UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 10 no 12
Re: Visas mājas apkure ar elektriskajām siltajām grīdām?
Autors: v_t ()
Datums: 04/05/2008 14:28

jāāā! es miezīša rakstā saskatu precīzu, sausu šībrīža situācijas aprakstu. ja kāds apgalvo, ka tas ir padomju izglītības slavinājums vai demagoģija, tad tas, kas to saka, pats ir, vai nu demagogs, vai nespējīgs uztvert patiesību. bet nespēj tāpēc, ka patiesās informācijas bloķēšanas veidi ir attītījušies tik pat strauji kā informācijas izplatīšanas veidi.

es būtu neizsakāmi priecīgs, ja kāds mani varētu pārliecināt, ka sazvērestību teorija ir tikai teorija.
starp citu, nosaukt praksi par teoriju, ir lielisks patiesības bloķēšanas veids.

Autors: EjTakTu ()
Datums: 04/05/2008 15:43

priekš carpenter
Mazliet gribās oponēt. Ja mums bail iedziļināties kāda (kaut vai šamējā krievu virsnieceļa) domu izklāstā vai faktu intepretācijā, lai pašiem "neaizbrauktu jumts", tas neliecina par mūsu domu un ideju noturību, bet gan par bailēm, ka mūsu vērtību skala pēkšņi var izmainīties. Cilvēks jūtās neomulīgi, kā zaudējis pamatu. Tad jau labāk pieliekam sazvērestības teorijas birku. Sakām, ka tie ir slima suņa murgi. Ne tāpēc, ka tur ir vērā ņemami domu graudi, bet tāpēc, ka šamējais neatbilst mūsu simpātijām un ideāliem. Bailes, ka nespēsim atšķirt graudus no pelavām.
Neņemt no galdnieka galdu tikai tāpēc, ka šamējai reklamē savu izstrādājumu, spēcīgi sizdams ar dūri pa to, vienlaicīgi sulīgi lamājoties un stāstot, cik daudz kandžas pudeļu tur vienlaicīgi var uzlikt, man liekās diezgan jocīgi. Vai tāpēc mēs kļūsim par kaušļiem, rupekļiem un dzērājiem? ;)
Starp citu šis lektors pats nav šo ideju autors. Viņš tikai piemērojis tās savai partijas programmai :D

Autors: carpenter ()
Datums: 04/05/2008 19:41

Vari oponēt dziedādams:D Ir personāži, kuru runu plūdumā nav domas to analizēt, bet vnk zombēt, apzināti vai ne, man vienalga. Šeit es pieskaitu visus šos teoriju pierādītājus, visādu(visu) sektu-baznīcu oratorus, zīlniekus, nākotnes pareģoņus, preču izplatitajus, un tāda garā elementus. Principā visi šie blēži izmanto psiholoģiska spiediena metodes, ko es arī uzskatu par iemeslu uzskatīt tos par sliktajiem neiedziļinoties. Un nevajag ļaļa par labajiem domu graudiem. Tā ir tikai ēsma- lietas ko tu(es,ikviens) gribi dzirdēt. Visu man vajadzīgo info es tāpat varu atrast, man nav jaanalizē kāda šiziķa pasaules uzskati.
Un ja kāds grib mani pārliecināt, lai izmanto Sokrāta metodi, nevis boļševiku.
v_t. To, ka bardaks ir tīšām veidots pie mums, pat nešaubos. Tikai tā autori nav nekādi žīdu vecajie nezinkur. Mūsu pašu bračkas darītāji, kas gatavi par latu kabatā pārdot miesīgu māti. Labāk sakiet- ko mēs varam darīt?

Autors: aaaa ()
Datums: 04/05/2008 21:37

Ko mēs varam darīt? - vismaz pateikt, es to uzskatu par katra pienākumu. Ja reiz par būvniecību, tad piemērs - teicu būvvaldē ka tas un tas (pat neatceros, par ko bija runa) ir absolūti aplami un nevienam nevajadzīgi. Šie nobolīja acis un teica - labi, ka pateici, mums to neviens nebija teicis, lai gan lieta bija kaut kas, ar ko katrs saskaras. Pie mums cilvēki tik noņurd pie sevis, tad pie alus glāzes ar draugiem apspriež visas nejēdzības, bet neviens neko nevar pateikt tur, kur tas būtu jāsaka. Varbūt viens neko nemainīs, bet ja pateiks vēl viens un vēl viens, varbūt tomēr tas tiks uzklausīts un ņemts vērā - tas attiecināms uz jebkuru nejēdzību valstī, ar ko katrs saskaramies?
Kas skar demagoģiju (gan krievu ofiņš, gan Miezītis ir 100% demagogi, pat pēc demagoģijas definīcijas), tad labs piemērs ir Michael Moore filma Fahrenheit 9/11, kas arī ir klaja demagoģija. Iesaku noskatīties, un pēc tam noskatīties pretējo filmu - Fahrenhype 9/11. tad kļūst skaidrs, kas ir kas.

