building.lv skaitļos

Lietotāji online15
Aktīvie uzņēmumi1704
Nozares raksti32880
Grīdas, grīdas segumi : building.lv

Grīdas, grīdas segumi

Suņa būda vidēja auguma vai lielam sunim

Mēs meistarosim ( att.8) māju vācu aitu šķirnes sunim - šāda 1m2 liela būda derēs arī citiem vidēja un liela izmēra suņiem. Būdas augstumu nosaka suņa skausta augstums. Netaisiet mazam sunim lielu māju - viņš tajā jutīsies nedroši un ziemā sals.
Ģipškartona jeb rīģipša sienu sagatavošana tapešu līmēšanai vai krāsošana

Ģipškartona jeb rīģipša sienu sagatavošana tapešu līmēšanai vai krāsošana

Apnikušas vecās tapetes, gribas sienām citu krāsu? Rokas pašas stiepjas , lai norautu vecās tapetes? Acīmredzami esat nobriedis remontam! Ja vēlaties remontu veikt pats un sasniegt kvalitatīvu rezultātu, tad ieklausieties speciālista padomā!
Vannas istabas remonts.Grīda.

Vannas istabas remonts.Grīda.

Lai arī katru gadu pieaug jaunu daudzdzīvokļu māju būvniecības apjoms, joprojām lielāko šo tirgus daļu veido padomju un pirmspadomju laika lietotu dzīvokļu pirkšanas/pārdošanas/maiņas darījumi
Radiatori jaunās krāsās

Radiatori jaunās krāsās

Veicot kosmētisko vai dzīvokļa vai mājas kapitālo remontu, parasti tie, kuriem ir centrālapkure nonāk izvēles priekšā – ko darīt ar vecajiem čuguna radiatoriem? Likvidēt un to vietā izvietot modernos apkures elementus vai arī atjaunot vecos, mīļos čuguna radiatorus?

F-Brest: Grīdas seguma ieklāšana

Īss līguma vai iepirkuma(-u) apraksts: La réfection des revêtements de sol collés au sein des formations navigantes de l^apostrofs;arrondissement maritime de Brest.
Koks īstajā vietā (3.daļa)

Koks īstajā vietā (3.daļa)

Kokmateriālu izmantošana grīdas segumu izgatavošanai ir visplašākā – tie var būt masīvi koka dēļi, tradicionāli koka dēļi, parkets, trīsslāņu parkets, u.c.

Notiks izstāde "Drošam darbam 2008"

Jau piekto reizi no 27. līdz 29. novembrim, Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks darba vides drošības, darba aizsardzības un strādājošo aizsardzības izstāde "Drošam darbam" – vienīgā specializētā izstāde Baltijas valstīs, kas ir kļuvusi par neaizvietojamu informācijas avotu katram, kurš profesionāli darbojas darba ...
Koks īstajā vietā

Koks īstajā vietā

Koks kā pirmšķirīgs būvmateriāls vienmēr ir palicis aktīvajā apritē līdzās moderniem un mūsdienīgiem būvmateriāliem. Koks ir pārbaudīta vērtība gadsimtu garumā un korekti apstrādāts kalpo vairākus gadu desmitus. Dzīvs, elpojošs materiāls, kas tuvs cilvēkiem ar izteiktu vēlmi ...
Modes tendence nr. 1 - dabīgs un ekoloģisks

Modes tendence nr. 1 - dabīgs un ekoloģisks

Globālās klimata pārmaiņas ir viens no iemesliem interesei par dabīgiem, ekoloģiskiem un otrreiz pārstrādājamiem interjera priekšmetiem un apdares materiāliem. Arī mīksto grīdas segumu grupa nav izņēmums – interese par grīdas segumiem, kas izgatavoti no dabiskajām izejvielām tikai aug.
Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Pašlaik daudz runājam par faktu, ka palielinājies to uzņēmumu skaits, kuri pieteikuši maksātnespēju, bet maz uzsveram, ka šogad Latvijā ir atvērtas daudzas jaunas, modernas ražotnes, ziņo "Komersanta Vēstnesis".
Infrasarkano staru apsilde: ērta, tīra, videi un cilvēkam nekaitīga

Infrasarkano staru apsilde: ērta, tīra, videi un cilvēkam nekaitīga

Latvijā ienācis jauns tehnoloģisks risinājums – infrasarkano staru sistēmas. Pēc izskata tās var būt dažāda lieluma lampas, paneļi vai pat energoplēves, taču darbības princips ir viens – elektroenerģiju pārvērst siltuma enerģijā.

