building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Ēku celtniecība : building.lv

Ēku celtniecība

Būvdarbu izmaksas krīt

Būvdarbu izmaksas krīt

Centrālās statistikas pārvaldes dati liecina, ka 2009.gada 2.ceturksnī salīdzinājumā ar 2008.gada 2.ceturksni būvniecības izmaksas Latvijā samazinājās vidēji par 10,8%.

ARČERS

SIA Arčers ir celtniecības uzņēmums ar visaugstākā līmeņa darba kvalitātes un uzticama, precīza sadarbības partnera reputāciju, kam rūp augstas celtniecības kultūras klātesamība visos firmas ikdienas procesos. Tam ir divas pamatnozares: būvniecība un stikloto būvkonstrukciju ražošana.

Uzars Celtniecība

SIA "Uzars Celtniecība" galvenais darbības virziens ir privātmāju būvniecība pēc individuālajiem projektiem konkrētam Pasūtītājam, kā arī sabiedrisko, civilo, rūpniecisko ēku būvniecību un rekonstrukciju, projektu vadīšanu un visa veida būvdarbu, ieskaitot, elektrības, vājstrāvu, ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures, vē...
Būvniecības izmaksas samazinājās vidēji par 1,1%

Būvniecības izmaksas samazinājās vidēji par 1,1%

Centrālās statistikas pārvaldes dati liecina, ka šā gada maijā, salīdzinot ar aprīli, būvniecības izmaksas samazinājās vidēji par 1,1%
Cinkotu profilu angāri

Cinkotu profilu angāri

Ruukki ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas celtniecības uzņēmumiem piegādā fasādes apdares materiālus, nesošās konstrukcijas, karkasus, sendvičtipa paneļus, savukārt privātajiem būvniekiem - metāla jumta materiālus, ūdensnotekas un papilddetaļas.

D-Hamburga: Ēku celtniecības darbi

Termiņš - 30-07-2009 Īss līguma vai iepirkuma(-u) apraksts: Hoch- und Tiefbauarbeiten zur Errichtung einer Betriebswerkstatt für Schienenfahrzeuge, einer Außenreinigungsanlage und eines Verwaltungsgebäudes.

Neaizņemto biroja telpu līmeņa pieaugums Baltijas valstīs līdz 2009.gada beigām palēnināsies

Nesenās pārmērīgās būvniecības aktivitātes, kā arī globālās, reģionālās un vietēja rakstura ekonomiskās lejupslīdes izraisītās darījumu apjomu krituma un tam sekojošās masveida štatu samazināšanas radītais neaizņemto biroju platību līmeņa pieaugums kļūst par nopietnu problē...
Jūrmalā taps sociālā māja

Jūrmalā taps sociālā māja

Uz Jūrmalas pašvaldības palīdzību dzīvesvietas problēmu risināšanā šobrīd rindā gaida 630 jūrmalnieku ģimenes jeb vairāk nekā 1 000 jūrmalnieku. Pašvaldības mājokļu attīstības programmas mērķis ir līdz 2011.gada beigām nodrošināt vismaz 500 jūrmalnieku ģimenes.

CH-Neuchâtel: Bērnudārzu ēku celtniecības darbi

Termiņš - 03-08-2009 Īss līguma vai iepirkuma(-u) apraksts: Agrandissement de l^apostrofs;école enfantine, construction en surélévation de 2 salles de classe et d^apostrofs;une salle polyvalente et ses annexes.
Atbalsts vietējiem ražotājiem, videi un sev - koksnes izmantošana

Atbalsts vietējiem ražotājiem, videi un sev - koksnes izmantošana

Mūsdienās joprojām cilvēkiem ir tieksme domāt īstermiņā. Šādas domāšanas un ar to saistīto darbību sekas mēs redzam ikdienu - gan globālajās ekonomiskajās, ekoloģiskajās, politiskajās problēmās, gan katra cilvēka pieredzē.

F-Parīze: Saimnieciskas nozīmes ēku, noliktavu un ražošanas ēku, ar transportu saistītu ēku celtniecības darbi

Termiņš - 27-07-2009 Īss līguma vai iepirkuma(-u) apraksts: Ce marché intègre les prestations de plomberie, chauffage, ventilation, climatisation, désemfumage, sprinklage. Les travaux sont à réaliser en site exploité et en zone réservée sûreté.
Nodibināta biedrība "Latvijas energoauditoru asociācija"

Nodibināta biedrība "Latvijas energoauditoru asociācija"

2009. gada 5. maijā notika preses konference, kurā jaunās biedrības valdes priekšsēdētājs Gatis Žogla informēja klātesošos par to, ka šā gada 9.aprīlī ir nodibināta biedrība "Latvijas energoauditoru asociācija", kura paredzams apvienos visus esošos energoauditorus.
Jūrmalā atklās jaunuzceltu bērnu atbalsta centru

Jūrmalā atklās jaunuzceltu bērnu atbalsta centru

Ceturtdien, 18.jūnijā, plkst. 10.00 Jūrmalā atklās jaunuzcelto bērnu atbalsta centra "Paspārne" ēku Rucavas ielā 6, Ķemeros, līdzās bērnunamam "Sprīdītis".

B-Brisele: Ēku celtniecības darbi

Termiņš - 07-07-2009 Īss līguma vai iepirkuma(-u) apraksts: Laborelec wishes to renovate and extend one wing of their building in Linkebeek. This project aims at selecting the Suppliers/Contractors for these works. The project is divided in six Lots (see further). Laborelec reserves the right to allocate one or more Lots to one Supplier/Contractor, to not ...

