building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1717
Nozares raksti32887
Paletes : building.lv

Paletes

Jauns interjera koncepts jaunajā McDonald’s’s restorānā

Jauns interjera koncepts jaunajā McDonald’s’s restorānā

Neskatoties uz pasaules ekonomisko krīzi McDonald’s pavisam nesen ir atvēris jaunu restorānu Spices tirdzniecības centrā. Tas ir Latvijā pirmais McDonald’s restorāns, kas atvērts tieši tirdzniecības centrā.
Design Plus konkurss izstādes ISH ietvaros

Design Plus konkurss izstādes ISH ietvaros

Starptautiskās izstādes ISH (International Sanitation and Heating) 2009 laikā Design Plus konkursā tika vērtēta industrijas dizaina novitātes. Žūrijas vērtējumam tika piedāvāti 252 produkti, pārstāvot 111 uzņēmējus no 15 valstīm.

Izgatavots no tā, ko citi izmet

Būvlaukumos, noliktavās bieži var redzēt izmestas ārā koka paletes, stikla blokus, plastmasas dekoratīvos traukus un citus būvmateriālu pārpalikumus. Bet no tiem taču var izgatavot interesantas un saimniecībā noderīgas lietas!

Grīdas flīzes

Grīdas flīzes izgatavo no dažādiem materiāliem - ne tikai no māla, bet arī no akmens, mākslīgiem materiāliem, pat no ādas. Populārākās ir keramiskās un akmens masas flīzes.

No izlietotās plastmasas – jauni jumta kārniņi

Laikā, kad Latvijā tik aktuāla ir problēma, kur likt plastmasas atkritumus – pudeles, datoru, printeru, televizoru, ledusskapju korpusus u.c., kā arī tos pašus nelaimīgos polietilēna maisiņus, lai tie nepiesārņotu vidi, apsveicama ir tikko darbu uzsākušā uzņēmuma "Les Trans" ideja – pārstrādāt izlietotos plastmasas priekšmetus un ...
Flīžu izvēles aizkulises

Flīžu izvēles aizkulises

Ko gan jaunu varētu pateikt par tik ierastu telpu apdares elementu kā flīzes? Tomēr ir atsevišķas nianses, kas palikušas aiz kadra, bet būtu noderīgi zināt flīžu izvēles procesā.
3 populārākie bruģakmeņu veidi

3 populārākie bruģakmeņu veidi

Māls, no kura top klinkers, un granīts ir divi materiāli, kuri bruģakmeņu izgatavošanai tiek izmantoti gadsimtiem un pat tūkstošiem gadu.

Ober-Haus - Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2008.gada marts

2008.gada marta beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1424 EUR/m2 (februārī 1441, janvārī 1459 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 1,2%.
Krāsas dažādām virsmām

Krāsas dažādām virsmām

Lai krāsojums būtu kvalitatīvs, turētos ilgi un izskatītos labi, rūpīgi jāpievēršas ne tikai pašam krāsošanas procesam, svarīga ir arī piemērotākās, konkrētai vietai atbilstošākās krāsas izvēle.
Angļiem nav raksturīgs minimālisms - turpinājums

Angļiem nav raksturīgs minimālisms - turpinājums

Ir gandrīz neiespējami angļu interjerā atrast kailas, tikai krāsotas sienas, tapetes ir visur!
Piekārto griestu materiāli

Piekārto griestu materiāli

Piekārto griestu konstrukcijas ir iecienīts un plaši izmantots griestu virsmas apdares risinājums
Mūsdienu stils interjera dekorēšanā

Mūsdienu stils interjera dekorēšanā

Lielākoties cilvēki savus mājokļus iekārto paši, nepieturoties pie kāda konkrēta stila, visbiežāk rezultātā rodas diezgan eklektisks interjers, kas mūsdienās daudziem dizaineriem jau ir kļuvis par konkrētu interjera dekorēšanas virzienu. Taču viens no populārākajiem stiliem Eiropā, ko daudzi dēvē par vecpuiša ...
Pamati privātmājām

Pamati privātmājām

Ēkas pamatu būvniecība ir viens no svarīgākajiem un atbildīgākajiem būvniecības etapiem. Pamati ir mājas konstrukciju balsts un no tā, cik pareizi tie būs izbūvēti, atkarīgs konstrukciju tehniskais stāvoklis.
Viessmann apkures katli – vairāk nekā siltums

Viessmann apkures katli – vairāk nekā siltums

Intervija ar SIA Viessmann tirdzniecības vadītāju Arti Glāzeru.
Vanna kā brīnums

Vanna kā brīnums

Lai gan tiek lēsts, ka tās savas pozīcijas ir zaudējušas, taču statistika liecina, ka tomēr Eiropā 10% no kopējā apjoma kā izejmateriālu vannu ražošanai izmanto čugunu.
Profesionāli risinājumi – ACO Plastmo

Profesionāli risinājumi – ACO Plastmo

Intervija ar Aco Plastmo pārdošanas konsultantu Edgaru Vabuli

Jaunas paaudzes griesti

Intervija ar SIA Eons direktoru Genadiju Isatu
SIA  Kronus  piedāvā visu veidu paletes, palešu bortus un  dažādu izmēru skuju koku zāģmateriālu piegādi

SIA Kronus piedāvā visu veidu paletes, palešu bortus un dažādu izmēru skuju koku zāģmateriālu piegādi

Uzņēmumi, kas savā darbības jomā ir saistīti ar produkcijas nosūtīšanu un saņemšanu, parasti saskaras ar palešu uzkrāšanās problēmu.

Latvijā tagad ir pieejams vienkāršots telpu risinājums

Latvijas ekonomiskā situācija, neskatoties uz bieži vien pretrunīgajiem datiem, ir vērsta uz nepārtrauktu attīstību.

Visērtākie un skaistākie masāžas baseini Latvijā

Šādus baseinus ar brīnišķīgu dizainu radījis firmas BST Rīga Baseini dizainers Jānis Titāns kopā citiem pieredzes bagātiem speciālistiem.

Nesošo konstrukciju izbūve ar AEROC EcoTerm un Classic blokiem

Iepriekšējā "DIY Lietpratējs" numurā runājām par AEROC Element starpsienu plātnēm, to izmantošanas un būves kārtību. Tagad pievēršamies nesošo konstrukciju izbūvei, kas veicamas kā ar Classic, tā arī EcoTerm blokiem.