Grozīs prasības būvju pieņemšanai ekspluatācijā

Ekonomikas ministrija ir sagatavojusi grozījumus Ministru kabineta 2004.gada 13.aprīļa noteikumos Nr.299 "Noteikumi par būvju pieņemšanu ekspluatācijā" un šodien iesniedza starpinstitūciju saskaņošanai. Grozījumi izstrādāti, lai vienkāršotu būvniecības saskaņošanas procesu, samazinot procedūru skaitu, laiku un izmaksas būves nodošanai ekspluatā...
Flīžu izvēles aizkulises

Flīžu izvēles aizkulises

Ko gan jaunu varētu pateikt par tik ierastu telpu apdares elementu kā flīzes? Tomēr ir atsevišķas nianses, kas palikušas aiz kadra, bet būtu noderīgi zināt flīžu izvēles procesā.
Kapitālais remonts: soli pa solim

Kapitālais remonts: soli pa solim

Katram dzīvokļa īpašniekam kaut reizi dzīvē nācies saskarties ar kapitālo remontu. Jebkuram cilvēkam remonts ir sinonīms vārdam katastrofa.
Noslēgusies Mālpils muižas rekonstrukcija

Noslēgusies Mālpils muižas rekonstrukcija

Pēc divu gadu ilgiem būvdarbiem pabeigta 18. gs. celtās Mālpils muižas Kungu mājas rekonstrukcija. Mālpils muiža ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kas atjaunots, maksimāli saglabājot tā vēsturisko, klasicisma stilam raksturīgo arhitektonisko veidolu. Muižas rekonstrukcijā ieguldīti vairāk nekā 3 miljoni latu.

Izstādes "Māja. Dzīvoklis 2008" jaunumi

Izstādē "Māja. Dzīvoklis 2008", kas notiks no 16. līdz 19. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Latvijas un ārvalstu kompānijas piedāvās jaunus risinājumus iekštelpu remontam un labiekārtošanai, kā arī šobrīd tik aktuālajiem alternatīvas apkures risinājumiem. Piedāvājam iepazīties ar dažiem no tiem.  
Arī baltā apdare sagādā galvas sāpes

Arī baltā apdare sagādā galvas sāpes

Nosacīti apzīmējums "dzīvoklis ar balto apdari" izklausās pievilcīgi un nereti iedomās tiek zīmēta vīzija par telpām, kas ir gatavas apdzīvošanai. Iegādājoties īpašumu ar "balto apdari", protams, nav paredzami tikpat apjomīgi būvdarbi kā telpās ar "melno apdari&...
Kas slēpjas zem apzīmējuma "pelēkā apdare" ?

Kas slēpjas zem apzīmējuma "pelēkā apdare" ?

Daudz retāk, iegādājoties īpašumu, sastopamies ar apzīmējumu "pelēkā apdare". Jāpiebilst, ka šis ir visizplūdušākais jēdziens un to brīvi interpretē kā pircēji, tā celtnieki. Ir gadījumi, kad pircējam nekustamo īpašumu pārdod ar "pelēko apdari" un dēvē to par &...
Ekspluatācijā nodota pirmā jaunbūve Rīgas centrā

Ekspluatācijā nodota pirmā jaunbūve Rīgas centrā

Attīstītājs "Modern City" septembra beigās ekspluatācijā nodeva unikālo septiņstāvu namu Miera ielā 59/61. Tas ir pirmais daudzdzīvokļu jaunbūves projekts Rīgas centrā, kas šogad ver durvis jaunajiem saimniekiem.