building.lv skaitļos

Lietotāji online30
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Reklāma : building.lv

Reklāma

Aģentūra "Rīgas gaisma" samazinās publisko pakalpojumu izcenojumus

Aģentūra "Rīgas gaisma" samazinās publisko pakalpojumu izcenojumus

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja atbalstīja pašvaldības aģentūras "Rīgas gaisma" iesniegto Rīgas domes lēmuma projektu, kas paredz samazināt izcenojumus aģentūras sniegtajiem publiskajiem pakalpojumiem.
Apspriedīs energopatēriņa marķējuma shēmas paplašināšanu

Apspriedīs energopatēriņa marķējuma shēmas paplašināšanu

Pirms 17 gadiem ieviestā A-G klašu energoefektivitātes marķēšanas sistēma veļas mašīnām, trauku mazgājamām mašīnām un ledusskapjiem ir izrādījusies ļoti noderīgs instruments, lai samazinātu ES kopējo enerģijas patēriņu un siltumnīcefekta gāzu izmešu daudzumu.
Kā samazināt laiku no būvniecības ieceres līdz būvatļaujas saņemšanai (1.daļa)

Kā samazināt laiku no būvniecības ieceres līdz būvatļaujas saņemšanai (1.daļa)

Rīgas pilsētas būvvalde 21. maijā rīkoja informatīvu semināru "Kā samazināt laiku no būvniecības ieceres līdz būvatļaujai?", kas pulcēja valsts institūciju pārstāvjus, nozares profesionāļus un žurnālistus.

"BORGA Latvija" – jumti ar garantiju

«Jumti – tā ir mūsu specialitāte,» par sevi vēsta uzņēmums "BORGA Latvija". Par pašu uzņēmumu, jumta segumiem un padomiem, ko der zināt pirms mainīt savai mājai jumtu, stāsta Andris Otmans, "BORGA Latvija" direktors.
Filma par izcilu postmodernisma arhitektu daiļaradi

Filma par izcilu postmodernisma arhitektu daiļaradi

22. aprīlī plkst. 15 Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1, tiks prezentēta dokumentālā filma par pasaulē slavenajiem postmodernisma arhitektu un teorētiķu Roberta Venturi (Robert Venturi) un Denīzes Skotas Braunas (Denise Scott Brown) daiļradi.

Eiropas atvērtais Internets šobrīd ir lielās briesmās

STEIDZAMI - BALSOŠANA E.S. PARLAMENTĀ 5. MAIJĀ 2009. GADĀ Neļaujiet ES parlamentam aizslēgt Internetu! Atpakaļceļa var nebūt! Rīkojieties tūdaļ! Interneta pieeja ir beznosacījumu. Ikviens, kuram ir Interneta lapa, ikviens, kurš lieto Google vai skype, ir ieinteresēts brīva Interneta aizstāvībā. Tāpat ikviens, kurš iepērkas Internetā, ikviens, kurš ...
SIA "Energolukss" piedalīsies izstādē "Pavasaris 2009"

SIA "Energolukss" piedalīsies izstādē "Pavasaris 2009"

SIA "Energolukss" no 2. līdz 5. aprīlim piedalīsies gadskārtējā lauksaimniecības izstādē "Pavasaris", kas notiek izstāžu kompleksā "Rāmava". Lai arī šis laiks nav pats vieglākais zemnieku saimniecībām, tomēr tas noteikti nav mazinājis vēlmi sekot līdzi nozares attīstības tendencēm.
Flīžu veidi un materiāls

Flīžu veidi un materiāls

Vēl pirms 10 gadiem flīzes tradicionāli izmantoja tikai vannasistabām un virtuvēm, bet šodien flīzes ir universāls apdares materiāls, bez kura praktiski nav iedomājams neviens mūsdienīgs mājoklis vai sabiedriska celtne.

Testējam - profesionālās un amatieru akumulatora urbjmašīnas

Ar šo mēs uzsākam pastāvīgu rubriku, kurā tiks atspoguļoti visdažādāko instrumentu, lietu, materiālu utt. salīdzinošie testi jeb izmēģinājumi.
Liepājā pārbūvēs slimnīcu

Liepājā pārbūvēs slimnīcu

Liepājas Reģionālajā slimnīcā notika aplokšņu atvēršana, lai noskaidrotu, ar kuri no arhitektu birojiem piedalīsies tālākās sarunās, pretendējot uz iespēju izstrādāt pārbūves projektu.
Sāk darbu Latvijā pirmā biogāzes elektrostacija

Sāk darbu Latvijā pirmā biogāzes elektrostacija

Valsts saimniecībā "Vecauce" sākusi darboties Latvijā pirmā un Baltijā otrā biogāzes elektrostacija, ziņo "Latvijas Avīze".

