building.lv skaitļos

Lietotāji online11
Aktīvie uzņēmumi1704
Nozares raksti32880
Grīdas, grīdas segumi : building.lv

Grīdas, grīdas segumi

Ar SIA "Development Projects" un būvfirmas "RE&RE" atbalstu šodien tiek svinīgi atklāta Hanzas vidusskolas bibliotēka, kuras rekonstrukcijā tika ieguldīti 57 000 Ls.

SIA "Development Projects", kas ir projektu attīstītāji Hanzas vidusskolai blakus celtajā biroju jaunceltnē, savu ieguldījumu šajā projektā vērtē kā ilgtermiņa investīciju nākotnē. SIA "Project Developments" pārstāvis I. Kalvišķis uzsver, ka šis ieguldījums ir droša investīcija nākotnē, jo ļoti iespējams, ka ...

Pēc restaurācijas durvis ver kino "Rīga" Lielā zāle

Ir noslēgušies vērienīgie kino "Rīga" Lielās zāles rekonstrukcijas darbi un zāle atguvusi savu vēsturisko eleganci un spožumu. No 12. septembra, līdz ar Latvijas nozīmīgākā kinoforuma "Arsenāls" sākumu, kino cienītājiem atkal būs atvērtas abas – gan kino Lielā, gan ...
Jaunajā biroju ēkā Ģertrūdes 66 ievākušies pirmie īpašnieki – uzņēmumu grupa "Modern City"

Jaunajā biroju ēkā Ģertrūdes 66 ievākušies pirmie īpašnieki – uzņēmumu grupa "Modern City"

Šā gada augustā jaunajā biroju ēkā Ģertrūdes 66 mājvietu raduši pirmie īpašnieki – nekustamo īpašumu attīstītāji Rīgas centrā "Modern City", ierīkojot sava biroja telpas visā ēkas augšējā sestajā stāvā.
Latvija kārpās celtniecības brāķu purvā

Latvija kārpās celtniecības brāķu purvā

Nekontrolētās būvniecības bums Latvijā pamazām pierimst, taču jauno ēku kvalitāte joprojām ir ļoti zema. Viskritiskākajā situācijā paliek cilvēki, kuri paņēmuši kredītu uz vairākiem gadu desmitiem un konstatē, ka jaunais mājoklis jau sāk brukt vai nodots ekspluatācijā nepabeigts. Mēģinājumi panākt ...
Namam Miera ielā 59/61 rasts individuāls koplietošanas telpu dizaina risinājums

Namam Miera ielā 59/61 rasts individuāls koplietošanas telpu dizaina risinājums

Jaunbūvē Miera ielā 59/61 šā gada jūlijā tika pabeigts darbs pie individuāla vestibila un koplietošanas telpu interjera projekta, kas izraudzīts, rīkojot konkursu, izstrādes, un uzsākta izvēlēto dizaina risinājumu realizācija.

Reaton aicina labiekārtot mājokļus, piedāvājot īstas lietas par zemākām cenām

Arhitektūras un celtniecības centrā Reaton Viskaļu ielā 21 no 14.jūlija-17.augustam notiek īsto lietu gadatirgus.
Katrai mājai savas kāpnes

Katrai mājai savas kāpnes

Kāpnes privātmājā nes gan funkcionālu, gan estētisku slodzi. Tām jābūt gan ērtām un drošām, gan jāiekļaujas ēkas interjerā. Kādus nosacījumus vēlams ievērot, izvēloties kāpnes, stāsta SIA "Ariella" projektu vadītāja Elena Aleidzāne.

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.

Izstāde "Māja I 2008" pulcē vadošos būvmateriālu ražotājus un tirgotājus

No 12. līdz 16. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 22. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2008", kas piecas dienas būs darījumu un tikšanās vieta nozares speciālistiem un visiem, kas būvē, remontē un siltina mājokļus un komercplatības.
Nāc dzīvot Siguldā!

Nāc dzīvot Siguldā!

Kopumā dzīvojamo māju kvartālā "Siguldas Mājas" tiks uzbūvētas 7 dvīņu mājās (14 privātmājas) un 9 daudzdzīvokļu mājas.

Pie tirgus parādīsies milzu sintētiskā cūka

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja vakar konceptuāli atbalstīja 29 936 latu piešķiršanu skulptūras Dižcūka uzstādīšanai Centrāltirgū. Par šo jautājumu gan vēl savu viedokli izteiks arī Finanšu un administrācijas lietu komiteja, tāpēc nav zināms, vai cūku paredzētajā vietā - pie ...