Datums: 04/05/2008 23:43

carpenter
lāga zēns sokrāts daudz ko nezināja un bijušie (par to tu pārliecināsies, ja skatīsies petrovu) boļševiki zināšanu ziņā liek iekšā viņam pamatīgu kloķi. tie vīri grib izvilkt krieviju no bedres un zināšanas, ko viņi laiž klajā, attiecas uz mums tieši tādā pašā mērā kā uz jebkuru zem šīs saules. latvija ir tajā pašā bedrē. varbūt citā kaktiņā.
ļaļa ir. nedaudz. ir lietas, ko ne katrs gribētu dzirdēt. šizas nav.

apjaust, to, ka bardaks ir veidots tīšām, jau ir milzīgs solis patiesības izprašanas virzienā. pilnīgi nopietni.

tu prasi - ko darīt? mācies pats un māci citus. kaut ko varēs mainīt tikai tad, kad būs pietiekoši liels skaits cilvēku, kas izprot procesus. kad būs sasniegta kritiskā masa.

starp citu. kā tu domā - kas ir tie, kas varētu nopirkt mūsu bračku darītāju miesīgās mātes?

Autors: carpenter ()
Datums: 05/05/2008 00:39

Ziniet, v_t, es jau te krietni pāri savas kompetences robežām runāju, bet man ir daži apsvērumi, kas globālo sazvērestību izslēdz. Piemēram, lembergs- klauns un pajoliņš, bet vnk viņš pirmais saprata ka var ņemt pilnīgi visu brutāli ķešā un palikt nesodīts, turklāt ar iegūtajiem līdzekļiem nodrošinot pērkamo ākstu baru saimā. Visus mācītos kgbešņikus paķēra uz izbrīna? Nekā te nebija orgaanizēta, izņemot lopu likumus-kas bezkaunīgāks, tam tautas uzticība.
Protams, es ari cenšos apspriest, rosināt, skaidrot, pa graudiņam tuvinot to kritisko masu.
Sokrata mācība jau balstījās uz to ka viņš neko nezin un neko neuzpspiež. Minēju tikai deļ viņa jautājošās izteiksmes formas, man tā simpatizē.

Datums: 05/05/2008 01:27

tu zini sokrāta mācību, tev tā patīk, un tu vari par to spriest.
petrova (nosacīti saukšu to tā) mācību tu nezini, bet tev tā nepatīk/tu baidies, un tev ir gatavs spriedums, ka tā ir demagoģija.

tu tērē laiku, lai iestāstītu sev, ka tas ir galīgs bleķis, lai gan, vienkāršāk būtu to apskatīt.

lemberga gadījums tikai apstiprina globālo sazvērestību.
nacionālie oligarhi pašdarbnieki ir nevajadzīgi konkurenti, kas jānovāc no trases.

p.s.
pagājušā gada vidusskolas absolvents apstiprināja, ka miezīša raksta uzzīmētajai izglītības bildei ir fotogrāfiska precizitāte.

Autors: aaaa ()
Datums: 05/05/2008 17:14

Nezinu, bet man arī liekas, ka tā jau ir paranoja uzskatīt, ka globāli visu kontrolē žīdu mafija. Nu nav tā - ne viņi vienīgie cilvēki ar varu un naudu (lai gan vara un nauda viņiem ir). Varbūt tas izskatās, ka šeit daudzas lietas tiek darītas speciāli, bet tā nedomāju - jo kam tas ir izdevīgi??? Kaut vai tā paša Petrova postulāts par to, ka mafija grib Krieviju iznīcināt un tikai saglabāt Krievijas resursus - nu tie ir absolūti murgi. Pēc viņa teiktā mafiozie žīdi visi ir baņķieri. Baņķieriem tieši otrādi - ir daudz izdevīgāk lai valsts attīstītos, jo tad caur bankām iet stipri lielāks naudas daudzums, līdz ar ko viņiem lielāki ienākumi un vara izsniegto kredītu jomā. Te viņš, piemēram, runā pretī jebkurai loģikai. Viņš arī pasaka, ka mafijai vispār ir izdevīgi nogremdēt patēriņu- Nu globālie procesi liecina par pilnigi pretējo - piemērs, Ķīna - tur tieši pretēji sākas superātra attīstība un resursu patēriņš. Tas tieši ir izdevīgāk baņķieru mafijai. Bet pasaule ar visu tās ekonomiku ir pārāk sarežģīta struktūra lai pāris žīdu famīlijas to varētu kontrolēt un plānot. Plānot vispār kaut ko globāli ir smieklīgi, jo procesi ir tik nekontrolējami (pretēji Petrova teiktajam), ka visi plāni var būt podā pēc viena idiņa izlēcieniem.

Datums: 05/05/2008 21:30

ja pats no sevis, tad pats no sevis.
patīkamus sapņus.

Autors: bUg ()
Datums: 18/05/2008 19:06

principā 10 lapas par beztēmu.. Vai kāds tiešām nevar atbildēt par to, par ko uzdots jautājums - visas mājas apkure ar elektriskajām siltajām grīdām?
un ja nav ko atbildēt, tad nevajag piesārņot tēmu..

Pašreizējā: 10 no 12

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **     **  ********   *******   **     ** 
    **     **     **  **        **     **   **   **  
    **     **     **  **               **    ** **   
    **     **     **  **               **    ** **   
    **     **     **  **        **     **   **   **  
    **     **     **  **         *******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727