F-Parīze: Ar dzelzceļa transportu saistītu ēku celtniecības darbi

Termiņš 27.08.2009 Īss līguma vai iepirkuma(-u) apraksts: Construction d^apostrofs;un bâtiment de sous-station de traction électrique à Jouy en Josas. Terrassements - Voirie et Réseaux Divers, Fondations profondes, Travaux Bâtiment de gros oeuvre et second oeuvre, Métallerie, plomberie, électricité. Travaux en entreprise générale.
Saplākšņa sastāvs

Saplākšņa sastāvs

Saplākšņa virsmas izskats ir atkarīgs no tā, kāda ir tā virsējā kārtā izmantotā koka suga vai finiera veids. Virsmas izskata klasifikācijai dots standarts EN 635 "Saplāksnis – klasifikācija pēc virsmas izskata".
Latvijas arhitektūras Lielā balva ēkai ar  alumīnija "Prefalz" jumta segumu

Latvijas arhitektūras Lielā balva ēkai ar alumīnija "Prefalz" jumta segumu

Talsu 2. vidusskolas un sākumskolas sporta zāle ir ieguvusi Latvijas arhitektūras 2008. gada Lielo balvu. Sporta zāle ir atzīta arī par labāko projektu kategorijā Jaunbūves – publiskas ēkas. Halles jumta un fasādes celtniecībā ir izmantots SIA "Axcelere" piedāvātais elegantais alumīnija jumta un fasāžu materiāls "Prefalz".
Siltums mājās – tas ir apmetums

Siltums mājās – tas ir apmetums

Siltumizolējošs apmetums "TermoVer" tiek ražots Turcijā. Šis ir jaunās paaudzes siltinātājs. To vairākkārtēji izmantojuši speciālisti Krievijā, Polijā, Čehijā, Vācijā, Ukrainā un citur iekšējiem apdares darbiem, gadījumos, kad citi siltināšanas veidi bija neiespējami (dzīvokļu, kāpņu telpu, balkonu un lodž...
TEMPSI plāksnes - fasādes un cokola dekoratīvai apdarei

TEMPSI plāksnes - fasādes un cokola dekoratīvai apdarei

Būvmateriālu vairumtirgotājs "Krimelte Latvia", ko pazīstam arī kā Tempsi Granito būvniecības plākšņu piegādātāju, celtniecības darbiem pašreizējos klimatiskos apstākļos, t.i., ziemā un salā, iesaka izmantot TEMPSI fasādes un cokola dekoratīvās apdares plāksnes.
Pilnībā pabeigts pašvaldības dzīvojamo ēku komplekss Lubānas ielā

Pilnībā pabeigts pašvaldības dzīvojamo ēku komplekss Lubānas ielā

Pirmdien, 1. jūnijā, plkst. 12.00 tiks nodota ekspluatācijā pēdējā - ceturtā māja pašvaldības dzīvojamo ēku kompleksā Lubānas ielā 129, Pļavniekos. Šīs ēkas nodošana ekspluatācijā būtiski paātrinās sociālo dzīvokļu rindas virzību, jo tā ir sociālā dzīvojamā māja ar 100 vienistabas dzīvokļiem.
Parastais un dekoratīvais fasādes apmetums

Parastais un dekoratīvais fasādes apmetums

Fasāžu apdares materiālu tirgū tiek piedāvāti gan dabīgi, gan mākslīgi materiāli, un katram no tiem ir savi plusi un mīnusi. Popularitātes ranga tabulā pirmajā vietā ir dekoratīvais apmetums.
Nodos ekspluatācijā trešo māju pašvaldības dzīvojamo ēku kompleksā Lubānas ielā

Nodos ekspluatācijā trešo māju pašvaldības dzīvojamo ēku kompleksā Lubānas ielā

Pirmdien, 18. maijā, plkst. 12.00 tiks nodota ekspluatācijā trešā māja pašvaldības dzīvojamo ēku kompleksā Lubānas ielā 129, Pļavniekos. Pirmajiem dzīvokļu īrniekiem atslēgas pasniegs Rīgas domes priekšsēdētājs Jānis Birks, SIA "Rīgas pilsētbūvnieks" valdes priekšsēdētājs Ivars Gaters, kā arī citas ...
Latvijā samazinājušās būvniecības izmaksas

Latvijā samazinājušās būvniecības izmaksas

Centrālās statistikas pārvaldes dati liecina, ka 2009.gada 1.ceturksnī salīdzinājumā ar 2008.gada 1.ceturksni būvniecības izmaksas Latvijā samazinājās vidēji par 3,5%.

NO-Ørje: Ēku celtniecības darbi

Dokumentu iesniegšanas termiņš 18-06-2009 Apraksts: Ēku celtniecības darbi. Būvlaukuma sagatavošana.

BŪVINŽENIERU KONSULTĀCIJU BIROJS (BKB)

SIA "Būvinženieru konsultāciju birojs" ("BKB") tika dibināts 1998.gadā. Deviņu gadu pastāvēšanas laikā tas ir izaudzis no kompānijas, kas projektēja nelielus objektus, kā, piemēram, mansarda izbūves, guļbūvju pirtiņas un privātmājas, līdz kompānijai, kura piedalās Latvijā lielāko objektu ...