building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19122
Nozares raksti32982
Ventilācijas sistēmas : building.lv

Ventilācijas sistēmas

Top izstāde speciālistiem - "Enerģētika 2003"

No 2003. gada 15. līdz 17. aprīlim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 8. starptautiskā elektrotehnikas, energoapgādes sistēmu un aprīkojuma izstāde ENERĢĒTIKA 2003, kas neapšaubāmi ir kļuvusi par lielāko un ietekmīgāko specializēto enerģētikas izstādi Baltijā, kur vienkopus iegūstama informācija par jaunākajām enerģētikas nozaru tehnoloģijām ...
"KVA Sistēmas": Strādājam bez apakšuzņēmējiem. Tā ir garantija.

"KVA Sistēmas": Strādājam bez apakšuzņēmējiem. Tā ir garantija.

"Kondicionēšana, ventilācija, apkure"- tas bija pats sākums, kas deva uzņēmumam arī nosaukumu- "KVA Sistēmas". Šobrīd sākotnējai "trijotnei" pievienojušās arī elektrosistēmas, ēku kompleksās vadības sistēmas (BMS) un visu tehnisko sistēmu apkopes nodrošinošs serviss.
KVA sistēmas = KVAlitāte

KVA sistēmas = KVAlitāte

SIA "KVA sistēmas" 1997. gadā tika dibināta kā firma, kas nodarbosies ar kondicionēšanas, ventilācijas un apkures sistēmām. 2002. gada laikā firmas apgrozījums pārsniedzis 2,2 milj. Ls.

Iepirkumu birojs nevērtēs rehabilitācijas centra "Vaivari" rekonstrukcijas konkursu

Celtniecības un remonta darbu uzņēmuma SIA "RG Limited" sūdzību par valsts uzņēmuma "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" izsludināto konkursu būvdarbu un telpu iekārtošanas darbiem Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) nevar izskatīt, jo pasūtītājs jau noslēdzis līgumu.

Izglītības, jaunatnes un sporta objektos Rīgas dome šogad iecerējusi ieguldīt ...

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments šogad iecerējis veikt celtniecības un remontdarbus izglītības, jaunatnes un sporta objektos kopumā par 4 901 765 latiem.

Iepirkumu birojam sūdzas par rehabilitācijas centra "Vaivari" rekonstrukcijas konkursu

Celtniecības un remonta darbu uzņēmums SIA "RG Limited" Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB) iesniegusi sūdzību par valsts uzņēmuma "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" izsludināto konkursu būvdarbu un telpu iekārtošanas darbiem, aģentūra LETA uzzināja IUB.

Ventspils ogļu termināla būvniecības vietā nojauks vēsturiskās ēkas

Lai īstenotu projektu par moderna ogļu termināla būvniecību Ventspilī, ostas teritorijā paredzēts nojaukt vēsturiskās ēkas - bijušās ostas saldētavas, kā arī vairākas citas ēkas un būves.

VKPAI palīdzēs Cesvaines pils atjaunošanā

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija (VKPAI) savu iespēju robežās palīdzēs Cesvaines pils atjaunošanā, aģentūrai LETA sacīja VKPAI vadītājs Juris Dambis.
Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Latvijas siltumtehnikas firmas, piemēram, "E-Sistēmas", piedāvā izstrādāt kvalitatīvus siltumsistēmu projektus

Ikviena ēka parasti tiek būvēta ilgam laikam. Ja īpašnieks vēlas saņemt garantiju, ka tā visādā ziņā kalpos ilgi, nepieciešams veikt aprēķinus, izstrādāt precīzu projektu.
Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.
Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

No 17. līdz 20. oktobrim izstāžu centrā Ķīpsalā notiek starptautiskā mājas un dzīvokļa labiekārtošanas un drošības izstāde MĀJA. DZĪVOKLIS 2002.

Klāt vērienīgākā kokapstrādes un mežistrādes izstāde Baltijā!

No 17. līdz 20.oktobrim Olimpiskajā SKONTO hallē notiks 5. starptautiskā specializētā izstāde "KOKAPSTRĀDE UN INSTRUMENTI 2002", kas ir lielākais kokapstrādes un mežizstrādes nozarei veltītais pasākums Baltijā.

"Radisson SAS Daugava" investēs 1,2 miljonus eiro viesnīcas modernizācijā

Viesnīca "Radisson SAS Daugava" investēs 1,2 miljonus eiro (711 000 latu) tālākā viesnīcas modernizācijā, un šajā projektā jau uzsākta gaisa kondicionēšanas un ventilācijas sistēmu uzlabošana lielākajā daļā viesnīcas istabu.

Pieņems renovācijas darbus Liepājas, Priekules un Saldus skolās

Rīt, 29.augustā, notiks Liepājas 1.vidusskolas, Liepājas Draudzīgā aicinājuma 5.vidusskolas, Priekules vidusskolas un Saldus sākumskolas renovācijas darbu pieņemšana, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pieņems renovācijas darbus Litenes pamatskolā un Krāslavas pilsētas ģimnāzijā

Šodien notiks Gulbenes rajona Litenes pamatskolas un Krāslavas pilsētas ģimnāzijas renovācijas darbu pieņemšana. Skolās ieradīsies būvdarbu pieņemšanas komisija, lai novērtētu paveikto remontdarbu kvalitāti un atbilstību ēkas ekspluatācijas noteikumiem.

A/S Siguldas Būvmeistars uzsācis Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi

A/S Siguldas Būvmeistars uzsākusi Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi. Pateicoties savai ilggadējai pieredzei liela apjoma sarežģītu inženierbūvju celtniecībā, Siguldas Būvmeistars 12 būvfirmu konkurencē uzvarēja šo darbu veikšanai izsludinātā atklātā konkursā.

Rīdzinieki ir par "galvu reibinošiem tiltiem" un pilsētu bez sastrēgumiem

Iepazīstoties ar Rīgas domei atsauksmēs izteikto iedzīvotāju viedokli par jaunbūvējamo Daugavas satiksmes pārvadu, aģentūra LETA secināja, ka viedokļi par labāko risinājumu ir dažādi, taču lielāko daļu cilvēku vieno vēlme, lai tilts vai tunelis tomēr tiktu uzbūvēts.