building.lv skaitļos

Lietotāji online52
Aktīvie uzņēmumi1878
Nozares raksti32911
Grīdas segumi : building.lv

Grīdas segumi

Akceptē sintētisko materiālu izmantošanu sporta haļļu grīdas segumam

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komiteja šodien izvērtēja informāciju par jaunceļamo pilsētas sporta haļļu grīdas seguma un tā klāšanas tehnoloģiju atbilstību bērnu veselības normu nodrošināšanas prasībām un nolēma, ka nav pamata pārtraukt grīdas seguma ieklāšanas ...

Rehabilitācijas centrā "Vaivari" vēlas būvēt multifunkcionālu sporta centru

Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari" sadarbībā ar Jūrmalas domi centra teritorijā vēlas būvēt multifunkcionālu sporta centru.
Ir iznācis žurnāla "būvēt" jaunais (6) numurs. Numura galvenā tēma: modernizācija.

Ir iznācis žurnāla "būvēt" jaunais (6) numurs. Numura galvenā tēma: modernizācija.

Šī žurnāla vadmotīvs- modernizācijas iespējas būvniecībā. Tas nozīmē ne tikai atjaunošanu, remontu, bet arī jaunas kvalitātes radīšanu, kas padara vidi vēl ērtāku un funkcionālāku.

A/S Siguldas Būvmeistars: savu taisnību tiesā pret SIA Noval Celtniecība aizstāvēsim līdz galam!

A/S Siguldas Būvmeistars valdes priekšsēdētājs Jānis Odziņš: "Tā ir principa lieta - mēs negrasāmies maksāt par nekvalitatīvi paveiktu darbu un pieprasām kompensāciju par bijušā apakšuzņēmēja pieļautā brāķa novēršanu! Protams, tiesa nav labākais veids, kā uzņēmējiem risinā...

Izskata SIA "Noval celtniecība" un AS "Siguldas būvmeistars" strīdu par tirdzniecības centra "Raibais suns" celtniecību

Rīgas apgabaltiesa šodien izskatīs SIA "Noval celtniecība" prasību pret SA "Siguldas būvmeistars", kā arī šajā lietā celto pretprasību par tirdzniecības centra "Raibais suns" celtniecībā ieguldītajiem līdzekļiem.

Alūksnes tautas namā izbūvē jaunas tualetes

Alūksnes tautas namā pēc arhitektes Anitas Šteinertes projekta izbūvē labiekārtotas tualetes, kur būs apsildāma grīda. Paredzams, ka SIA "Alūksnes nami" strādnieki un bezdarbnieki, ko iesaista nekvalificētos darbos, to pabeigs maijā- informē Mārīte Dzene, www.dzirkstele.lv .

Tuvojas lielākā būvniecības izstāde Baltijā

No 20. līdz 24. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 16. starptautiskā arhitektūras, būvniecības un teritorijas labiekārtošanas izstāde MĀJA I 2002.
Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2002"

Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2002"

Būvniecības pasaule 2002" izstādes laikā 28.02. - 03.03.2002. pie "Olimpiskās Skonto" halles būs apskatāma Zemgales tehnoloģiskā centra pusotrstāva koka paneļu dzīvojamā māja no sērijas "Alise".

Reģionālajam būvmateriālu tirdzniecības centram Gāles nams - spāru svētki!

Jau mēnesi pēc intensīvu būvdarbu uzsākšanas topošajam Reģionālajam būvmateriālu tirdzniecības centram Gāles nams nosvinēti spāru svētki. Centrs tiek būvēts blakus lielveikalam Raibais Suns Siguldā. Tā īpašnieks un galvenais būvdarbu veicējs ir a/s Siguldas Būvmeistars. Darbi tiek veikti, ...
Būvniecības nams "Kurši"

Būvniecības nams "Kurši"

Uzraksti ar lieliem sarkaniem burtiem un dažādu lielu būvmateriālu ražotājfirmu reklāmām liecina, ka atrodaties īstajā vietā.

Atklās Aizkraukles 2. vidusskolas sporta kompleksu

Šodien pēc renovācijas atklās Aizkraukles 2.vidusskolas sporta kompleksu.

"Reaton" atklās jaunu veikalu

Decembra otrajā pusē tiks atklāts jauns veikals firmai "Reaton". Tas atradīsies blakus pirmajam veikalam Viskaļu ielā 21.
Spāru svētki Rātsnamā

Spāru svētki Rātsnamā

Šodien, 12. novembrī SIA "Rīgas nami" un līgumsabiedrība "Kalnozols RRB Moduls" rīkoja Rātsnama kompleksa spāru svētkus.
Naglex būvmateriālu veikals

Naglex būvmateriālu veikals

Preču daudzveidība ir patiešām iespaidīga, bet, tā kā tās izkārtotas pēc nozarēm, orientēties nav nemaz tik grūti, lai gan manāms, ka arī šī ēka kļūst par šauru.

Daugavpils kinoteātri renovēs firma "Statuss", mēbeles piegādās "Dizaina klubs"

Firma "Statuss" ir uzvarējusi Daugavpils pilsētas domes rīkotajā konkursā par tiesībām veikt kinoteātra "Renesanse" renovācijas darbus, bet tiesības piegādāt mēbeles kinoteātrim ieguvusi Rīgas firma "Dizaina klubs", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes preses sekretāre Ilona Petkevič...
Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Ķīpsalas būvmateriālu centrs

Šis veikalu komplekss - tā visprecīzāk varētu dēvēts vairāku atsevišķu ēku apkopojumu - neapšaubāmi uzskatāms par būvmateriālu tirdzniecības centru pionieri Latvijā.
Nelss būvmateriālu veikals

Nelss būvmateriālu veikals

Šis apraksts uzsāk jaunu mūsu portāla sadaļu, kas iepazīstinās ar dažādiem Latvijas būvmateriālu un citiem šai nozarei pietuvinātiem veikaliem.

Profesionālais būvniecības žurnāls "Objekts"

Ir iznācis profesionālā būvniecības žurnāla "Objekts" otrais numurs.

Telpu uzkopšanas kompānija "Ātri un tīri" informēs par attīstības stratēģiju

25.septembrī plkst.12.30 viesnīcā "Reval Hotel Latvija" notiks ikdienas telpu un teritoriju uzkopšanas kompānijas "Ātri un tīri" rīkotā preses konference, kurā žurnālisti varēs gūt plašāku informāciju par uzņēmuma attīstības stratēģiju un jaunām akcijām, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Septembra beigās plāno sākt Stacijas laukuma rekonstrukciju

Septembra beigās, iespējams, tiks uzsākta arī Stacijas laukuma rekonstrukcija, tādējādi noslēdzot Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas rekonstrukcijas darbus.

Pēc rekonstrukcijas atklās Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju

Šodien no plkst.10.30 pēc rekonstrukcijas tiks atklāta Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija.