building.lv skaitļos

Lietotāji online47
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
Ūdensapgāde un kanalizācija : building.lv

Ūdensapgāde un kanalizācija

Izsludina 2.sabiedrisko apspriešanu teritorijas izmantošanai Lucavsalas daļā pie Salu tilta

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvalde aicina visus interesentus iepazīties un izteikt savu viedokli par izstrādāto 1.detalplānojuma redakciju Lucavsalas teritorijai starp Salu tiltu, mazo Daugavu, Lucavsalas ielu un jaunprojektēto ielu

Ventspilī ekspluatācijā nodod trīs modernizētas kanalizācijas sūkņu stacijas

Vakar Ventspils domes Būvniecības administratīvās inspekcijas komisija pieņēma ekspluatācijā trīs kanalizācijas sūkņu stacijas.

Rēzeknē sākta sūkņu staciju būvniecība

Darbi sākti, īstenojot Rēzeknes pilsētas ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu paplašināšanas projektu, kas ir viens no pilsētas ūdenssaimniecības projekta apakšprojektiem. Tādējādi turpinās iesāktās aktivitātes, lai pilsētas dienvidu rajona iedzīvotāji ar laiku varētu pieslēgties kopējam ūdensvadam un kanalizā...
Vides izpētes un sanācijas uzņēmums  VentEko

Vides izpētes un sanācijas uzņēmums VentEko

Uzņēmums "VentEko" 1997. gadā ir dibināts ar mērķi apkalpot juridiskas un privātas personas, kuras savā saimnieciskajā darbībā ir saistītas ar vides piesārņojuma risku.

Firma L4 piedalās ūdensapgādes un kanalizācijas infrastruktūras sakārtošanā Daugavpilī

Šī gada sākumā "Firma L4" kārtējo reizi apliecināja sevi, kā augsti profesionālu un pieredzējušo inženieru un konsultantu uzņēmumu, uzvarot LR Vides Ministrijas izsludināto projektu - "Consultancy services for the project development of water services in Daugavpils city - Phase II".

Ūdensapgādes speciālisti apmeklēs Ventspils dzeramā ūdens atdzelžošanas staciju

Otrdien, 22.februārī, Ventspilī ieradīsies ūdensapgādes speciālisti no uzņēmumiem "Jūrmalas ūdens" un "Liepājas ūdens", lai iepazītos ar Ventspils dzeramā ūdens atdzelžošanas staciju, aģentūru LETA informēja Ventspils pašvaldības SIA "Ūdeka" Projekta ieviešanas vienības vadītāja Egija Siliniece.