Vienojas par sadarbību ar Krievijas nekustamā īpašuma kompānijām

Šā gada vasarā BaltHaus uzsāka programmas BH Client RU īstenošanu, kuras galvenais uzdevums ir kļūt par ‘tiltu’ starp mājokļu pārdevējiem Latvijā un potenciāliem pircējiem Krievijā. Tās ietvaros, jau augustā BaltHaus organizēja reklāmas kampaņu specializētajos Maskavas un Sanktpēterburgas masu informācijas līdzekļos. Programmas attīstīš...
Latvijas būvmaterialu eksports uz Krieviju

Latvijas būvmaterialu eksports uz Krieviju

LIAA kopīgi ar Maskavas Tirdzniecības un rūpniecības palātu 31. martā Maskavā izstādes MosBuild 2009 ietvaros plāno rīkot Latvijas būvmateriālu ražotāju kompāniju prezentācijas un kontaktbiržu ar Krievijas partneriem.

Izvieto savu rakstu un iegūsti vairāk nekā 6000 auditoriju ik dienas.

Portāls www.building.lv esošajiem un potenciālajiem klientiem piedāvā NEBIJUŠU IESPĒJU- pašiem organizēt reklāmas rakstu izvietošanu lielākajā, nozīmīgākajā un populārākajā būvniecības portālā Latvijā.
Izveidots detālplānojumu meklētājs

Izveidots detālplānojumu meklētājs

Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta mājas lapā www.rdpad.lv ir izveidots jauns e-pakalpojums – detālplānojumu meklētājs.

Pilsētas attīstības departamenta paveiktais 2008. gadā

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments 2008. gadā vadīja vairākus pilsētai nozīmīgus projektus, kā arī turpināja uzlabot iedzīvotājiem sniegtos pakalpojumus.
Dekorēšana ar gaismas diodēm!

Dekorēšana ar gaismas diodēm!

Tuvojoties svētkiem (kāzas, kristības, dzimšanas diena) mēs vēlamies pārsteigt sev mīļus cilvēkus. Dotajā rakstā piedāvājam Jums iepazīties ar "fantasy" noskaņojuma gaismas diožu dekoru. Aprakstītās darbības un attēli palīdzēs Jums veidot dekoru pašiem.
Gaismas diodes. Tas ir moderni

Gaismas diodes. Tas ir moderni

Laiks nestāv uz vietas un arvien jaunākas tehnoloģijas ienāk ikdienas dzīvē un tiek veiksmīgi izmantotas sadzīvē, nodrošinot lielākas ērtības vai arī pildot dekoratīvu elementu lomu. Gaismas diodes, kuras pavisam nesen asociējās ar kosmiskajām tehnoloģijām, tagad ir gan vairums monitoros, televizoros, citā sadzīves tehnikā.
Sociālās reklāmas filmai par energoefektivitātes uzlabošanu daudzdzīvokļu mājās izmaksājusi 33 tūkstošus latu

Sociālās reklāmas filmai par energoefektivitātes uzlabošanu daudzdzīvokļu mājās izmaksājusi 33 tūkstošus latu

Sociālās reklāmas filmai par energoefektivitātes uzlabošanu daudzdzīvokļu mājās, ko demonstrē Latvijas Televīzijas (LTV) ēterā, Vides ministrija iztērējusi 33 477 latus.

Piedāvās saņemt informāciju par nekustamajiem īpašumiem īsziņu veidā

Nekustamā īpašuma kompānija "Balsts" sadarbībā ar mobilā mārketinga kompāniju "SMSFactory" šodien uzsāk jauna pakalpojuma "SMS Māja" sniegšanu. Izmantojot šo pakalpojumu, interesenti, kuri vēlas iegādāties vai īrēt nekustamo īpašumu, varēs jebkurā tiem izdevīgā vietā un laikā savos mobilajos telefonos saņ...

Noslēgusies skate "Labākie realizētie arhitektūras objekti Ventspilī

Sestdien, 6. decembrī, Ventspilī noslēdzās skate "Labākie realizētie darbi arhitektūrā, vides dizainā un būvniecībā Ventspils pilsētā 2007. un 2008. gadā." Darbi tika vērtēti 10 nominācijās, nosakot uzvarētāju katrā no tām. Savukārt atsevišķo nomināciju uzvarētāji sacentās par GRAND PRIX.

Konkursa par Rīgas pašvaldības un pilsētas grafisko zīmi rezultātā piešķirtas četras veicināšanas prēmijas

Ir noslēdzies metu konkurss "Rīgas pilsētas grafiskās zīmes mākslinieciskās idejas skice vizuālās identitātes vadlīniju izstrādei un Rīgas pilsētas pašvaldības grafiskās zīmes mākslinieciskās idejas skice vizuālās identitātes vadlīniju izstrādei".