiek būvēta ilgam laikam. Ja īpašnieks vēlas saņemt garantiju, ka tā visādā ziņā kalpos ilgi, nepieciešams veikt aprēķinus, izstrādāt precīzu projektu.