building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
Ūdensapgāde un kanalizācija : building.lv

Ūdensapgāde un kanalizācija

Noslēgts līgums par Liepājas ūdensapgādes cauruļvadu rekonstrukciju

Turpmāko divu gadu laikā tiks veikta jaunu ūdensapgādes cauruļvadu izbūve labākai Liepājas apgādei ar dzeramo ūdeni, aģentūru LETA informēja SIA "Liepājas ūdens" projektu realizācijas grupas vadītāja Sandra Dejus.

Ezerparkā būs vienota, moderna inženiertīklu sistēma

Rīgas pilsētas būvvalde ir apstiprinājusi jaunā rajona Ezerparks inženiertīklu skiču projektu, ko ir izstrādājis SIA "Kārlis".

Liepājā uzcelts jauns trīsstāvu dzīvojamais nams

Liepājā, Loču ielā, rekonstruēta 1911.gadā būvēta ēka, aģentūru LETA informēja projekta īstenotāja SIA "IMT" birojā.

Firma "Jumiks" ziedo 7000 latu sociālo māju iemītnieku drošībai

Ceturtdien, 2007.gada 12.aprīlī sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Jumiks" (turpmāk – Jumiks) parakstīja sadarbības līgumu ar atklāto sabiedrisko fondu "Rīgas Samariešu apvienība" (turpmāk - RSA).

Būvniecības termiņi tiek kavēti būvmateriālu trūkuma dēļ, uzskata uzņēmēji

Uzņēmēji neslēpj satraukumu par to, ka būvmateriālu trūkumu dēļ pašlaik Latvijā iznāk kavēt termiņus būvniecības objektu pabeigšanai.

"YIT Celtniecība" paraksta pirmo darbinieku tiesību aizsardzības koplīgumu Baltijas valstīs

SIA "YIT Celtniecība" noslēgusi koplīgumu ar Latvijas Celtnieku arodbiedrību (LCA), vēl vairāk uzsverot atbildīga uzņēmuma nozīmīgumu, akcentējot darbību, kas balstīta uz ieinteresēto pušu - darbinieku, klientu, akcionāru un investoru labklājību un tiesībām.

Projektēšanas uzņēmums "Firma L4" izveido filiāli Liepājā

Projektēšanas uzņēmums "Firma L4" izveidojusi filiāli Liepājā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma attīstības direktors Aldis Kreislers.
Apskatāms  "TOBAGO" paraugdzīvoklis

Apskatāms "TOBAGO" paraugdzīvoklis

Dzīvojamā kompleksa "Tobago" paraugdzīvoklī pabeigti apdares un labiekārtošanas darbi. Tagad topošie dzīvokļu īpašnieki interjeru un apdari varēs apskatīt un apdomāt, kā mēdz teikt, "dabā".
Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Zināmi dzīvojamā kompleksa "TOBAGO" ekspedīcijas dalībnieki

Pagājušajās brīvdienās kļuva zināms, kurš no jaunā dzīvojamā kompleksa "Tobago" iedzīvotājiem dosies uz salām, kuras iedvesmojušas projekta attīstītāju "Apūzes nami" radīt "Tobago" Rīgā.

Noslēgts līgums par "Grindeks" ražošanas ceha paplašināšanu

Būvsabiedrība "RBSSKALS" noslēgusi līgumu ar AS "Grindeks" par Perorālo zāļu formu ražotnes paplašināšanu Rīgā, Krustpils ielā 53.

Laikraksts: Lielākā Ventspils būvuzņēmēja un bruģa ražotāja līdzīpašniece ir ar Lemberga vārdu saistīta ārzonas firma

Lielākā Ventspils būvuzņēmēja "Venceb" un bruģa ražotāja "Ventbetons" līdzīpašniece ir britu Virdžinās reģistrēta ārzonas firma "Kaywood International", kas esot saistīta ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, atsaucoties uz laikraksta rīcībā nonākušajiem dokumentiem, raksta "Diena&...

"Merks" paplašinās Valmieras Tirdzniecības centru

Igaunijas celtniecības kompānijas "Merko Ehitus" Latvijas struktūrvienība SIA "Merks" trešdien parakstīja līgumu ar Valmieras rajona Patērētāju biedrību par Valmieras Tirdzniecības centra rekonstrukciju un paplašināšanu.

"Merks" Rīgā būvēs jaunu viesnīcu

Igaunijas celtniecības kompānijas "Merko Ehitus" Latvijas struktūrvienība SIA "Merks" noslēgusi līgumu ar uzņēmumu "Hotels Development Group" par jaunas viesnīcas celtniecību Latvijas galvaspilsētā Rīgā.