building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1854
Nozares raksti32906
Grīdas segumi : building.lv

Grīdas segumi

IUB par pamatotu atzīst sūdzību par Vidzemes Olimpiskā centra būvniecību

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) atzinis par pamatotu AS "U.Pīlēna birojs" sūdzību par Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) būvniecības konkursa rezultātiem.

Jūnija beigās IUB skatīs sūdzību par Vidzemes olimpiskā centra būvniecības konkursa norisi

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) 30.jūnijā skatīs būvfirmas AS "U.Pīlēna birojs" sūdzību par Vidzemes olimpiskā centra būvniecības konkursa norisi, kurā par uzvarētāju atzīts "Latvijas energoceltnieks" (LEC).

Laikraksts: Pīlēna birojs apsver iespēju apstrīdēt Vidzemes olimpiskā centra būvniecības konkursa norisi

AS "U.Pīlēna birojs" (UPB) apsver iespēju vērsties Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB), lai apstrīdētu konkursa par Vidzemes olimpiskā centra būvniecību norisi, šodien vēsta laikraksts "Dienas Bizness" (DB).
Būvējam pavisam no jauna

Būvējam pavisam no jauna

SIA "Īpašums un celtniecība" ("Ī un C" www.icelt.lv) ir salīdzinoši jauna firma, kurai 10 stāvu 27 dzīvokļu māja Ziepniekkalnā, Ozolciema ielā 40a ir pirmais projekts. Būvniecības darbi uzticēti SIA "Būve plus", bet "Ī un C" pārvalda procesus, piegādā materiālus, ...
Neatstājiet pavasari aiz loga

Neatstājiet pavasari aiz loga

Cleanhouse SIA "Ātri un Tīri" mobilā telpu uzkopšanas brigāde ieradīsies Jūsu uzņēmumā vai mājās, profesionāli, kvalitatīvi, izmantojot piemērotus, videi nekaitīgus tīrīšanas līdzekļus un jaunāko tehnoloģiju, paveiks visus ar telpu vai teritoriju tīrīšanu saistītos darbus pēc jū...
TAPEKS informācija

TAPEKS informācija

Nereti būvniecības nozares dalībnieki saviem klientiem rīko dažādus seminārus par jaunākajiem produktiem, kuros bez teorētisko zināšanu sniegšanas notiek arī produkta pielietojuma prezentācija.
Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei "  Būvniecības pasaule 2003"

Zemgales tehnoloģiskais centrs gatavojas pavasara izstādei " Būvniecības pasaule 2003"

Izstādes laikā pie "Olimpiskās Skonto" halles būs apskatāma vienstāva koka paneļu māja "Selma".
"R+T 2003" - rekordliels ārzemju eksponentu attiecības pieaugums

"R+T 2003" - rekordliels ārzemju eksponentu attiecības pieaugums

Pagājušas tikai dažas dienas kopš Vācijas federālās zemes Bādenes-Virtembergas galvaspilsētā Štutgartē beidzās pasaules lielākā, aizlaidņu, slēģu, žalūziju, markīžu, logu, durvju, vārtu, žogu, piedziņas mehānismu utt. izstāde "R+T".
Produkcija

Produkcija

Kādu sortimentu aptaujātie uzņēmumi piedāvāģ Tēlaini izsakoties - ja apvienotu visu piedāvājumu, māju varētu uzcelt.

Noraida "Noval celtniecības" lūgumu par sprieduma izpildes atlikšanu

Augstākā tiesa šodien noraidīja būvfirmas SIA "Noval celtniecība" pieteikumu, kurā tā lūdz tiesu atlikt sprieduma izpildi, ar kuru tiesa 6.decembrī par labu lielveikala "Raibais suns" pasūtītājam AS "Siguldas būvmeistars" no "Noval celtniecības" piedzina Ls 12 766.
Foire Internale de la  Construction  "BUDMA" 21.01.2003 - 25.01.2003

Foire Internale de la Construction "BUDMA" 21.01.2003 - 25.01.2003

Tā ir lielākā celtniecības izstāde Centrālajā un Austrumu Eiropā.

Apelācijas kārtībā izskatīs būvfirmu strīdu par tirdzniecības centra "Raibais suns" celtniecību

Augstākā tiesa piektdien, 6.decembrī, apelācijas kārtībā paredzējusi izskatīt būvfirmas SIA "Noval celtniecība" prasību pret AS "Siguldas būvmeistars", kā arī šajā lietā celto pretprasību par tirdzniecības centra "Raibais suns" celtniecībā ieguldītajiem līdzekļiem.
Sadarbība un specializācija

Sadarbība un specializācija

Tie, kas preču importu sāka 90.gadu sākumā, varēja izvēlēties vai jebkuru nozari - visur bija preču deficīts, tātad viegla daudzprocentu peļņa. Turpretī pēdējo 2-3 gadu laikā, būvniecības tempiem joprojām turpinot attīstīties, materiālu cenas sarukušas un pēc speciālistu vērtē...
Samērā nesen- augustā, Brīvības ielā 195 tika atklāts jauns, specializēts veikals "Parketa Centrs". Kā jau vēsta nosaukums- šeit iegādāsieties grīdu segumus

Samērā nesen- augustā, Brīvības ielā 195 tika atklāts jauns, specializēts veikals "Parketa Centrs". Kā jau vēsta nosaukums- šeit iegādāsieties grīdu segumus

Veikals atrodas VEF tilta galā un pamanīt to ir viegli. Piebraukšanaģ Kā jau uz Brīvības ielas, taču mašīnu kur novietot būs.
Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto izstādi labsajūtas cienītājiem KOMFORTS 2002, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē no 9. līdz 12. oktobrim.