building.lv skaitļos

Lietotāji online36
Aktīvie uzņēmumi1924
Nozares raksti32919
Ventilācijas sistēmas : building.lv

Ventilācijas sistēmas

Produktu grupas auto novietošanai.

Produktu grupas auto novietošanai.

Saruna ar Autoarts direktoru Artūru Lifšicu.
Firma "Baltimex" piedāvā atstarojošos siltumizolācijas materiālus

Firma "Baltimex" piedāvā atstarojošos siltumizolācijas materiālus

Eiropā un Ziemeļamerikā jau vairāk nekā 10 gadus būvniecībā ēku norobežojošo konstrukciju siltināšanai veiksmīgi tiek izmantota atstarojošā siltumizolācija.
Swegon Office – ventilācijas un iekšējā klimata risinājumi birojiem

Swegon Office – ventilācijas un iekšējā klimata risinājumi birojiem

Mūsdienās praktiski neviens birojs nav iedomājams bez iekšējā klimata regulējošām sistēmām.

Energoefektīvi iekšējā klimata risinājumi tirdzniecības centros

Lielu telpu apsildei un ventilācijai projektētāji un būvnieki arvien biežāk izvēlas iekārtas, kuras ir ekonomiskas ekspluatācijā un izceļas ar plašām funkcionālajām iespējām.

PM_Luft jaunais vārds – Swegon AB

Līdz šim labi zināmais zviedru ventilācijas sistēmu ražotājs PM-Luft ar 2005.gada 1.janvāri ir ieguvis jaunu vārdu.

Konkursam par LNB grāmatu krātuves Silakrogā rekonstrukciju piesakās sešas būvniecības kompānijas

Kultūras ministrijas izsludinātājā atklātajā konkursā par Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) grāmatu krātuves Silakrogā rekonstrukciju piedāvājumus iesniegušas sešas būvniecības kompānijas, aģentūru LETA informēja LNB projekta biroja sabiedrisko attiecību speciālists Rolands Puhovs.
Starpsienas un veselība - 1. Akustika

Starpsienas un veselība - 1. Akustika

Pastāv ne tikai starpsienas, kas stiepjas no grīdas līdz griestiem, bet tiek veidotas pēc principa "telpa telpā".

Sūdzas par defektiem Rīgas skolu jaunuzceltajās sporta hallēs

Dažām Rīgas skolu sporta hallēm, kas nodotas ekspluatācijā tikai pagājušajā gadā, ir jau atklājušies vairāki defekti, šodien tika informēti Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas deputāti.

Jumta profilakse rudenī

Sakot "jumts virs galvas", parasti saprotam arī mājokli, kurā uzturamies, dzīvojam, strādājam. Un kā gan savādāk, jo jumts ir viena no svarīgākajām ēkas sastāvdaļām – tas sargā no nokrišņu iekļūšanas pārējās konstrukcijās, no kalpo par atbalstu skursteņa u.c. izvadu profilaksei, ...

Racionālas virtuves plānošanas nosacījumi

Plānojot savas virtuves mēbeļu un aprīkojuma iekārtojumu, parasti vislielākā uzmanība tiek pievērsta dizainam, krāsu un materiālu salikumam, ārējai furnitūrai u.c. elementiem, kas, protams, ir svarīgi, taču dažkārt nepelnīti tiek aizmirsts par funkcionālo pusi. Par to, lai visi darbi virtuvē ritētu ...

Restaurēs jūgendstila namu Alberta ielā

SIA "Forburga" gatavojas rekonstruēt jūgendstila namu Rīgā, Alberta ielā 1, aģentūru LETA informēja SIA "Stats Invest" sabiedrisko attiecību vadītājs Oskars Polmanis.

Jūrmalā atklāj renovēto sporta zāli

Šodien Jūrmalā svinīgi tiks atklāta šovasar renovētā sporta zāle Nometņu ielā 2a, kur turpmāk atradīsies pilsētas sporta skola, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.
Apdare un aprīkojums: Mūsdienīgi privātmāju apkures veidi

Apdare un aprīkojums: Mūsdienīgi privātmāju apkures veidi

Šī vasara mums gandrīz ne mirkli neļauj aizmirst par rudeni un tam sekojošo ziemu. Un lai arī līdz tam vēl kāds laiciņš atlicis, tagad būtu īstais brīdis domāt par apkures sistēmas ierīkošanu vai nomaiņu. Vēl labāk, ja tavs mājoklis ir tikai projektēšanas stadijā, jo ...

Jelgavā izglītības iestāžu remontiem šogad atvēlēti 1,7 miljoni latu

Šogad Jelgavā apgūstamā summa izglītības iestāžu celtniecības, remonta un renovācijas darbos ir 1,7 miljoni latu; lielākajā daļā skolu remontdarbi tuvojas beigām, aģentūru LETA informēja pašvaldības izglītības pārvaldes Saimniecības daļas vadītāja Ilze Butkus.
Gaisa sausināšana mitrās telpās

Gaisa sausināšana mitrās telpās

Gaisa sausinātājus visbiežak izmanto baseinu telpās, muzejos, arhīvos, noliktavās un datu centros, tādējādi novēršot tos bojājumus, kas varētu rasties paaugstināta mitruma līmeņa rezultātā.