building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi18981
Nozares raksti32973
Ūdensapgāde un kanalizācija : building.lv

Ūdensapgāde un kanalizācija

Siltums nāk no "E- Sistēmām"

Siltums nāk no "E- Sistēmām"

"E- Sistēmas" ir apkures, ūdensapgādes un kanalizācijas firma, kas nodarbojas ar šo sistēmu montāžu, materiālu sagādi, projektēšanu un servisu.

A/S Siguldas Būvmeistars uzsācis Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi

A/S Siguldas Būvmeistars uzsākusi Getliņu atkritumu poligona ūdens attīrīšanas un kanalizācijas ietaišu izbūvi. Pateicoties savai ilggadējai pieredzei liela apjoma sarežģītu inženierbūvju celtniecībā, Siguldas Būvmeistars 12 būvfirmu konkurencē uzvarēja šo darbu veikšanai izsludinātā atklātā konkursā.

Jau otro gadu pēc kārtas A/S Siguldas Būvmeistars saņem balvu par labāko būvi

Jau otro gadu pēc kārtas A/S Siguldas Būvmeistars ir saņēmusi Latvijas Būvnieku asociācijas godalgu par aizvadītā gada labāko būvi.

A/S Siguldas Būvmeistars lielākā peļņa uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē

A/S Siguldas Būvmeistars akcionāri savā pilnsapulcē, kas notika šā gada 6.aprīlī, apstiprināja 2001.gada ekonomiskos rezultātus, kas ir auguši salīdzinot ar 2000.gadu un uzņēmuma pirmsnodokļu peļna ir sasniegusi 156 477 latu, kas ir augstākā a/s Siguldas Būvmeistars pastāvēšanas vēsturē un liecina par uzņēmuma spēju nodroš...

"Rīgas ūdens" uzraudzības padome nolemj samazināt pieprasīto tarifu palielinājumu

Pašvaldības uzņēmuma "Rīgas ūdens" uzraudzības padome nolēmusi, ka ūdensapgādes un kanalizācijas tarifs šogad jāpaaugstina tikai par nepilniem 2%, jo uzņēmumam pietiek līdzekļu Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) un Eiropas Investīciju bankas (EIB) kredītu atmaksai, šodien vēstī laikraksts "Dienas Bizness".

Notiks seminārs par ūdenssaimniecības attīstības projektu Austrumlatvijas upju baseinu pašvaldībās

Piektdien, 16.novembrī, Salacgrīvā, Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta telpās, notiks Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) rīkotais seminārs par projektu "Ūdenssaimniecības attīstība Austrumlatvijas upju baseinu pašvaldībās".

Projektēšanas uzņēmums "Aqua-Brambis" saņems kvalitātes sertifikātu

Šodien uzņēmumu vadības sistēmu sertifikācijas kompānija "Det Norske Veritas Latvia" pasniegs kvalitātes sistēmas sertifikātu projektēšanas uzņēmumam "Aqua-Brambis", apliecinot tā darbības atbilstību starptautiskajiem kvalitātes standartiem.

Tuvāko gadu laikā "Rīgas ūdens" iecerējis uzlabot ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu, kā arī izveidot jaunus kopējas sistēmas posmus

Rīgas ūdens un apkārtējās vides projekts paredz tuvāko triju gadu laikā uzlabot un paplašināt ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu Rīgā, informē pašvaldības uzņēmums "Rīgas ūdens" (RŪ).

AS "Siguldas būvmeistars" ierīkos dzeramā ūdens attīrīšanas ierīces vairākās pilsētās

AS "Siguldas būvmeistars" ir parakstījusi darbu izpildes līgumu ar Dānijas firmu "Per Aarsleff" par galveno būvniecības un iekārtu montāžas darbu veikšanu dzeramā ūdens attīrīšanas ietaišu ierīkošanā Bauskā, Gulbenē, Kuldīgā un Saldū.

Rīgas dzelzceļa stacijas rekonstrukcijā plāno investēt vēl 38 miljonus ASV dolāru

Nekustamo īpašumu kompānija SIA "Linstow Varner" Rīgas dzelzceļa stacijas rekonstrukcijā plāno investēt vēl 38 miljonus ASV dolāru.

Jūnijā pabeigs Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas piepilsētas zāles rekonstrukciju

Jūnijā tiks pabeigta Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas piepilsētas zāles rekonstrukcija, kuru šā gada sākumā pēc nekustamo īpašumu kompānijas "Linstow Varner" pasūtījuma uzsāka būvfirma "RBS Skals".

ARMATURA

24.10.2001-26.10.2001 (Polija)